Şimdi Ara

27 k dis mi parali tip mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam çok zor ya. özele geçeyim sonrasında yatayla geçerim demek benim kafamda var ama kime sorsam hiç güvenme falan diyor. bir sene daha hazırlanmak istemiyorum yeter çok yoruldum. ama özelde de ne olacağı belli değil. 1 senelik parayı bir şekilde ödemeye çalışırız da oldu ki geçemedim o zaman hiçbir şey yapamam.
  • Paralı tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    aynen hatta bu şekilde sınavlara çalışmak da çok zor olur, bir sınavda düşük aldığınız zaman tüm seneyi etkiler.
  • missdawn M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle böyle yaklasmali cunku kotu her sonuc iyice dibe batirabilir sisce gelir mi yuzde 50

valla oyle ya buyuk risk gerektiriyo cunku isler tam takirinda ilerlemeyebilir ama dis de istemiyorum

• hocam bilmiyorum ya kafam çok karışık. deneyenlere sorucam büyük ihtimal.
  • morticiasays kullanıcısına yanıt
    hocam mezundum çalışmaktan çok yoruldum ilk senem olsaydı büyük ihtimal kalırdım. ama siz yine daha iyi durumdasınız. %50 özel gelir tercihlerle falan %75e tamamlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Capaya 427 puanla yatay gecis yapanlar var da arkadasim bu kisilerin ortalamasi minimum 3,97. Butun sene oturup calisip not kasman lazim. Bence riskli bi is nasil olsa gecis yaparim diye bel baglamamak lazim. Ozeldeysen 3,90 altinda ortalamayla hicbir devlete gecemezsin cunku hepsi osym puanina da bakiyor. Arkadasim sana tavsiyem eger ailen sana 6 senelik ozel tip parasini karsilama garantisi sunmuyorsa kesinlikle tercih etme sonradan odeyememekten dolayi okulu birakmak durumunda kalirsan cok cok uzucu olur.

hocam valla yuzde elli bile zor olabilir umarim guzel olur

• Kedisiylemutlu kullanıcısına yanıt
    baya sıkıntılı is yuzde 50 olmazsa buyuk ihtimal zorlaniriz diye dusunuyorum ama farkındayım gidince üniversite hayati degil baya bi not kasmam gerekecek cok zor

• up

• Paralı tıptayım memnun olmayanlar yatay geçiş için mi gelenler acaba? 6 sene okumak için geliyorsan bence hiç bir kötü yanı yok
  • Diş. Yatay geçiş rulet oynamak gibi.

• Samiakincilar S kullanıcısına yanıt
    hocam hangi okuldasiniz ve parali tip onermenizin sebebini ogrenebilir miyim

• isteğine bağlı.içinde ukte kalıcaksa diş gitme.
  • Powerchill P kullanıcısına yanıt
    okul hayati rahatligi falan düşünülürse diste cok rahat olurum ama tıpı parası icin istemiyordum çocukluk hayalimdi ondan cok üzgünüm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.