Bildirim
2800Tl Sistem Olmuş Mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zMert
Sistem nasıl arkadaşlar uyum sıkıntısı veya tavsiyeniz varmı?
Kasa ve PSU'yu değiştir.. daha kaliteli ürünler al.. ekran kartını stok soğutuculu alma.. biraz daha bekle.. özel soğutuculu bir model tercih et.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Sistem nasıl arkadaşlar uyum sıkıntısı veya tavsiyeniz varmı?
Kasa ve PSU'yu değiştir.. daha kaliteli ürünler al.. ekran kartını stok soğutuculu alma.. biraz daha bekle.. özel soğutuculu bir model tercih et..
Tamam hocam ne tavsiye edersiniz güç kaynağı ve kasa olarak bütçe çünkü 2800-2900max
Özel soğutuculari nasil anlarim bide çünkü baktım msi/asus ws kartlar vardi markaların ürünü özel soğutmalıdir diyr ekledim
quote:
Tamam hocam ne tavsiye edersiniz güç kaynağı ve kasa olarak bütçe çünkü 2800-2900max
Özel soğutuculari nasil anlarim bide çünkü baktım msi/asus ws kartlar vardi markaların ürünü özel soğutmalıdir diyr ekledim
Kasa: Zalman Z3 Plus USB 3.0 MidT ATX Siyah (4 Fanlı Fan Kontrolcü)http://www.vatanbilgisayar.com/zalman/bilgisayar-kasasi/
PSU: Corsair VS Serisi 650 Watt 80+ 12 Cm Fanlı (12V Tek Kanal 600 Watt)http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html
Özel soğutuculu ve stok soğutuculu ekran kartları için bir örnek veriyorum hemen.. anında farkedeceksin zaten..
Stok Soğutuculu kart:http://www.vatanbilgisayar.com/radeon-rx-480-8g-gddr5-pci-e-hdmi-triple-dp-uefi-.html
Özel Soğutuculu kart:http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380x-nitro-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
Ekran kartlarının üzerindeki fanlı bölümlere bakarsan kolayca anlarsın aradaki farkı kardeşim.. :)
-
Özel soğutucu tamamdir hocam :) resim cok netti
Peki bu sistem ilerde 3-4sene sonra mesela yavaşlamaya başlarsa hangi parçayi update ederim . Yani kısaca sistem update için uyumlu mu?
quote:
Özel soğutucu tamamdir hocam :) resim cok netti
Peki bu sistem ilerde 3-4sene sonra mesela yavaşlamaya başlarsa hangi parçayi update ederim . Yani kısaca sistem update için uyumlu mu?
Bir süre sonra RAM yetmeyecektir.. en fazla sistemi aldıktan 1 sene sonra 8 GB daha RAM eklemen gerekecektir.. daha sonra istersen SSD de ekleyebilirsin.. en son olarak 3 - 4 sene sonra ekran kartını 2. elden GTX 1070 ya da RX 490X ile değiştirmek isteyebilirsin.. :) -
Cok teşekkür ederim hocam cidden öğrenmek istediğim bilgi buydu .
Ssd nin açılış kapanış hızından başka + si nedir peki hocam ?
quote:
Cok teşekkür ederim hocam cidden öğrenmek istediğim bilgi buydu .
Ssd nin açılış kapanış hızından başka + si nedir peki hocam ?
Oyunlarda bölümler arası yüklemeler çok kısa sürer.. video, film izlerken takılmalar olmaz.. programlar jet gibi açılır, kapanır.. dosya kopyalama, yazma, açma işlemleri çok daha hızlıdır.. online oyunlarda da çok beklemezsin yükleme için.. oyun kurulumları dakikalar değil, en fazla 1 dakika sürer.. bu kadarı yeterli herhalde.. :) -
Yeterli hocam . Zaten bir sistemde olabilcek en sinir bozucu (arızalar ws hariç) tüm sıkıntılar onlar
Cok teşekkür ederim hocam yardiminiz ve bilgileriniz için .
quote:
Yeterli hocam . Zaten bir sistemde olabilcek en sinir bozucu (arızalar ws hariç) tüm sıkıntılar onlar
Cok teşekkür ederim hocam yardiminiz ve bilgileriniz için .
Rica ederim kardeşim.. başka aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.. ben buralarda olacağım.. -
olmuş ama refenrans tasarım alınmaz. -
Onu almayıp daha sonra alacağım hocam yukardaki hocamda aynısını söyledi
Eger referansi almazsam özel soğutucunu fiyatı daha fazla mi olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X