Şimdi Ara

27' Gaming monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24" TN panel 120hz 5ms HD bir monitör kullanıyorum ve bu çok eskidi artık. Bunu 2. monitör yapıp yerine iyi bir monitör almak istiyorum. Tercihen en az 1ms, 144hz üzeri, 27inç, 2K, glowing ve ghosting sorunları görülmeyen bir IPS monitör arıyorum. 11k altındaki tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 12 Şubat 2025; 17:2:58 >

• MSI 27" G274QPF E2'ye bakmanızı tavsiye ederim.

• Lewos1514 L kullanıcısına yanıt

Ben de zaten Dell G2724D 27, Lenovo Legion R27QE ve MSI G274QPF E2 arasında kalmıştım. Siz önerdiğinizi mi kullanıyorsunuz hocam

• Yok hocam ben MSI OLED monitör kullanıyorum ama bahsettiğim modeli de bir süre kullanıp deneyimleme şansım olmuştu. Aşağı/yukarı, sağa/sola, öne/arkaya ayar olması önemli ciddi konfor sağlıyor. Monitörün paneli de gayet iyi bir ips panel, 2K 27 inç bence tatlı bir nokta ve bir de güzel bir panelle buluşunca oldukça iyi sonuç veriyor.

• Lewos1514 L kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam karar verirken düşüneceğim yorumlarınızı

• Flyingpig kullanıcısına yanıt
    En iyisi dell. Auo panel kullanıyor ve görüntü kalitesi msidan daha iyi. Rtings puanı da iyi baya. Yalnız gaminggende satılıyor bu o yüzden ölü piksel çıkarsa iade durumları nolur bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LordHrothgar kullanıcısına yanıt

Ben de Dell de karar kıldım. Ancak sonradan bir de şunu gördüm, aradak 1,5k farka değer mi bilemedim:

gaming.gen.tr
    ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
    https://www.gaming.gen.tr/urun/453101/asus-rog-strix-xg27acs-27-inc-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/

bir de ölü piksel konusunda iadede sorun çıkarmayan firmalar hangileri acaba? Gaming gen tr bu konuda iyi sanıyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    2k Monitör tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.