Şimdi Ara

29,9 TL Baseus Cafule 2m Type-C to Type-C PD2.0 60W 3A Hızlı Şarj Kablosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

65 liraya o adaptörü vermesi imkansız biliyorsunuz dimi hele ki samsung :) orada çok sahte ürün mevcut hiç bulaşmayın.

baseus, ugreen, ankel gibi sertifikalı qualcomm ürünlerini alın. kabloyu sipariş geçmediyseniz bu ürünü değerlendirebilirsiniz n11 de vs. uyguna bulabilirsiniz.

https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-speed-pps-hizli-sarj-cu-30w%EF%BC%88-1metre-usb-c-to-usb-c-sarj-kablosu-102568
    30 watt yazan cihazlara dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Geçen ürünü aldım 30 watt yazıyor lakin çıkışların toplamı 30 wattmis. Tek çıkış gücü en fazla 18 watt olduğunu öğrendiğimde iade ettim. Linkde paylaşılan ürünü tek çıkış gücünü teyit ettirmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trimmm kullanıcısına yanıt
    Görselde mevcut zaten.

29,9 TL Baseus Cafule 2m Type-C to Type-C PD2.0 60W 3A Hızlı Şarj Kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2020; 16:28:32 >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Yine baseusda dash vooc kablolar var 5A destekleyen. Yeni teknoloji olduğu için orjinaline (kutudan çıkana) yönelseniz daha iyi olur.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj destekleyenler edebiliyor (9v 2a üzeri) ama daha geç sürede doluyor tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2020; 16:33:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.