Şimdi Ara

29 TL 20 Mbps Sınırsız Fiber İnternet! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

limitsiz internetin köküne kibrit suyu dokmekteler özlikle tt net vede süper ofline

İkisi de parayı verdikten sonra satar merak etmeyin, AKK tamamen hikaye, zam yapmak ve millete kota dayatmanın kılıfını uydurdular hepsi bu..

Superonline'ın var 20Mbit sınırsız paketi, 199TL, 1GBit var 999TL.

Aynı şekilde TTNET de satıyor sınırsız 8Mbit, 110TL civarı bi fiyata, BTK kararıyla yakında 16MBit ve üzeri sınırsızlar da çıkabilir.

Eskiden sınırsız 8Mbit 59TL civarıydı, AKK safsatası sayesinde %100 zam yaptılar, millete zorla kota dayattılar, yurtdışı çıkışlarını genişletmek yerine milletin kanını emmek daha kazançlı çünkü...

Aynen katılıyorum. Adil kullanım diyorlarsa her kullanıcıya uygulanması lazım. Ama parayı basana uygulanmıyor. Böyle saçma bir uygulama işte. Nerede kaldı adalet? Bu yanıltıcı ismi bir an önce değiştirmeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

limitsiz internetin köküne kibrit suyu dokmekteler özlikle tt net vede süper ofline

İkisi de parayı verdikten sonra satar merak etmeyin, AKK tamamen hikaye, zam yapmak ve millete kota dayatmanın kılıfını uydurdular hepsi bu..

Superonline'ın var 20Mbit sınırsız paketi, 199TL, 1GBit var 999TL.

Aynı şekilde TTNET de satıyor sınırsız 8Mbit, 110TL civarı bi fiyata, BTK kararıyla yakında 16MBit ve üzeri sınırsızlar da çıkabilir.

Eskiden sınırsız 8Mbit 59TL civarıydı, AKK safsatası sayesinde %100 zam yaptılar, millete zorla kota dayattılar, yurtdışı çıkışlarını genişletmek yerine milletin kanını emmek daha kazançlı çünkü...

Aynen katılıyorum. Adil kullanım diyorlarsa her kullanıcıya uygulanması lazım. Ama parayı basana uygulanmıyor. Böyle saçma bir uygulama işte. Nerede kaldı adalet? Bu yanıltıcı ismi bir an önce değiştirmeleri lazım.

madem akk var sınırsız diye reklam yapamamaları lazım hem sınırsız ama akk var eee bunu nersi sınırsız düpe düz dolandırıcılır parayı ödeyenlere yani 119 lira verirsen 8 mbt için sömüre biliyosun yani o zaman adil oluyo vay be şurda yani başımızdaki bg fiyatları koycak tım da var baya forumlarda 119 liraya orda neler alabilirsin hayal bile demiyorum yani bu parayla bg gitsem fiber leri ağlatacak şekilde kulanabildir akk falan olmadan bide kalkmışlar internet ücretleri pahalı değil ama ucuzda değil diyorlar kimi kandırıyosun ey tt net ceosu kimi

• Bos muhabetler donmeye baslamis ben kampayayi duyurmak icin konu actim fakat altyapi daha gitmemis yerden dahi mailler geliyor Antalya icin zafer ataturk ve liman mah. De altyapisi olan kisiler baslangic yapabilirler konu bu sekilde kitlenebilir veya silinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamumut

Bos muhabetler donmeye baslamis ben kampayayi duyurmak icin konu actim fakat altyapi daha gitmemis yerden dahi mailler geliyor Antalya icin zafer ataturk ve liman mah. De altyapisi olan kisiler baslangic yapabilirler konu bu sekilde kitlenebilir veya silinebilir.

Ankara eryamanda bu kampanya var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

quote:

Orijinalden alıntı: kalamarr

quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

quote:

her şey tamam ama akk btk yüzünden uygulanıyor demeyin. uydunet falan herhalde japonyadan bağlantı çekmiyor. isplerin kendi kararıyla konulmuş tarifeler bunlar.

Uydunet'te alabileceğiniz en yüksek hız nedir peki? Her şey belli bir orana göre şekilleniyor.

