Şimdi Ara

28 GB + 1000 DK + 1000 SMS + LTE WiFi Modem = 69 TL + 29 TL (12 Ay Taahhüt) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için şöyle bir çözüme gittim.

20 GB Data Hattı + 4.5G LTE Modem - Türk Telekom (12 Ay Taahhüt) >> 69 TL + Yeni Hat Haracı
    8 GB + 1000 DK + 1000 SMS - Türk Telekom (12 Ay Taahhüt) >> 29 TL (Turkcell Hazırkart'tan geçiş)

28 GB + 1000 DK + 1000 SMS ve LTE modem için toplam 69 tl + 29 TL + Yeni Hat Haracı

Türk Telekom Data hattım olmasına rağmen yeniden hat almak zorunda kaldım. En saçma zararım bu oldu. Sitelerinde geçiş yolu ile olur demesine rağmen, çağrı merkezi onaylamasına rağmen 3 bayii bunu yapamadı. Son bayinin müdürü çok çabaladığı için lanet olsun deyip 50 TL devlete haraç verdim. Şikayetlerimi ilgili yerlere ileteceğim. Türk Telekom müşteri hizmetleri, satış öncesi-sonrası hizmetleri ve karışık olabilecek işler konusunda her anlamda sınıfta kalmıştır. Bilginize...

Kızdığım için de Türk Telekom faturalı data hattımı Turkcell'e taşıdım. Özel bir kampanya önermediler ben de Platinum 10 GB - 1000 DK -1000 SMS seçtim, taahhütsüz 10 GB - 89 TL, özel bir şey yapmazsa Turkcell 30 Haziran sonrasında katlama filan gibi iptal ederim, basit bir kampanya bulurum. Fiyat performans oranı pek iyi değil, bulunduğum bölgede Turkcell ile ilgili çözemediğim bir hız ve takılma sorunu da olunca yedek hat olarak kalacak bu durumda. Malum Türk Telekom her yerde çekmeyebilir. Ses konusunda bile hala çok iyi değiller.

Şimdilik daha fazla GB'ı daha verimli ve sürekli alacak bir yol bulamadım. 12 Ay 28 GB en azından çantada, 2300 mAh pilli LTE modem de hediyesi oldu diye avunuyorum. :) Modemin hızı fena değil D:38.99 MBps U:25.76MBps gördüm ilk teste. Şimdilik yeter.

Özetle maliyetler gerçekten yüksek. BTK da bence bilerek sessiz. Nasıl olsa para akıyor her yerden. Elimiz mahkuma döndü. Önümüzdeki 1 yıl boyunca ciddi ciddi gelişecektir GB miktarları hız zaten 150 MB/S bile göremeyecek anlaşılan bu aralar...

50 GB data hattı almayı da düşündüm Turkcell'den ancak ellerinde modem yok. 135 TL kötü bir rakam değil belki bu yaptığım kombinasyona göre ama konuşma için illa bir şeyler alacaktım. Bu durumda toplam maliyet giderek artacaktı. GB başına maliyeti bu noktada önemsemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.