hocam olursa haber ver. bazı kart kullanıcıları farklı kampanyalar da tanımlANMIŞ combo olabilir farklı kampanyalarla. bişeyler bulursan yaz tetikteyim boş geçmeyelim. |
Bildirim
hocam olursa haber ver. bazı kart kullanıcıları farklı kampanyalar da tanımlANMIŞ combo olabilir farklı kampanyalarla. bişeyler bulursan yaz tetikteyim boş geçmeyelim. |
HOcam garanti hburada'ya sonradan taksit yapıyor mu? hb'den aytemiz alıp taksitlendirebilir miyiz ? Bir de benim araç tüplü ama vodafone yanımdadan opet kart alınca lpg'de kullanılıyor mu? vodafone yanımda garanti kampanyasında geçerli mi ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben opeti sormustum. aytemiz lpg de geçmiyor onu biliyorum. |
normal ürün olur oluyor tabiki iptal etmezsen |
bir yolu var ama engebeli sonrasını deneyecğim 1.aşama oldu 2. aşamaya geçeceğim sorun şu kampanya 1 günlük :( |
Trendyol Sarı olumlu ekstra kampanyalar ile 375 bonus kazandım @WinPeAcE < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 29 Şubat 2024; 11:54:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBeardMan -- 29 Şubat 2024; 12:9:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Paracard ile aldım k.k ile değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sektör ne geçti hocam. Elektronik mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |