Şimdi Ara

2800 tl oyun ve performans için sistem topladım öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1500tllik ekran kartlarıyla gtx 970i karşılaştırdım gtx 970 daha iyi sonuçlar vermiş benchmarklarda filan 300 ona verceğime i7 alırım
  • deliogz D kullanıcısına yanıt
    para benim param değil sadece uyardım boş yere para verme diye seçim senin.
  • Neden bu kadar Seçenek var 😩 1800e alacaktım ne güzel 20 mi 20 ver diye diye 3.500 oldu 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bir saniye benim jeton yeni düştü. sadece benchmarklardamı önde? oyunlarda minimum 10 fps fark ediyor 10 fps ne demektir onuda söyleyeyim. bf4 oynuyorsun 100 lvl adam helikopterle seni bombalıyo üstüne birde helikopteri üstüne çakıyor. o patladaman senin kartın 30-35 fps lere düşüpte renderlamaya çalışırken noluyor ya diyene kadar
    adam seni bıçaklayıp yürüyüp gidiyor. senin sadece benchmarklarda önde dediğin kart 290 fiyatına titanlarla kapışıyor. i7 alırsanda yazık olacak çünkü anladığım kadarıyla oyun oynamak için topluyorsun bu kasayı ve yanlış yere yatırım yapıyorsun :)

bu arada bende 2500 lira ila başladım 3500 e kadar çıktı
  • Bi de Çoklu görev içinde i7 alıyorum aşağıda 2 oyun Chrome ya da ne bileyim Winrar bunlar ayni anda da acık olabilir bazen Işletim sistemini ssdye kurmayı düşünüyorum da neyden kısıp alacam olmadı b Plan'ı iddia

• quote:

Orijinalden alıntı: deliogz

Bi de Çoklu görev içinde i7 alıyorum aşağıda 2 oyun Chrome ya da ne bileyim Winrar bunlar ayni anda da acık olabilir bazen Işletim sistemini ssdye kurmayı düşünüyorum da neyden kısıp alacam olmadı b Plan'ı iddia

ya ssd yi sonra alırsın kaçıyormu ssd? ben sana diyorumki gtx 970 al nefis kullanırsın mis gibi. sonradan 200 liraya ssd alırsın ama gtx 970 almayarak hata yaptığını anlayınca 1300 lira çıkarıp verebilecekmisin? bak yukarıda kredi falanda demişsin almışken iyisini al uzun süre idare et
    winrar performansı için direk ssd 800mb lık dosyayı 3 saniyede çıkardığını biliyorum :)

• Hayır Winrar filan icin değil nokta koymadım oraya 😅 işletim sistemi daha performanslı olsun diye çoğu yerde öyle okudum ondan. Gtx 970ten hayatta vazgeçmem zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliogz -- 22 Ekim 2014; 1:27:30 >
    sony vegas prodan video editlemediğin, blender ile oyun yazmadığın, profesyonel bir şekilde fotoğrafçılık ile uğraşmadığın sürece i7 bir oyuncu için gereksiz bir işlemcidir paran varsa alırsın orası ayrı. 4770K falan istiyorsan al
    benim uyumam gerek zaten uyku düzeni olmayan bir insanım iyi geceler :)
  • Bi de suan psu olarak elimde ocz gamexstream 600w güç kaynağı var bu sistem icin yeter mi yoksa 700-750w almali miyim

• Ne i7'miş... O fark ile SSD almak çok daha büyük performans farklı sağlar. Veya o fark ile GTX 980 almak çok daha mantıklı. i5 alınca multitasking yapamayacak mı yani?

• 300tl daha vermek gtx 970ten 980 değer mi ? Yani aradaki fark 300 tl eder mi ? Ssd olabilir ama

• Da ekran Kartı hiçbir yerde yok Antalyadayim vatana baska sehirden getirttircem mecbur

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliogz

300tl daha vermek gtx 970ten 980 değer mi ? Yani aradaki fark 300 tl eder mi ? Ssd olabilir ama

300 TL derken? Arada 600 TL fark var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 500-550 tl i7 850-950

• güncel
  • Işlemciyi 4770k yaptım

• beyler sonunda aldım :D:D:D
     2800 tl oyun ve performans için sistem topladım öneriler
     2800 tl oyun ve performans için sistem topladım öneriler 2800 tl oyun ve performans için sistem topladım öneriler 2800 tl oyun ve performans için sistem topladım öneriler 2800 tl oyun ve performans için sistem topladım öneriler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.