Şimdi Ara

2900XT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nofear72

Burdan hesaplayın

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Yok deve...
    OC bile yapmadım daha. Benim TAGAN 480 Watt nasıl kaldırıyor?

2900XT

• benimkide 380w cıktı hahaha :)...psu olarak 350w asus var...demekki sistemler beraber psu da overclock olmus :)..bence 50 60w fazla cıkartiyor olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Burdan hesaplayın

Yok deve...

2900XT

Ben sizin için bir ayarla yaptım. sonuç bu çıktı. Büyük ihtimal siz sistem yükünü %100de bırakmışsınızdır.

2900XT

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

quote:

Burdan hesaplayın

Yok deve...

2900XT

Ben sizin için bir ayarla yaptım. sonuç bu çıktı. Büyük ihtimal siz sistem yükünü %100de bırakmışsınızdır.

2900XT

%85 de bıraktım.

• @Tuvrena dostum sanırım expander arkadaşımızdı 480watt taganla çalıştıran onla bir iletişime geç istersen ama çok sata disk takılı kaldırmaz sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

@Tuvrena dostum sanırım expander arkadaşımızdı 480watt taganla çalıştıran onla bir iletişime geç istersen ama çok sata disk takılı kaldırmaz sanmıyorum..

Çok SATA takılı ama RAID li SATA ların herbirine farklı bir işletim sistemi kurduğum için hepsi aynı anda çalışmıyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: losthell

@Tuvrena dostum sanırım expander arkadaşımızdı 480watt taganla çalıştıran onla bir iletişime geç istersen ama çok sata disk takılı kaldırmaz sanmıyorum..

Çok SATA takılı ama RAID li SATA ların herbirine farklı bir işletim sistemi kurduğum için hepsi aynı anda çalışmıyor.
    hım.. Bence kumar oynamamak lazım.. bi fsp epsilon 600w olsa iyi olurdu..
  • Yetmedi 2 inci PSU için Kandalf da yer var.
  • Selam,

Hocam bende 500w enermax liberty var. 1 gb dd4 2900xt , e6750, 2 hdd, dvdr, ve ıvır-zıvır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hemde full O.C olarak kaliteli olduktan sonra 500w bile rahatlıkla kaldırır alacaklarını.

saygılar.
  • Arkadşlar Sistem Şöle Ayrıntılarıyla Yazim

Intel Core 2 Duo E6600
    Gigabyte 965P DS3
    250GB Sata2 16Mb HDD
    2x1GB 800 Mhz Kıngston Ram
    Lg Dvd Rw
    Enermax Chakra 1 Tane Önde 1 Tane Arkada 12Cm Fan Bide Yanda 25Cm
    2900XT (Alınıcak)
    Ve Kullanılıcak Olan Psu LCPower550W (8800 GTS'yi Sorunsuz Bi Şekilde Çalıştırmıştı)

O/C Falan Hiç İşim Olmaz Başka HDD Falanda Takmicam İlerde Takarsam Belki Bi Dvd Rw Takarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvinn

Arkadşlar Sistem Şöle Ayrıntılarıyla Yazim

Intel Core 2 Duo E6600
    Gigabyte 965P DS3
    250GB Sata2 16Mb HDD
    2x1GB 800 Mhz Kıngston Ram
    Lg Dvd Rw
    Enermax Chakra 1 Tane Önde 1 Tane Arkada 12Cm Fan Bide Yanda 25Cm
    2900XT (Alınıcak)
    Ve Kullanılıcak Olan Psu LCPower550W (8800 GTS'yi Sorunsuz Bi Şekilde Çalıştırmıştı)

O/C Falan Hiç İşim Olmaz Başka HDD Falanda Takmicam İlerde Takarsam Belki Bi Dvd Rw Takarım

İyi bir markanın 550W PSU'i yeterde artar bile ben ve birkaç arkadaşım bu kartı daha yüksek W ayarındaki Psu'lerde kullanıyoruz ama çok önemli bir getirisi yok sen normal bir kullanıcı olarak o/c yapacaksan bile yeter

• İsteyen varsa 2. ele gelsinler 3 aylık enermax infiniti 650w satılık
  • Bide Şöle Bişe Varmış 2900XT bi 6'lık Bide 8'lik Güç Girişi İstiyomuş 2900XT Kullananlardan Yorum Bekliyorum..
  • Selam,

8 lik güç girişi yerine yanında gelen 6 lığı takıyorsun hepsi bu. ben hiç zorlanmadan 800/1200 kullanıyorum. 860 e kadar rahat gidiyor 500w kaliteli bir psu nuz varsaüstüne para yatırmaya gerek yok.

sagılar.
  • Benim Tagan 480Watt da PCI-E için 3 adet 6 pinlik konnektor çıkışı var. Bunu nasıl 8 liğe çevireceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 6 Ağustos 2007; 11:54:46 >
  • Selam,

çevirmene gerek yok elindeki 6lık güç girişini, e.k nın üzerindeki 8 lik güç girişine takacaksın (yanlış takma ihtimalinde yok :) ). Diğer 6 lık olana zaten 6 lığı takacaksın o kadar.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa goksel

Selam,

çevirmene gerek yok elindeki 6lık güç girişini, e.k nın üzerindeki 8 lik güç girişine takacaksın (yanlış takma ihtimalinde yok :) ). Diğer 6 lık olana zaten 6 lığı takacaksın o kadar.

saygılar.

bende öyle yapıyordum ama sakıncaları varmış dedi teknik elaman o yüzden deyiştirmek zorunda kaldım tt aldım 750watt
  • Benim PSU da 2 adet ekstradan 4 lük pin çıkışı var. Bunları birleştirip ekran kartına takarsam zararı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.