Şimdi Ara

27 Ağustos Ehliyet Sınavı [ANA KONU][SONUÇLAR AÇIKLANDI!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ehliyet alamadık yahu lys yi kıyamet kopsa yaparlar bi ehliyet sınavını yapmadılar
  • Direksiyon ertelendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuhteremDede kullanıcısına yanıt
    sınav iptal oldu.Bir daha ki sınav tarihinde gireceğiz dolayısıyla o da ertelendi 24-25 eylüle
  • Gerçekten kötü oldu, ama yapacak bir şey yok.

• ilk önce direksiyon sınavı yapıp sonra yazılı ehliyet sınavı yaparlar mı acaba? yoksa direksiyon dersleri de mi ertelenir?
  • Direksiyon ertelenir tahminimce.

• Yeter be 6 ay oldu hala ehliyet alamadım.

• sychan05 S kullanıcısına yanıt
    hacı abi sınav iptal oldu.yani kursa geç kayıt olmuş gibiyz şuan 27 ağustost zaten sınav vardı 4. sezon sınav olucaktı.3. sezonla (yani bizimle) 4. sezonu birleştirdiler. dieksiyon sınavı da 24-25 eylül de olucak
  • Direksiyon sınavı ne zaman olucak ?
  • Konuyla alakasız ama nereye yazsam bilemedim
    ben şimdi kayıt olsam hangi dönemde sınava girebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan932

Konuyla alakasız ama nereye yazsam bilemedim
    ben şimdi kayıt olsam hangi dönemde sınava girebilirim

Bizle beraber 27 ağustosta

• Direksiyon sınavını eylülde iki haftasonu yaparlar umarım o kadar kişiyi 2 güne sığdıramazlar
  • Şehir dışında okuyorum ve 19 eylülde derslerim başlayacak ancak direksiyon sınavı 24 25 eylül diyor.
    Bütün işler bozuldu ne yapacağız arkadaş.
    2 grup birden sınava girince tek direksiyon sınavının yetmeyeceğini düşünüyorum umarım 10 11 eylül gibi bi direksiyon sınavı daha yaparlar.
    Bu arada bilgisi olan cevaplarsa sevinirim ben teorik sınav giriş belgemi aldıktan sonra elektronik sınava çevirip elektronik sınava girebiliyor muyum ?
  • Konu ismi değişti, herkese başarılar dilerim.
  • Ramazan Ç R kullanıcısına yanıt
    Aksine kpss ogretmenlik de ertelenmisti.

• Sınav zor gibiydi sanki ne diyosunuz? (Çalışmadım.)
  • 1 günlük çalışmayla 40 doğru civarı bekliyorum. Basitti 4-5 soru zordu
  • Sinav bana kolay geldi bi kac bilgi sorusu disinda. 10 dk sonunda gorevliye verdim cevap anahtarini.

Ama diger taraftan Ertelenen gruptyim ilk sinav yeri eve 10 dk yurume mesafesiydi simdi 10 km uzaga vermisler hic alakasiz bir yer bulana kadar 3 km yurudum taksiyede 30tl bayildim taksicidr bulamadi zaten... Butun esenyurt bizim okuldaydi sanirim resmen kapida izdiham vardi.. Soyle bi sinava girenlere baktim bir tane normal adam yoktu hep serseri tipler icimden dedim bunlar ehliyet alirsa biz yandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 27 Ağustos 2016; 14:33:58 >
  • Hatırladığınız soruları paylaşır mısınız verdiğiniz cevaplarla birlikte.Böylece az çok geçip geçemeyeceğimizi öğreniriz.

Mesele bi soru vardı.Çocuklarda göğüsün kaç cm altında müdahale edilir diye? Şıklarda 2 ve 5 vardı hatırladığım kadarıyla.
  • Sinav kolay zaten sinavdan kalmak icin cok buyuk bir aksilik yasamaniz lazim. Maalesef bizim sınavlar caydirici dgil cok fazla beceriksiz insan soyle yada boyle ehliyet alip masum insanlarin canini yakiyor.

Bknz. sinan cetin denen ... veledi. Bu basit bir ornek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.