Şimdi Ara

27inc casper M.CS-QHD270-M2758QP 2k 144hz 1ms inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
18.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burhan abi bak bu fiyata bu özellikte model onerceksin 4k 144hz kim istemez ama bütçe belli ayrıca orta sınıftaki tüm paneller hemen hemen aynı özelliklere sahip ayrıca fresncy desteği olan modeller kısmen değil tamamen kullanabiliyor bende gysync monitör vardı aralarında fark yoktu tüm testleri yaptım monitörü incelesen sen daha iyi anlarsın bu işlerden usta olduğun için bigun evime gelebilirsin abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    4k monitör alıp 60 hzde oyun mu oynucan abi Allah aşkına ya 1 tane 1080ti var zaten onunda üstüne çoğu kişi çıkmıyor 1080ti ye 144dun tadını alan 60-75 oynar mı ben fps oyunlarını online oynarım bu ara single player tarzım değil param olsa 2k ips 144hz alırım tn modellere para vermem kesinlikle monitor alırım ayrıca 4 k ile mp oynamak işkence gibi birşey genelde tüm kullanıcılar 1080p ve 2 k tercih ediyor 4k için çok erken 3000 serisi anca performans verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaka28 -- 10 Mart 2019; 14:53:35 >
  • ölü piksel nedeniyle garantiye yolladığım ürün değiştirildi. basit bir değişimi 3 haftada anca yapabildiler. tahmin ettiğim üzere yeni monitörde de 1 adet belirgin ve birkaç adet de daha belli belirsiz baktığınız açıya göre görünen ölü piksel mevcut daha fazla saymak istemiyorum :) önceki monitörden daha az sayıdalar. ilginç olan yeni cihazda renkler daha canlı parlaklık çok daha fazla %80 ayarlı olmasına rağmen. diğeri çok daha soluktu muhtemelen daha az parlak olduğu için. nihayet beyazlar sarımtrak beyaz değil artık. monitörü böyle kabullendim artık 10 defa da yollasam ölü pikselsiz cihaz geleceğini sanmıyorum :) ben tavsiye etmiyorum, ikinci el 2k 144hz cihazlara bakmak daha mantıklı en azından piksel stresi yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 13 Mart 2019; 20:34:0 >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Üzdün :( şans işte bana sıfır sıkıntılı günlegeldi 2 ci seferde monitör işi sakat iş tüm modellerde var bu problem üretilirken keşke 0 hata ile test olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

4k monitör alıp 60 hzde oyun mu oynucan abi Allah aşkına ya 1 tane 1080ti var zaten onunda üstüne çoğu kişi çıkmıyor 1080ti ye 144dun tadını alan 60-75 oynar mı ben fps oyunlarını online oynarım bu ara single player tarzım değil param olsa 2k ips 144hz alırım tn modellere para vermem kesinlikle monitor alırım ayrıca 4 k ile mp oynamak işkence gibi birşey genelde tüm kullanıcılar 1080p ve 2 k tercih ediyor 4k için çok erken 3000 serisi anca performans verebilir
    Sen gsync ne oldugunu anlıyamamışsın..
    4kda 2kat piksel yogunlugu var
    4kda sen 60fps üstu veren 2kart saysana bana?
    Elimde 2tane 2080ti olan biri olarak yazıyorum 3adetde 2080
    20tanede 1080ti verdım denemediğim monıtor kalmadı...
    4kda 30fps aldıgın yerde monıtor 144hz olsa ne okur 60hz olsa ne olur.. Mouse hareketı farkını gorursun bu..
    Ekranda gecikme yırtılma olmicakki
    2080ti de 70fps uzerını gecemedım ve bugun acer x34p 120hz bu akşam sattım..
    İlanıma bak ne getırmişim anlican
    Ben panalde VAcıyım

• demircibu kullanıcısına yanıt
    dogru abi 2k ya bile anca yetiyor 2080ti 4k günümüz için cok gereksiz ilerde anca lazım olur hayırlı olsun düşük bütçede bunun özelliklerinde monitör yok diyeceğim abi 1650 liraya 2k 144 hz oyunlardada baya tatmin edici parası c ok olanlar daha iyilerine yönelsin benim tavsiyem bu fiyat skalası üzerine
  • G-Sync'in ardından FreeSync çıktığında, G-Sync modülünün ne kadar gereksiz ve para tuzağı olduğunu anlamamızı sağlatmıştı AMD bize.

Nvidia bile hatasını anladı ama fanatikleri anlamadı.

