Şimdi Ara

27 k sayisal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar dusunceliyim ki kucuklukten beri tip harici baska bir sey istemedim 3. yilimdi zaten 20 yasindayim mezuna da birakamam beynim sıkısıyor düşünmekten bi öneride bulunur musunuz dis hekimligi mi yazayim yoksa orta halli ceng mi veya azerbaycan tip (ailem kız oldugum icin pek sıcak bakmasa da) oluyomus gibi olup olmamasi beni bitirfi yani yaşlandığımi hissediyorum bu 2 gunde

• hocam durumunuz varsa ailenizi ikna edebilirseniz azerbaycan tıp yazın bence.bu forumda bi konusunu okumuştum benim içime sinmişti.
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    hocam ben de ilk burda gordum aslında tıpı cok istiyorum ama oraya verecegim parayla ileri icin klinik parası da biriktirilebilir henuz cok erken olsa da. bi yandan da dis hekimlikleri icin olusan olumsuz hava modumu dusurdu iyice
  • morticiasays kullanıcısına yanıt
    ben genel olarak duyduğum kadarıyla konuşuyorum ama tıp isteyip de dişe giren insanların çoğu memnun değilmiş,zaten seneye sıralamaların da ne olacağı belli değil bence en mantıklısı yks sisteminden kendini bir an önce kurtar
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    ben de bidaha girmek istemiyorum sinava ama cok dusunceliyim cidden
  • ceng düşünebilirsin. benim sıralamam 17k elektronik müh yazıcam sıralamalara takılmadan
  • hocam rica etsem sebebini soyleyebilir misiniz
    tıpa gerçekten ilgin varsa ceng istemeyebilirsin belki ama matematiğe de ilgin varsa,mezuna kalmayacaksan ortalama ünilerin ceng ya da ee bölümleri pişman etmez bence. benim tıpa hiç ilgim yok bu yüzden ee düşünüyorum
  • up
  • ilginiz yoksa ceng yazmayin bence, sektorde cok fazla rekabet var, hem isini severek yapan hem de iyi universitelerden mezun rakiplerinz olacak. ustelik cengde kendinizi surekli gelistirmek zorundasiniz.

eger ailenizin durumu orta veya ust duzeydeyse dis veya eczacilik yazilabilir. odtu-itu-ytu-iyte gibi yerlerde guzel muhendislikler de var. ozellikle odtu-itu kimya muhendisligi guzel bir alternatif olur. linkedinden mezunlarina bakabilirsiniz.
  • Kimya mühendisliğini düşünebilirsiniz.İngilizce hazırlıkta kırık obp ile deneyebilirsiniz mezuna kalmak istemiyorsanız.Benim de istediğim sıralama gelmedi 25bin şoku yaşadım.
  • Bence kız isen mezuna kalmayı çok dert etmeyebilirsin kendine güveniyorsan bi sene daha dene derim.
    Hocam aynıyız sizle..
    Ben de tıp istiyodum olmadı.Diş yazıcam galiba.Saglık sektörünü seviyorum ayrıca mühden daha iyi bence diş.
    Yasım 20 olmasa bir yıl daha belki denerdim.ama bu sistemde değmez bence.seneye daha kötü yığılma olucak bu yıl çok kişi mezuna bıraktı.
    Bi an önce kendimizi bu sistemden kurtulalım bence.Gençliğimiz bitiyor..
  • qew1978 kullanıcısına yanıt
    hocam aslinda ilgim var ozellikle fizik geo mat derslerini cok seviyordum hazirlik sureci boyunca ama yine de kararsizim
  • hocam sizin konuyu okumustum ben cok uzgunum yani sanki yenilmis gibi hissediyorum onceden dis olsa da olur diyordum ama tıp beklerken dis gelmesi baya uzdu
  • Yaş 20 diye mi çekindin benim 27 2 sene hazırlandım 2. Üniversitem olacak
    Hocam öyle hissetmeyin..
    Hayırlısı diyip geçmekten başka sansımız yok.Umarım ikimizin de önüne güzel kapılar açılır.
  • Kagoteak kullanıcısına yanıt
    Hocam saygı duyuyorum ama bu ülkede boyle yıllarca üni için ugrasmaya değmez.her sey ortada görüyoruz çalışan emeğini alamıyor burda.Her sey torpille dönüyo ülkede.
    Boşu boşuna gençliğimi saçma salak bi sistemle yakmak istemiyorum daha fazla artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 28 Temmuz 2020; 14:25:56 >
    O zamanlar beni kimse dinlemedi Hep yorumlarım taşlandı. Dedim sıralamalar böyle olacağını.
    Gerçekten ne istediğinizi biliyor musunuz yoksa popülaritenin etkisi mi hırs mı? Gelecekte rahat olurum kadınlar için en iyi meslek diye düşünmeyin Her işin zorluğu ve güzelliği vardır Öğrendiğim kadarıyla 2023 ten sonra doktor fazlalarını olacakmış.Atanmak için bile KPSS tarzı gelir herhalde.Uzun lafın kısası Gerçekten istediğin buysa kal derim.. sıralaman güzel Dişte de gayet mutlu olabilirsin DR kısmına çok takılma dişte de üstüne okursan DR oluyorsun ağızdaki bir bölümünde uzmanlaşıyorsun kesme biçme dikme onda da var Dişler de önemli organımız
  • Seni anlıyorum gayet çok haklısın ama hayatın hep bir çalışma içinde olacak rahat içinde sadece ölünce olacaksın bu her yerde aynıdır.Önemli olan bu hengamenin arasında kendine mutlu olabilecek şeyler bulmalısın.Örneğin ders arasında arkadaşların ile ettiğin sohbet.Yaptığın bir iyilik başardığında onun verdiği haz bu şekilde yoksa 18 de de girmiş olsan 40 da aynı elindeki ile mutlu olmayı bilmek lazım
    Şey gibi oldu Prof.üstün Dökmen Küçük şeyler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.