100 mbit

http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx

gerçek sınırsız olarak superonline gibi insanları 200 liralık 20mbite zorlamıyor. 200 liralık 20mbitten aşağıya doğru birçok paketleri var.

ki sonuçta yıllardır aynı olan yatırım yapılmayan kablo tv altyapısı ile uydunet bunu yapıyor. neyseki akk için donanım filan koymaya üşenmiş olduklarından ttnet superonline gibi akkli tarifeleri yok.

Verilen hızların hiçbiri net değil. Hepsi "e kadar".

Ayrıca aynı sayfaya mı bakıyoruz? Ben kotasız yüksek hızlı bir tarife göremedim.

100 mbit ve 100 gb kota... Üstelik GB başına 3 lira gibi bir artış söz konusu. Sınırsız internetten bahsediyorsunuz. 100 GB size yetmesi imkansız 150 yapsanız faturanız 250 TL mi gelecek? Para önemli değil galiba sizin için.

50 MBIT net hız alsanız 100 GB Hız alanıyla beraber yanında tabletiniz olsa nasıl olurdu?

bana uyduneti savundurma. gerçek sınırsızlar superonlineda sanki çok ucuz gibi konuşuyorsun. ben öyle akkymiş falanmış anlamam gerçek sınırsız 20mbit ikisinde de 200 lira.

100mbiti ben denemedim ama forumda verilmiş mesajlara göre dediğini verdiği açık:

29 TL 20 Mbps Sınırsız Fiber İnternet!

http://forum.donanimhaber.com/m_68569663/tm.htm

adam veriyor mu hızı veriyor. ben kotalı internet kullanmayacağım için bunlara geçmiyorum. şimdiki tarifemde kalıyorum 5mbit paşa paşa kullanıyorum 200 küsür gb upload 200 küsür downloadımı yapıyorum

superonline evimin dibine gelsin şu başlıktaki gibi fiyatı mantık bir 3mbit internet veya pahalı olmayan 50 liraya gerçek sınırsız versin hemen geçerim.

uydunet en azından dediği hızı veriyor şarta şurta koşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarr -- 24 Ocak 2013; 22:26:31 >

• quote:

bana uyduneti savundurma. gerçek sınırsızlar superonlineda sanki çok ucuz gibi konuşuyorsun. ben öyle akkymiş falanmış anlamam gerçek sınırsız 20mbit ikisinde de 200 lira.

100mbiti ben denemedim ama forumda verilmiş mesajlara göre dediğini verdiği açık:

http://forum.donanimhaber.com/m_68569663/tm.htm

adam veriyor mu hızı veriyor. ben kotalı internet kullanmayacağım için bunlara geçmiyorum. şimdiki tarifemde kalıyorum 5mbit paşa paşa kullanıyorum 200 küsür gb upload 200 küsür downloadımı yapıyorum

superonline evimin dibine gelsin şu başlıktaki gibi fiyatı mantık bir 3mbit internet veya pahalı olmayan 50 liraya gerçek sınırsız versin hemen geçerim.

uydunet en azından dediği hızı veriyor şarta şurta koşmuyor.

Hız düşmeden devam eden sınırsız internet için ucuz diye konuşmuyorum kendine göre yorumluyorsun. Evet uydunet şarta koşmuyor hız konusunda, parasını verirsen kullanırsın diyor. Superonline'da 10 TL verip 25 GB hız alanı almak varken, uydunette 9 TL ye 3 GB kullanmak pek akıl kârı değil.

• BU KAMPANYA HALA GEÇERLİ Mİ?

ANTALYA MELTEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: emac

BU KAMPANYA HALA GEÇERLİ Mİ?

ANTALYA MELTEM

Evet geçerli.
  • bu kampanya istanbul anadolu içinde gecerlimi ?
  • Sakaryayada hesapta bu sene süperonline döşenecekti döşenmedi hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

küçük bir hatırlatma: bu paketin akk'sı 10 GB (eksik rakam yok yazıyla on). Yani genel olarak 3 mbit sınırsız internet 30 lira yine de süper fiyat.
    ha bu arada 24 aylık taahhüt karşılığı tabiki bu fiyat onu da unutmayın

oh şu cevabı arıyordum sonunda buldum hızın neden düştüğünü
  • Bu kampanya istanbul anadolu yakası için geçerli mi???

• Başka illeri soran arkadaşlar bölgenizdeki bayiye gitmeniz gerekmekte diğer iller hakkında en ufak bilgimiz bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.