Şimdi Ara

27 Bin liraya kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haa birde polo 1.2 var beyaz renkli 2013 eylül ayında alındı daha 1 senelik. 6000 küsür kmde. sıfır gibi düşünebilirsin sadece bir çamurlukta boya olması lazım küçük bir çizikten dolayı. buda 33bin tl isteniyor bir arkadaşımın arabası. belki biraz daha düşebilir düşünürsen.. telimden ulaşabilirsin her iki araç içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey55

samsun civarında denk gelirse ciddi anlamda düşünürüm,lpglileri yakıt olarak nasıl bir bilginiz var mı

Şehir içi 10-13lt~ | 90 Sabit 5.5lt~
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    1.90 boyundayım 85 kiloyum.çok problem olur mu ?
    bu araç da nasıl,hoşuma gitti.otomatik civic kullanmıştım,geçişleri hissettiriyodu bir de honda zevkini alamadım.27 bini verebilirim buna
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-yakit-cimrisi-full-plusfull-110-binde-orjinal-188129951/detay
  • Hüseyin. kullanıcısına yanıt
    ben yazın stationu aldım bunun.tip ve genişlik olarak iyi ama performanssızlıktan dolayı sattım,1.2 benzinli araca yanaşmıyorum artık
  • Helper H kullanıcısına yanıt
    araç samsunda mı hocam?
  • quote:

1.90 boyundayım 85 kiloyum.çok problem olur mu ?
    bu araç da nasıl,hoşuma gitti.otomatik civic kullanmıştım,geçişleri hissettiriyodu bir de honda zevkini alamadım.27 bini verebilirim buna
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-yakit-cimrisi-full-plusfull-110-binde-orjinal-188129951/detay

Sığmanda problem olmaz.Jazz daki şanzıman CVT şanzıman hissettirmez 7 ileridir. Küçükken hiç Akülü araba sürdünmü bilmiyorum ama aynısı ciddiyim...Hatta daha konforlusu

Bu ilandaki araç çok pahalı benim arkadaşım geçtiğimiz ağustos ayında sattı 23 bin km 2008 model sadece bagaj kapağı değişik (Gene en full olanı) 28.500 e.

Bunun edeceği 25 en en fazla 26 26001 bile değil yani...

Olmadı manuel olanı var ama Kocaeli'ndehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-2008-honda-jazz-27.500-189907662/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-jazz-elite-fulll-185077890/detay

• Megane 2 HB DCİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    bu jantlar rot ayarını bozar mı,bazı jantlar.bu araç hoşuma gitti 20 vereyim ben buna verirse.22 fazla gibi eldi 2002 model arabaya.
  • quote:

bu jantlar rot ayarını bozar mı,bazı jantlar.bu araç hoşuma gitti 20 vereyim ben buna verirse.22 fazla gibi eldi 2002 model arabaya.

Burda söyleme ile olmaz arabanın yanına gidiceksin cebinde 100-150 lira olsun götüreceksin bi honda servisinde baktıracaksın beğendi isen anlaşıp alacaksın...
  • TEST DRIVER kullanıcısına yanıt
    temizini bulabilirsem olabilir,eskiden beri o kasaya sempatim var zaten
  • Jazz komple boyalıymış,çürüktür o.2009 benzin-lpg cruze alsam.Kaç yakar km'de

• 2007 honda city var 25e biter istersen masraf acmaz dizel kadar az yakar tüplü
  • benim arabayı tarif etmişsin =) 24bine satabilirim düşünürsen.
  • tariknigde T kullanıcısına yanıt
    CİTY OLABİLİR İLAN NO ALABİLİR MİYİM
  • NEDİR HOCAM ARAÇ
  • Hocam bir yakınımızda hyundai accent var 2007 en full modeli temiz kullanılmış değişen yok tamponda bi ucunda lokal boya var temiz internete koymadı malum ortalık dolandırıcı cakallarla dolu alıcı bulmasi durumunda haber verin demişti. Araç antalyada ilgilenirseniz numarasını verebilirim.

• Alfa 147 ye ne dersiniz forum ahalisi ?
  • quote:

CİTY OLABİLİR İLAN NO ALABİLİR MİYİM

ilana vermedim
    25bin pazarlıksız
  • tariknigde T kullanıcısına yanıt
    29 BİNE 2009 hb megan aldım.teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.