Şimdi Ara

3249 TL Zone APU Masaüstü Bilgisayar | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bios bilgisini daha önceden çekmiştim şimdi bu ekranda çıkmıyor simsiyah ekranda kalıyor.

• Bios dosyasını lenovo support kısmından indirdim wincris blash belleğe yazdırmayı başaramadım bir türlü.Yazdırabilsem daha önceki mesajımda paylaştığım yöntemi deneyecektim.

• Merhabalar

Android studio için yeterli olur mu acaba ? Veya normal kullanım + programlama için önerebileceğiniz bir sistem var mıdır ? (Gaming olmasa daha iyi, babam için almayı düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 8 Mayıs 2022; 14:59:24 >
  • Buna oyunucu bilgisayarı demek bir sürü para döküp ekran kartı alan ,kaliteli işlemciye para yatırana hakaretttir..Götü boklu bir ekran kartının fiyatı yada kalburüstü bir işlemcinin fiyatı bu bilgisayardan fazla.bu bilgisayarı oyun için alan kişi pişman olur.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt

Beklentiye bağlıdır yeterli olup olmaması. Basit projeler için yeterlidir ama native android uygulama geliştirecekseniz kanser olabilirsiniz. Ne kadar güç verilirse o kadar hızlanır çünkü.

450 liraya B450m anakart, 2850 liraya 4650G işlemci, 900 liraya 16gb ram, 500 liraya SSD, 1000 lira civarına da kasa+ psu derseniz 6 bin civarına güçlü bir bilgisayar toplamış olursunuz.

2 katı para olarak gözüküyor ama işlemcinin 4 kat güçlü, ram miktarının 2 kat fazla ve grafik biriminin de daha iyi olduğunu düşününce f/p olarak daha iyi denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Mayıs 2022; 17:49:25 >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Çok ağır programlarla ilgilenmiyor fakat dediğiniz gibi almışken işe yarar bir bilgisayar alayım bari.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Ryzen 5 pro 4650g işlemci alırsanız ekstra ekran kartı gerekmez. Çift kanal ram kullanırsanız gayet yeterli grafik performansı alırsınız (nvidia gt1030 ile gt1050 arası bir performans alabilirsiniz) Yani Fifa 22 gibi görece basit grafikli oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz oynrsınız, daha yoğun grafik içeren oyunları ise düşük-orta ayarda oynayabilirsiniz. Tabi bu işlemciyi seçerseniz ileride daha güçlü bir harici ekran kartı da dilerseniz alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci üzerinde termal macun hazır olarak geliyor mu yeni nesil işlemcilerde geldiğini gördüm bunda durum nasıl?Söylediğiniz mantıklı 2850 hem işlemci hem ekran kartını almışoluyoruz ve güçlü bir işlemci psu lu kasa alınca oradan da kasa fiyatına 2 sini aradan çıkarmış oluruz inşaALLAH geriye ram kalıyor evde samsung 860 evo 500 gb sata 3 ssd var onuda kullanırsam ssd ye para vermemiş olurum 2 adet 8 gb lık ram da alırsak 5-5.500 TL civarına biter inşallah.

• 3249 TL Zone APU Masaüstü Bilgisayar | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu

Bu karşılaştırma ne kadar rayzenin doğru tercih olduğunu anlatıyor.Öneren arkadaşlara teşekkür ederim.Sadece İ7 nin fiyatı toplam kasa maliyetine denk geliyor.

Macun olayını bilemiyorum hocam, yanlış bilgi vermeyeyim. İşlemci fiyatına göre mevcut piyasa koşullarında iyidir. Macun ve montaj işi bilmeyen biri için riskli, bilen birinden yardım alabilirseniz iyi olur. Veya sinerji, itopya, incehesap gibi seçilen bileşenlerin montaj ve testini yapıp gönderen bir siteden alabilirsiniz, bu durumda macun, montaj, ayar, kurulum vs. ile uğraşmamış olursunuz, ancak fiyat bi tık artabilir.

Araştırma, inceleme ve karşılaştırma için "epey" isimli siteyi tavsiye ederim. Sol menüden filtreleme yapabiliyorsunuz, karşılaştırma var, işlemci, ram, kasa, psu, ram ne ararsanız hem özellikleri hem en ucuz fiyatı gösteriyor. Benchmark sonuçları da çoğu işlemcide var, dahili grafikli olup olmadığı da yazar. Ben tv, telefon, pc, beyaz eşya gibi şeylere genelde buradan bakıp inceliyorum.

• Güncel fiyat 3249 TL.

• avastos A kullanıcısına yanıt

Bu apu kasayı invntus'dan satın aldım 7 taksitle.KAsa içerisinde ki parçaları net üzerinden en ucuzlarını toplamama rağmen 7600 liraya yakın bir maliyet çıktı wifi antenle beraber.6319 TL ye kasayı satın aldım.Vga giriş lazım olduğu için ve oc ile işim olmadığında a320m anakartı seçtim.

3249 TL Zone APU Masaüstü Bilgisayar | AMD 3000G | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.