Şimdi Ara

27 milyara 2006BMW 1.16i ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilanda ankara beşevler diyor, resimde arkada görülen yer istanbul bahçelievler , ömür sitesi.
  • Otomotiv ile ilgili sanal alem denetlemesini anında buraya vermeliler. Vallahi Telekominakasyon kurulundan daha iyi yapıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rhetorical

İlan pasif durumda şu anda.

ya aracı sattı yada ilan feyk
  • amcam ilanı "çarşamba" ibaresi yaparak değiştirmiş. plakayı bi okuyabilsem sorgulatacam da. çünkü aynısına 41000 çekiyorlar. hani bir arkadaş -"galericiler düşük vermiştir o yüzden satıcıda galericiye gideceğine vatandaşa gitsin demiştir"- demişti. galerici bile buna en az 32-33 verir. çokmu komplo teorili kitap okumuşum acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

amcam ilanı "çarşamba" ibaresi yaparak değiştirmiş. plakayı bi okuyabilsem sorgulatacam da. çünkü aynısına 41000 çekiyorlar. hani bir arkadaş -"galericiler düşük vermiştir o yüzden satıcıda galericiye gideceğine vatandaşa gitsin demiştir"- demişti. galerici bile buna en az 32-33 verir. çokmu komplo teorili kitap okumuşum acaba

katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

ilanda ankara beşevler diyor, resimde arkada görülen yer istanbul bahçelievler , ömür sitesi.

fake oldugu burdan belli :)
  • merak ettim şimdi,plaka görünce sorguluycam ama
  • ankaradayım. yarın gidip bakacam arkadaşlar eğer kişi telefonunu açar ise. İntermette MANİSA da bulunan 1 serisi BMW 29 bin çekmişler almaya niyetlendim. Ankara BORUSANA sordum ekim ayında 72 bin de bakıma girmiş. Sigortacı arkadaşa da sordurdum kazası yok. Gel gelelim araç sahibi aracın km ni 52 bin olarak vermiş. Bende almaktan vazgeçtim.
    Neyse yarin bir aksilik çıkmaz ise araca bakacam. Eğer dijital kilima fonsiyonel direksiyon var ise herhangi bir sorunuda yoksa almayı düşünüyorum
  • Civic ten vazgeçtin ha
    neyse haberlerini bekliyoruz. özellikle plakayı ve şasi numaralarını iyi oku, çalıntı,çenç olmasın. Malum otomotiv piyasası her türrlü alavere dalavere nin döndüğü piyasa ve Mercedes- BMW bu konuda en çok suistimali olan araçlar...

quote:

Orjinalden alıntı: sonfilika

ankaradayım. yarın gidip bakacam arkadaşlar eğer kişi telefonunu açar ise. İntermette MANİSA da bulunan 1 serisi BMW 29 bin çekmişler almaya niyetlendim. Ankara BORUSANA sordum ekim ayında 72 bin de bakıma girmiş. Sigortacı arkadaşa da sordurdum kazası yok. Gel gelelim araç sahibi aracın km ni 52 bin olarak vermiş. Bende almaktan vazgeçtim.
    Neyse yarin bir aksilik çıkmaz ise araca bakacam. Eğer dijital kilima fonsiyonel direksiyon var ise herhangi bir sorunuda yoksa almayı düşünüyorum

• plaka 34 satıldığı yer ankara.3 tane telefon vermiş 3üde aynı numara bu ilan fake bencede.Aran kazan olaymıdır nedir anlıyamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.