Şimdi Ara

27 cinema display ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bu aralar fena halde 27 inc apple cinema display a kafayı taktım bir tane almayı ciddi ciddi düşünüyorum sorun şu ki apple bu monitörlere sadece mini display portu eklemiş yani nvidia kartlarda direk kullanmak imkansız atininde 6870.6850.6950.6970 kartlarında var mini display portu var buda demek oluyorki monitör ile beraber birtanede ati 6870 düşünebilirm bu gün çeliktepedeki apple ürünleri satan bir mağzaya gittiğimde eleman bana bu monitörü nvidia kartlarda kullanabilmek için bir tane 500 tl lik bir dönüştürücü almam gerekdiğini söyledi ve hiç bir kartda mini display portunun olmadığını söyledi ati 6 serisi kartlardan bi haber o aparata 500 tl vermekdense osx ile mükkemmel çalışan ati 6870 alırım daha iyi aparat bu fiyatı bayagı tuzlu monitörü apple store den refurbused olarak almak istiyorum bir sorun cıkarmı acaba bana maliyeti 1550 tl olicak bu arada adamlara hackintosh kullnıyorum dediğim zaman beni kapı dışarı ettiler nerdeyse döveceklerdi ya sizin yüzünüzden artık mac satamıyoruz diyolar bir mac pro vardı 2.4 ghz 6000 tl civarı biraz kurcaladım benim sistem o mac pro nun yanında ışık hızı ile çalışıyo valla şekil vardı ama performansı çok vasattı bu yüzden masa üstü için hackintosh ama notebook için kesinlikle mac book pro 17 öneriyorum monitör olarakda cinema display alınabilir muhteşem bir görüntüsü vardı kısmetse birtane almayı düşünüyorum
     27 cinema display ?

27 cinema display ?

27 cinema display ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 13 Nisan 2011; 0:58:38 >

• hocam hackintosh olduğunu söylemicektin :) mac mini için bakıyorum falan deseydin keşke :P

ekran kalitesi konusunda yorum yapılamaz zaten, kendini kanıtlamış. ancak gerek var mı diye düşünmek lazım bence. az para değil sonuçta :)

(ama elde para vardır, heves edilmiştir; alınır. orası ayrı bir durum..)
  • 1500 tl bu monitör için cok fazla deil kaldıki zaten cok iyi fiyata satabilim zararım olmaz
  • 1550 benim gözümde çok para şuanda kardeş, göreceli bir olay tabi :)
  • paraya çok değer vermem alacağım varsa alırım sorun deil sen bu monitöre vermessin bende bir telefona 20 tl den fazla vermem bir tel e 1000 tl verenler bana neden pahalı pc ler topluyosun vs diyolar orası ayrı tabi ama 2000 tl ye çok rahat satacağım bir parcaya vereceğim 1500 tl bana koymaz
  • Ya aslında şu multitouch mönitörlerden alınsa AOC 21.5" lik Full HD olanından OSX destekler mi acaba.Çoğu insan Winsows 7 ile dual boot kullanıyor. Windows 7 destekliyor.10.6.X SL bilmiyorum ama 10.7 Lion multitouch destekliyecek söylentileri var.O zaman süper olur.
  • al bir trackpad olsun bitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.amazon.com/Dvi-Mini-Display-Port-Converter-Pre-Order/dp/B002QPWBEK

İşini görür.. Uçmuşlar 500'e..

Senin verdiğinde 149$

http://www.atlona.com/Atlona-DVI-to-Mini-DisplayPort-Converter-p-17859.html

Tam tersi olsaydı kolaydı :), MAX 30 dolara hallederdin, benim iMAC tan 2. monitöre çıkıyorum ama bu dediğinin tam tersi adaptör. Yani MINI DP den DVI ye..

• ewet murat adam bana 500 tl dedi 400 tl ye 6870 alırım daha iyi zaten 6870 de 4870 gibi mükemmel çalışıyor osx ile ikitanede mini display portu var sence bu monitöre 1550 tl verilirmi ? sen ne dersin
  • Valla benim 4 ayım kaldı, temmuzda 21.5'' un vadesi bitiyor, direk satıp 27'' imac e geçecem, bende monitörü için geçecem. Performans benim için hiç önemli olmadı, olmadı derken grafik çalışıyorum zaten, ihtiyacımı karşılıyor, o yüzden cihazın işlem gücü çok da önemli değil benim için, ha tabi en kötüsünden şimdikinden 5 kat iyi olur işemci farkından o ayrı :) Bende yaklaşık o kadar bir fark verecem sanırım yada biraz fazla.

Bence değer, apple ın monitörleri çok güzel, hepsi IPS paneldir, hep söylerim pahalı diyenlere, 300-500 liralık monitörlerle kıyaslamayın diye ama anlayana işte. benim 21.5'' un bile kuru panel fiyatı 699$ yurtdışı fiyatı düşün işte.

Hem IPS panel hem LED daha ne olsun.

İmkanın varsa bekleme, gözlerin bayram etsin. Gerçek renk görsünler

Yanlız şu var, tam emin değilim gerçi bir araştır derim. 27'' ler de MDP nin sadece APPLE tarafından onaylanmış donanımda çalışacağı yazıyor sanırım. 6870 i almadan iyice öğren çalıştırıp çalıştırmayacağını. Yani sadece MAC lere takılabilsin diye ayrı bir sinyal eşliyor ise elinde patlar. O yüzden iyice araştır almadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 15 Nisan 2011; 17:47:46 >

• yok pc ile çalışıyor ama sadece mini display portu olan ekran kartları ile hem apple da yazıyor dönüştürücü ile kullanbilirsiniz diye ist bir arkadaş aldı ve 6950 ekran kartı ile hem hackintosh hemde win 7 kullanıyor
  • İyi o zaman, sevindim
  • Seni kapı dışarı edip ağlayacaklarına adam gibi fiyat politikası yapıp millete dünyanın kar marjıyla fiyat kakalamasınlar.
    Amerikada satılan ürünün 3 katı fiyat talebinde bulunuyorlar. Hadi ithalat + bir miktar kar anlaşılır ama o kadar da fiyat köklenirse
    millet de çatır çatır alternatiflere yönelir.

Not: Hiç bir zaman Apple ürünüm olmadı. Sırf Türkiyedeki fahiş fiyatlar yüzünden bugüne kadar hiç bir ürününü satın almadım,
    doğru düzgün incelemedim. Ha ama Yurtfdışından getirtme ya da burada çok iyi fiyatla ürün bulursam ancak o zaman Apple ürününü satın alırım.

Ha bu arada Windows ve Ubuntu kullanıyorum. Hackintosh kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 18 Nisan 2011; 13:16:21 >
  • gerek kalmadı benim monitörün yanına kardeş aldım
     27 cinema display ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 23 Nisan 2011; 14:02:39 >
  • kardeş kaça aldın o ekranları memnun musun biraz tanıtabilir misin?? bende hastasıyım o ekranların ama 4 bin lira veremicem tabii imac'e xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

gerek kalmadı benim monitörün yanına kardeş aldım
     27 cinema display ?

webcam in çalışıyo mu osx de ucuz yollu bişey bakıyorum ben de osx için marka fiyat nedir?

• ewet full çalışıyor ama tr de yok usa dan aldım sırf osx ile %100 çalışıyor diye özelikle mikrofonu çok iyi arkadaşımla sesli konuşuyorum ichatta evin heryerinden nerdeyse ses veriyor 50 tl ye satılıkdır bana 40$ maal oldu
    monitörlere gelince iki monitörün fiyatı 1000 tl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 23 Nisan 2011; 16:55:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.