< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 15 Ocak 2021; 6:29:54 > |
2789 TL Oppo Reno 2Z 128-8GB/AMOLED 6.53(1080×2340)/Helio P90/48MP-16MP/4000mAh(20W)/Ekrandan Parmak (2. sayfa)
-
-
Dışarda yarı fiyata falan çıkaramazsın bir araştır istersen,süper amoled ekranı o fiyata değiştiremezsin..reno Z ye özel yapılmış 6 aylık bir kampanyaydı o..
Edit: Ekran süper amoled değilmiş herhalde..kimi kaynakta amoled diye geçiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Ocak 2021; 10:18:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi telefon süper fakat yıllardır üst segment telefon kullanıyorum ve haliyle bu üst segment cihazlar bayağı ağır oluyor, şu anda mi6 kullanıyorum 170 gram ve yıllardır serçe parmağımın üstüne yük binmekten parmak yamuldu. Artık elime hafif bir telefon aldığımda acayip hoşuma gidiyor . Bu telefon gram olarak bayağı yüksek normal kullanımda hissedilmez ama tek elle kullanımda kesinlikle eli yorar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Dışarda yarı fiyata falan çıkaramazsın bir araştır istersen,süper amoled ekranı o fiyata değiştiremezsin..reno Z ye özel yapılmış 6 aylık bir kampanyaydı o..
Edit: Ekran süper amoled değilmiş herhalde..kimi kaynakta amoled diye geçiyor..O kampanyada tamamen ücretsizdi şimdi 880 TL gözüküyor. Serviste fiyat her zaman yüksektir. Özel servislerde de ekran var daha düşüğe çıkar.
Süper amoled samsungun verdiği isim ekran üreten her şirket kendi ismini koyuyor opponun sitesinde de on cell diye geçiyor. Super amoledin muadili midir bilmem.
-
netflix hd yayın sorunu çözüldü mü?
-
Maalesef..Çözülecek diyorlar.İki taraf da topu birbirine atıyor.
Ben indirimli fiyattan 10 gün önce aldım.
Bir arkadaş yukarıda bahsetmiş.Ben de internetten okudum yazılım daha stabil ve üst segment kalitesi var malzemesinde.Telefon hiçbir şekilde takılmıyor.8 Gb. Ram .128 Gb. da hafıza kartı taktım.
Sensör Sony fotoğraf kalitesi çok beğenilmiş.Ekranda çentik olmaması harika.
İşlemci de daha iyi olsa bu fiyatlara alınamazdı.Ama çöp bir işlemci de değil.
Ben oyun oynamadığım için aldım.Telefon akıyor.hiçbir sorunu yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X