Upstar M280A1 28'' UHD 4K LED-Lit Monitor yurt dışından sipariş ettim 900 TL ye mal oldu.. Sabırsızlandım Sizce iyimidir çok fazla bişey beklemiyorum Film izleyeceğim sadece bide ara sıra oyun oynarım.
teknik özellikleri şöyle:
28" Ultra High-Definition 4K Monitor 3840 x 2160 Resolution 16:9 Aspect Ratio 5ms response time 2x HDMI, DVI, Display Port
Özelliklerine göre fiyatı güzel gözüküyor. Nereden aldınız? Film ve genel için sorun çıkarmadan kullanılır da oyun için oldukça güçlü bir ekran kartıın desteklemesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli
Özelliklerine göre fiyatı güzel gözüküyor. Nereden aldınız? Film ve genel için sorun çıkarmadan kullanılır da oyun için oldukça güçlü bir ekran kartıın desteklemesi lazım
Amazondan sipariş ettim.
GTX 680 nim vardı. Onu elimden çıkardım . Yine amazondan EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB K|NGP|N w/ACX 2.0+ Sipariş ettim.
Teknik verileri şöyle :
Pre-Binned GPU, 72%+ ASIC EVGA's 24/7 Technical Support Base Clock: 1203 MHz / Boost Clock: 1304 MHz Memory Clock: 7010 MHz Effective CUDA Cores: 2816 Memory Detail: 6144MB GDDR5 Memory Bit Width 384 Bit / Memory Speed: 0.28ns / Memory Bandwidth: 336.5 GB/s
Buda 2700 TL ye geldi. Bakalım hayırlısı inşallah sıkıntı çıkmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme