Şimdi Ara

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
1
Favori
21.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turgay0623

Suzuki Vitara 1.6 JLX 2000 model otomatik vites

Maliyet ne kadar olur.

Ruhsat muayene vs. maliyetleri ne kadar olur.

Kaç km sonra amorti ederim.

Teşekkürler.

Sayın turgay0623;
    Aracınıza BRC MY-11 kiti uygulaması yapılacak.
    Şuan Ankara'da bu ürünün maliyeti 1500 tl peşin 1600/10-12'dir.
    Sonraki masraflarınız (sızdırmazlık-ek 1-muayene ve emniyet 250 tl civarında olacak)
    Lpg kitinin amorti edilmesi 15000 km civarında olacaktır.
    İyi günler dileriz.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    Şaşmaz Oto San.Sit.6.cd.No:39 ETİMESGUT/ANKARA
    0312 278 7 666
    0535 453 77 45
    Hasan ÜNAL
  • Arkadaslar Termoplastik lpg borusu ve yakıt dolum paralarını bulabileceğimiz bir yer var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersindurum

Arkadaslar Termoplastik lpg borusu ve yakıt dolum paralarını bulabileceğimiz bir yer var mı

Sayın ersindurum;
    İstemiş olduğunuz ekipmanlar işletmemizde mevcut iyi günler dileriz.
    2A-ANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskaan

2012 model 1.4 motor otomatik ford fiesta arac sahibiyim. aracım 8500 km de olup lpg taktırmayı düşünmekteyim. brc tercih edersem hangi kit takılacak ve bana ne kadar tasarruf sağlayacaktır. Ayrıca bana ne tarz yarar/zararları olacaktır...son olarak ne kadar bir ödeme yapacağım ve ankara için tavsiye edeceğiniz yeri yazıp lpg ile ilgili sormayı unuttugum konu varsa uyardımcı olursanız sevinirim, iyi günler...

Sayın savaskaan;
    turgay0623'e vermiş olduğum bilgi ile sizide bilgilendirdiğimi düşünüyorum.
    İşletmemizde montaj,tadilat,ayar ve bakım yapılmaktadır.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    Şaşmaz Oto San.Sit.6.cd.No:39 ETİMESGUT/ANKARA Hasan ÜNAL
    0312 278 7 666
    0535 453 77 45

• Merhabalar

2009 Ford Mondero 1.6 125ps araç sahibiyim aracım 124.000 km de ve BRC LPG taktırmak istiyorum
    Günlerdir araştırıyorum kafam bir hayli karıştı işin açıkçası
    Teknik olarak anlatamaya bilirim fakat aracın 4 silindirinin de farklı çalıştığını öne sürüyorlar (bunlar subap da olabilir)
    v4 mantığında çalışıyor deniyor, sürekli arıza ışığı yanar sarfiyat çok olur, gazın bir kısmı manifold da kalır, enjektörler farklı oranda püskürtür yakıtı
    lpg bunu ayarlayamaz ve fazla yakıttan ve ısıdan pistonlarınız erir gibi şeyler okudum.
    Sizin bana önereceğiniz sistem nedir ya da önerir misiniz? Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justery

Merhabalar

2009 Ford Mondero 1.6 125ps araç sahibiyim aracım 124.000 km de ve BRC LPG taktırmak istiyorum
    Günlerdir araştırıyorum kafam bir hayli karıştı işin açıkçası
    Teknik olarak anlatamaya bilirim fakat aracın 4 silindirinin de farklı çalıştığını öne sürüyorlar (bunlar subap da olabilir)
    v4 mantığında çalışıyor deniyor, sürekli arıza ışığı yanar sarfiyat çok olur, gazın bir kısmı manifold da kalır, enjektörler farklı oranda püskürtür yakıtı
    lpg bunu ayarlayamaz ve fazla yakıttan ve ısıdan pistonlarınız erir gibi şeyler okudum.
    Sizin bana önereceğiniz sistem nedir ya da önerir misiniz? Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İyi çalışmalar.

Sayın justery;
    Forumdan size, yetkili BRC bayilerimizin, detaylı bilgi paylaşımını yapmış olduklarını düşünüyorum.
    Aracınıza BRC MY-11 kiti sorunsuz montaj ve kullanım sağlayacaktır.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    0312 278 7 666

• Sayın yetkili, 2012 model 0 km verso araç aldım,
    1) Aldığım bayi, teleflex ya da prins marka lpg dönüşüm sistemlerinin aracım için daha uygun olduğunu belirtti (yağlama özelliği şeklinde birşeyler söyledi) ancak benim aklım BRC'de kaldı (gerek fiyat gerekse yaygınlık daha cazip geliyor) herhangi bir sorun yaşarmıyım,
    2) Bayi aracı 5000 km kadar benzinde kullandıktan sonra lpg dönüşümü yaptırmamın daha uygun olacağını belirtti bu konuda ki öneriniz ne olur,
    3) İşim gereği mesai saatleri içinde izin almam sıkıntılı ve çok yoğun bir tempoda çalışıyorum, aracı size teslim edip her türlü işlemi bitip (ruhsata işleme, muayne vs.) almam kaç gün sürer ve ne kadara mal olur (tabi böyle bir hizmet veriyorsanız).
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostsoul22

Sayın yetkili, 2012 model 0 km verso araç aldım,
    1) Aldığım bayi, teleflex ya da prins marka lpg dönüşüm sistemlerinin aracım için daha uygun olduğunu belirtti (yağlama özelliği şeklinde birşeyler söyledi) ancak benim aklım BRC'de kaldı (gerek fiyat gerekse yaygınlık daha cazip geliyor) herhangi bir sorun yaşarmıyım,
    2) Bayi aracı 5000 km kadar benzinde kullandıktan sonra lpg dönüşümü yaptırmamın daha uygun olacağını belirtti bu konuda ki öneriniz ne olur,
    3) İşim gereği mesai saatleri içinde izin almam sıkıntılı ve çok yoğun bir tempoda çalışıyorum, aracı size teslim edip her türlü işlemi bitip (ruhsata işleme, muayne vs.) almam kaç gün sürer ve ne kadara mal olur (tabi böyle bir hizmet veriyorsanız).

Sayın lostsoul22;
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
    Aracınız'a BRC MY-11 kiti uyumlu ve sorunsuz olacaktır.BRC MY-11 kitinin VSR özelliği sayesinde ekstra bir ekipman kullanmadan ve fazladan manifolda delik açmadan gerekli yağlama ve soğutma işlevini aracın kendi yakıtını kullanarak yapacaktır.
    Araç satış departmanında çalışan arkadaşlarımız ürün kalitesi,montaj işçiliği,programlama ve servis ağının genişliği montaj sonra hizmet kalitesinden ziyada ambiyane tabirle ahbap çavuş ilişkisinde yönlendirme yapmaktadırlar.
    Birçok arac'a sıfır km'de LPG montajı yapılmaktadır.
    Aracınızı teslim ettikten sonra 1 gün montaj ve ertesi gün sızdırmazlık (MMO) ve fenni muayenesi yapılarak size teslim edilecektir.
    Maliyet bilgilerini özelden atacağım.
    İyi günler dilerim. Hasan ÜNAL
    2A ANKARA OTOGAZ
    0312 278 7 666

• Bi hata ile montajı başka yerde yaptırdığım halde daha sonrasında bana gösterilen yakın ilgi alakasından dolayı 2A-ANKARA ya buradan teşekkür etmek istiyorum.

İleriki tarihlerde bazı denemelerden sonra neden Lpg işine 2A-ANKARA ile girmeniz gerektiğini daha detaylı yazacağım. Reklam gibi oldu o nedenle kısa kesiyim. şimdilik diyeceğim şey montaj için yada herhangi bir sıkıntınız için Hasan bey ile iletişime geçin. Ne demek istediğimi ozman anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfj -- 2 Ocak 2013; 17:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfj

Bi hata ile montajı başka yerde yaptırdığım halde daha sonrasında bana gösterilen yakın ilgi alakasından dolayı 2A-ANKARA ya buradan teşekkür etmek istiyorum.

İleriki tarihlerde bazı denemelerden sonra neden Lpg işine 2A-ANKARA ile girmeniz gerektiğini daha detaylı yazacağım. Reklam gibi oldu o nedenle kısa kesiyim. şimdilik diyeceğim şey montaj için yada herhangi bir sıkıntınız için Hasan bey ile iletişime geçin. Ne demek istediğimi ozman anlarsınız.

Sayın mrfj;
    Aslında benim yada ekibimin müşteri memnuniyeti odaklı çalışması marjinal bir yaklaşım yada hizmet değil,her esnaf arkadaşımızın yapması gereken birşey.
    Benim bir esnaf olmam, sosyal hayatımdada esnaf olduğum anlamına gelmez bende aynı zamanda tüketiciyim.Bedel ödediğimde bunun karşılığını almak isterim.Bu yapılan işin kalitesi yada sunulan hizmetin iyi olması olabilir.Eğer bunları alamzsam bile; hizmeti sunan esnafın yaklaşımı,iyi niyeti ve işine sahip çıkması, arkasında durması, tüm negatiflikleri görmezlikten bile gelebilirim.
    Siz bu yazıyı burdan yazıyorsanız bunun altında olan şey sepetteki elmalar'dır.
    Aslında bakya 2A-ANKARA veya şahsım Hasan ÜNAL gibilerde varmış dememeliyiz.Bende dememeliyim ama malesef diyeceksiniz bende diyeceğim.
    Yinede şahsıma ve işletmem hakkındaki bu onure eden cümlelerinizden ötürü teşekkür ederim saygılarımı sunarım.
    2A-ANKARA OTOGAZ Hasan ÜNAL
    0 312 278 7 666
    0 535 453 7 745

• MERCEDES CLK 200 KOMPROSÖR BRC MY-11 GENİUS MAX SİLİNDİRİK TANK MONTAJI

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi

• Ellerinize ve emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Ellerinize ve emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederiz.Faruk bey
    2A-ANKARA OTOGAZ
    Hasan ÜNAL
  • selamlar benim bir sorum olacak
    bende 3.2 cc opel fontera aracımda brc sıralı lpg var her zaman olmamakla beraber benzinden gaza geçişte ve kalorifer açıkken lpg kokusu geliyor aracın içerisine 3 - 5 dakika kadar koku oluyor sonrasında koku gidiyor bu normalmidir teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Ellerinize ve emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederiz.Faruk bey
    2A-ANKARA OTOGAZ
    Hasan ÜNAL

Alıntıları Göster
    .Merhabalar ustacım mikserli sistem lpgli aracımda hava giriş ve çıkış yerleri bantlanmış,bu sebepten dolayı araç az hava alıyor lpg de problem yok ama benzinde bu durum problem yaratıyor ve benzinde araç gitmiyor?

Bu durum çözülebilirmi acaba bantsız kullanamazmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

.Merhabalar ustacım mikserli sistem lpgli aracımda hava giriş ve çıkış yerleri bantlanmış,bu sebepten dolayı araç az hava alıyor lpg de problem yok ama benzinde bu durum problem yaratıyor ve benzinde araç gitmiyor?

Sayın özbekli35;
    Araç bilgilerini yazarmısınız.Ön bilgi olarak kısaca sorun mikser bağlantılı bir durum,bantsızda aracınız stabil çalışabilir.
    İyi günler dileriz.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    0 312 278 7 666
    0 535 453 77 45 Hasan ÜNAL
  • quote:

quote:

Sayın özbekli35;
    Araç bilgilerini yazarmısınız.Ön bilgi olarak kısaca sorun mikser bağlantılı bir durum,bantsızda aracınız stabil çalışabilir.
    İyi günler dileriz.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    0 312 278 7 666

araç fabrika çıkışlı orjinal lpg li kartal 1.6 ie modeli 2002 model

ön bilgi olarak ayrıntılı bilgi verirseniz,sorunun kaynağını ve çözümünün ne kadara mal olacağını yazarsanız şaşmaza yanınıza gelebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Sayın özbekli35;
    İyi günler dileriz.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    0 312 278 7 666

ön bilgi olarak ayrıntılı bilgi verirseniz,sorunun kaynağını ve çözümünün ne kadara mal olacağını yazarsanız şaşmaza yanınıza gelebilirim.

Sayın özbekli35;
    Sorunuza özelden cevap atıyorum bilginize
    2A-ANKARA OTOGAZ

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın özbekli35;
    İyi günler dileriz.
    2A-ANKARA OTOGAZ
    0 312 278 7 666

Sayın özbekli35;
    Sorunuza özelden cevap atıyorum bilginize
    2A-ANKARA OTOGAZ

ilginize teşekkürler bu arada mesaj gelmedi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.