barcelona real madrid ilk yarı 0 bursa kayseri 0 Leicester C. - Nottingham F. üst Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova 1
quote:Orijinalden alıntı: ihsanks KUPONUMA GÜVENİYORUM GELİCEK KISMETSE:) şu xler berabere mi oluyor?
quote:Orijinalden alıntı: kambochian barça real ALT Bursa Kayseri ALT Horsens Aalborg ÜST Alt oynadım aynı maça, bakalım..
quote:Orijinalden alıntı: Burhan quote:Orijinalden alıntı: kambochian barça real ALT Bursa Kayseri ALT Horsens Aalborg ÜST Alt oynadım aynı maça, bakalım.. dk 45 0-0 horsens kırmızı kart var gol ymemek ıcın çabalıyacaktır.%10 üst biter o maç
gaz metan-univ ms 1 / tuttu bursa kayseri alt barça real alt horsens aalborg ms 1 oynadım ve kırmızı yemiş galiba horssens iş zorlaştı.
quote:Orijinalden alıntı: delici69 şu xler berabere mi oluyor? Berabere oluyor da, 2 tane beraberlik 1 tane Barça galibiyeti var. Barça'ya handikaplı 0 oynamış, Barcelona'nın 1 farklı kazanması gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: Mince49 quote:Orijinalden alıntı: rahmetli midiyeci bu saha ne allah aşkına Horsens maçı mı bu? evet horsens kırmızı yemiş ama hiç belli olmuyo top bi orda bi burda ikiside atabilir horsens atar inş