Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 280 TL DİP FİYAT-Columbia PEAKFREAK XCRSN II XCEL MID OUTDRY 44,5 Satın Al 9 Şubat 2017 18:21 1 1 280 TL DİP FİYAT-Columbia PEAKFREAK XCRSN II XCEL MID OUTDRY 44,5 Botu kendim için Amazon'dan almıştım, ancak büyük geldiği için satıyorum. Ürün hiç kullanılmadı. 44,5 numara, 29,5 cm alacak olanların bilgisi olsun.Ürün Columbia'nın Outdry su geçirmezlik özelliğine sahip güzel bir bot. Kargo yurt içi kargo ile benden.Türkiye'de gri rengi 780 TL'ye satılıyor, bu rengi bulunmamakta.Ürün kullanılmamış 28cm su geçirmez outdoor botlarla takas olabilir. Evet arkadaşlar 280 TL son fiyat!Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün "SIFIR" RTX 3080 Palit GameRock, RTX 3070Ti Palit GamingPro, RTX 3070 Gigabyte Aorus, RTX 3060 Zotac 1 Aylık PowerColor Red Devil 6800 XT "SIFIR" Zotac RTX 3080 AMP (Mining Kilitsiz) "SIFIR" 2 adet MSI RTX 3080 Suprim X