Bu monitörün 1440P 24" IPS versiyonu çıksa, yok satar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    27 inç monitör kullanmak saçmalığın daniskası monitör dediğin en fazla 24 inç olur

en iyisi hangisiyse 24.inçte onu almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

27 inç monitör kullanmak saçmalığın daniskası monitör dediğin en fazla 24 inç olur

en iyisi hangisiyse 24.inçte onu almak lazım
    bunu 10 yıl önce ben diyordum, 27 ye geçince 24 aptallıkmış dedim, 27 ideal derken 31.5 curved alınca 27 de salaklıkmış dedim.

çok büyük konuşma yani, hele bir kaliteli büyük modele geç görürüm.

ekran büyük geliyorsa masanın en dibine koyar yine dengelersin, ama küçük gelince dibine girip kör olma şansın yok.

bu arada panel için konuşayım, inanılmaz ölü piksel çıkıyor ona göre alın araştırmıştım, çinden gelen bir panel ve kalite kontrol seviyesi çok düşük.

philips 31 inç 2k monitörde 1 piksel için iade etmiş adamım takıntılık yapıyor bende sürekli ölü piksele bakıyorum sonra.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Kullandığın monitör nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda505

Kullandığın monitör nedir hocam
    yukko.com
    Philips 31.5'' 328E9FJAB/00 5ms Analog+ HDMI+ Display VA Amd FreeSync QHD IPS Curved Gaming Monitör
    https://www.yukko.com/philips-315-328e9fjab00-5ms-analog-hdmi-display-va-amd-freesync-qhd-ips-curved-gaming-monitor-v-50117722

1850 idi ben aldığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 8 Nisan 2019; 23:29:44 >

monitör mü kullanıyosun televizyon mu 5000+ tl kaliteli monitöre para vercem diye
    ona göre sistem dizmen 20 000tl den aşağı değil

o zaman 4k hdr 3500 lira civarı tv al pcye hemde 50 inç
  • ne sallıyon la?

1850 ye aldım şuan da 2150 dolar aynı fiyattı aldığımda.

4k hdr tv neden alayım, tepkime süreleri vb bir sürü etmen var yoksa 1850 tlye 4 k 29 inç tvler var, neden koskoca tv fiyatına 27 inç monitör satılıyor sorgulamamışsın sanırım.

absürdsün yani, caspera 1800 veriyorsunuz ben de 1800 e monitör almışım, saçma sapğan yazma üstte link var. kim 5000tl+ para vermiş tövbe tövbe ya.

daha yazılan yazıya linke bakmamış konuşuyor, 24 inçte karınca say evet en iyi monitör 24 inç. 1999 yılıydı 19 inç kullanırdı arakdaşlar biz de yeaa 15 yetmiyor mu abi derdik dediğinin farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 9 Nisan 2019; 0:39:54 >
    la niye o zaman 1ms tepkime süreli monitör almıyon değişik
  • 1ms tepki süreli ips, VA panel mi çıktı?

çöp tn ye bakıp kör mü olayım? 1ms dediği griden griye müşteriyi kandırmak amacıyla ölçülen en hızlı renk geçişidir, youtub'a bak 1ms denilen monitör aslında 15-20 ms arasında, bu 5ms denilenler de 18-24 arasında fark 4 katı değil yani %15 flaan eder ki görüntü kalitesi için gayet ödün verilir bir değer.

salona koyduğun tvlerde bu 60-70ms lerde.

yoksa akıl mantık var, 49 inç ips 4k televizyon uydu alıcılı bilmem ne 2 bin tl ye satılırken 27 inç gibi 4 de biri boyutta ekran neden 2000 tl? hiç mi düşünmedin?
    Anlatamazsiniz cahil dolu eski donanım haber yok artık artık bende girmiyorum faydalı paylaşımlarda bende bulunmayacagim eskiden böyle mantarlar yoktu burada.

• Boş konuşma tvdeki gecikmeyle fareyi sağa sola yaptıktan sonra 1_2 saniye sonra gidiyomus gibi hissetcdksin bu kadar insan mal bı sen akillisin

• quote:

Orijinalden alıntı: xcaka28

Anlatamazsiniz cahil dolu eski donanım haber yok artık artık bende girmiyorum faydalı paylaşımlarda bende bulunmayacagim eskiden böyle mantarlar yoktu burada.
    hayır ben monitör ile ilgili fiyat performans olarak bir eleştiride bulunmadım, sadece ölü pikseli çok çıkıyor bu panelin haberiniz olsun dedim.

yoksa 2k 144hz için daha iyi fiyat yok. tn olayını takmıyor iseniz. markaları takım tutar gibi tutuyor millet.
    hocam size demedim zaten jitemci mi ne o sahısa dedim saçma sapan konusuyor bi moktan anladıgıda yok benim değim ürünümde hiç ölü piksel yok bu arada
    sizinle tartışmak istemiyorum size göre pc yi yeni çıkan tv lerle kullanan kimseler yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.