Şimdi Ara

28.000 tl param var megane2 bakıyorum sizin önereceğiniz bir araç var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustiki212

aynı paraya 3 araç baktım

Focus 2 1.6 dizel
    vw bora 1.6 pasific yada highline
    megane 2 1.5 dci dinamik

3 aracıda uzun olmasada bi 50 km kullanmışlığım var.

aralarında en güzeli bence focus hem yakıtı iyi hemde çekişi lakin temizini bulmak o fiyata zor fiyat artırırsan tavsiyem focus.

megane 2 plastikleri biraz yavan geldi araç diğer ikisine göre kesinlikle dar ve plastik kaput parçaları aracın değişen konusunda yanılta bilir. Piyasası çok hızlı alıp satarsın. bu fiyata temizini bulabilirsin.

vw bora içi geniş kesinlikle. ek donanımlara müsait. bulursan highline kesinlikle comfortline alacaksan 2005 ve üstü pasific her modeli olur. araç diğerlerine göre çok tipli değil eski vw tasarımı var. esp siz focustan yol tutuşu iyi değil megane içinse bence daha iyi yani ikisinin ortasında. Araç konforlu ve sağlamlığı diğer araçlara göre daha iyi (benim yorumum değildir nette araçıtmalarıma göre nissan primeradan sonra saç ve şase konusunda zamane en iyi araçlarından). temizi buluna bilir. alırken şanzumana dikkat et.

ben vw bora 1.6 pasific aldım. Mutluyum. Diğer araçlarda oluduğu gibi sonradan hız sabitleyici kolçak. otomatik far ve yağmur sensörü gibi donanımları sonradan ekledim. yakıtına gelecek olursam diğerlerini hiç test etmedim ama ankara-konya arası 280 kmlik yolu ortalama hız 108 km olacak şekilde 7.5 litre lpg ile gittiğimi belirteyim. lpgyi konyadan 1.85e aldım. geriye kalan kısmı şehir içi olmak kaydı ile 350 km yol gidebiliyorum.

bora hakkında soracaklarına cevap veririm lakin diğerlerini uzmanına sorsan iyiolur.

Bu arada bora bilmeyenler için orjinali jettadır. yani jettanın 4. neslidir. birçok parçası mk4 golfler ile aynı olup parçası ucuz ve kolay bulunabilir. bakımı masrafsız ve özellikle 1.6 16v 105 bglik motoru sessiz çalışır. LPG uyumu mükemmeldir. üst devirlerde lpgde zaman atlaması yapmaz. alt devirleri ve vitesleri güçsüz. ataletini aldıktan sonra 3 ve üzeri viteslerde canlıdır. max 210 km hız var. sabit hızda 160kmde kmde 14-15 litre yakma eğilimi gösterir. lpg ile gösterge farkı 0.7 litredir.

hocam boraniz hayirli olsun 3 ay kullanip uzun yola ciktigim golf 4 kasanin aynisin sedanidir lpg uyumu cok iyidir ancak diger 1.6 lara gore biraz fazla yakar o onemli degilde alti cok alcak 10 kullanicidan 8 inden duydum desem yalan olmaz heralde nerde kullaniyosun bilmiyorum qma sirf bu yuzden kendisini sattirmisligi coktur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekürler sağolasın.:)

O kısmı doğrudur. aslında bu birazda tamponun altındaki karlıkla alakalı. ön tamponun karlığı gereğinden fazla uzun. Aracı ankara-konya karaman illerinde kullanıyorum. Ankarada etimesguttayım yollar baya çukurlu fln bir çok çukura girdiğim oldu özellikle yağmurlu günlerde lakin çok şükür şimdilik altının vurdurmadım hiç. Ama arazi vs denedinizmi deseniz yok denemedim ama yakın olduğu için vurma ihtimali çok fazla :D.

yakıtı 2-3 kuruş uzun yolda fark ettiyor. ki vw motorunun bilindik karakteristiği. aynı model 1.6 benzinli focusla bi karşılaştırın derim bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.