Şimdi Ara

27 AĞUSTOS EHLİYET SINAVI CEVAPLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasima yontemi itfaiye degil sürükleme olacak

• albayman A kullanıcısına yanıt
    doğrudur kardeş geçen senelerin sorusunu çözerken gördüm hata bi soruda demişti iri yarı kişilerin taşınmasında kullanılan yöntem sürüklemeydi cevap
  • bebeklerde 1-2 cm yetişkin ve çocuklarda 2.5-5 cm iner sürücü kursunuzun verdiği kitapta yazıyor olmalı
  • Hocam burkulmanın tanımını soruyordu belirtisini değil? Eklemlerdeki şekil bozukluğu kırılmadır. Kalıcı ayrılık çıkıkdır. Ani ayrılık ise burkulmadır. Ben böyle biliyorum. Çocuklarda ise 5cm aşağı inmesi lazım göğüs kafesinin. Bebeklerde 2cm. Yetişkinlerde 6-7 cm.
  • Cevap sürükleme olacak %100 eminim .

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Cevap sürükleme olacak %100 eminim .

Güçlü kişiler derken aklıma sırtta taşımak geldi ben de itfaiye yaptım. Çok eminseniz yanlış yaptım o Zaman

Bir de rölanti sorusunu ne yaptınız? Yakıtta tasarruf sağlama diye bir şık vardı onu işaretledim

• O sürükleme sorusunda asıl cevabı belli eden kısım "enkaz altında olması" "iri yarı olması" gibi kelimeler sürkleme için kullanılan şeyler ki enkaz altındaki insanı itfaiyeciyle çıkarmak imkansız çünkü enkaz . Ve zaten her türlü manerva ve yöntemde çok güçlü insan gerekir (hemlich hariç :P ) .

Rölanti yüksek devirde olursa çok yakıt yakar , yani marşa bastığımızda devir 2de degilde 3-4te olursa inanılmaz yakıt yakmış oluruz . Ben galiba 3 ya da 4 yanlış yaptım onlarda dikkatsizlik

• wenomwar4 W kullanıcısına yanıt
    oha aga ne içiyon sen bunca sorunn cevabnı nasıl aklında tuttun helal olsun
  • yanlış göcuk olan bi yerde şişman ve iri insanlar sürükleme yontemıyle cıkarılır
  • Hiç çalışmadığım halde 90 bekliyorum, gerçekten insanların bu sınavdan kalmaması lazım. Traktör sorusunda yanlış yaptım, diğer 4 yanlışım da motor sorularından. Çalışmadığım için aks falan nedir bilmiyordum. İlkokul 3. Sınıf test sınavı gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiener Blut -- 28 Ağustos 2016; 13:28:24 >
  • Wiener Blut W kullanıcısına yanıt
    5 yanlış 90 ozaman :)
    Sınav baya kolaydı geçen sınavlara göre. 10 dk bitti lakin bazı sorular gereksiz ve ayrıntılıydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukbaz74 -- 27 Ağustos 2016; 23:51:20 >
  • Hayirli olsun arkadaslar umarim direksiyon sinavinda da basarili olursunuz.

• Şu virajlarda hız arttırılması cevabı yanlış değil mi?Soruda geriye dönüş yapacak olan sürücünün neyi yapması zorunludur diyordu.Ben dönüş yapınca kurallara uygun şekilde karşıya geçmeye çalışan yayaya yol vermesi dedim.
  • oezil01 O kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin soru farklı
    Bir sorunun cevabı hızı artırması ,o soruda yanlısı soruyordu
    Obur sorunun cevabı da yayaya yol vermesi,senin dedigin gibi

• Sanırım 4 farklı kitapçık vardı.Acaba bazı sorular farklı olabilir mi?Yoksa sadece şıkların yeri mi değiştirilmiştir?
    Sizin söylediğiniz bir sorunun cevabı, dogru
    Ancak o hız artırma cevabı baska bir sorunun
    Kitapciklarda sadece soru yerleri farklı diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Sizin söylediğiniz bir sorunun cevabı, dogru
    Ancak o hız artırma cevabı baska bir sorunun
    Kitapciklarda sadece soru yerleri farklı diye biliyorum

Acaba yarın sınav soru ve cevapları açıklanır mı?Önceki sınavlarda nasıl oldu,bilginiz var mı?
    Yarin veya salı aciklanir gibi

Aynen bence de farklıydı bazı sorular.Mesela akciğer li soruda solunum şıkkı yoktu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.