Şimdi Ara

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
1
Favori
21.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astra 2013 classic 3 aracima lpg dusunuyorum brc onerirmisiniz ne kadar sure subaplar idare eder. Vsi ve yaglamali sistem yapiyormusunuz fiyatiniz nedir tsk.ler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

astra 2013 classic 3 aracima lpg dusunuyorum brc onerirmisiniz ne kadar sure subaplar idare eder. Vsi ve yaglamali sistem yapiyormusunuz fiyatiniz nedir tsk.ler...

Aracınıza BRC MY-11 ürünümüzün montajı uygulanacaktır.BRC MY-11 lpg kitimizde VSR özelliği ile gerekli olan yağlama ve soğutma işlemi yapılmış olacaktır.
    Fiyat bilgisini özelden yazıyorum.
    İyi günler dileriz.
  •  2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A-ANKARA -- 29 Ekim 2013; 10:12:55 >
  • selamlar sayın yetkili bende 2001 model opel frontera 3.2 cc 4x4 aracım var aracımda muhtelemen eski brc marka sıralı lpg var aracımdaki sorunum uzun yola çıkacağım zaman lpg deposunu sonuna kadar fullediğimde ve aracımı çalıştırıp yol adığımda yaklaşık 5- 10 km sonra lpg düğmesi üzerindeki ışıklar yanıp yanıp sönüyor kontağı açıp kapatıp tekrar açıyorum yine 5-10 km sonra aynı sorunu 3- 4 kez yapıyor ve sonunda yaklaşık 40 km sonra sorun kendiliğinden ortadan kalkıyor. aslında sorun aracın lpg tankına gereğinden fazla lpg doldurmaktan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoz5775

selamlar sayın yetkili bende 2001 model opel frontera 3.2 cc 4x4 aracım var aracımda muhtelemen eski brc marka sıralı lpg var aracımdaki sorunum uzun yola çıkacağım zaman lpg deposunu sonuna kadar fullediğimde ve aracımı çalıştırıp yol adığımda yaklaşık 5- 10 km sonra lpg düğmesi üzerindeki ışıklar yanıp yanıp sönüyor kontağı açıp kapatıp tekrar açıyorum yine 5-10 km sonra aynı sorunu 3- 4 kez yapıyor ve sonunda yaklaşık 40 km sonra sorun kendiliğinden ortadan kalkıyor. aslında sorun aracın lpg tankına gereğinden fazla lpg doldurmaktan kaynaklanıyor

Sayın sadoz5775;
    Aslında sorunun cevabını siz vermişsiniz kesin çözümü adına lpg tankı boş iken işletmemize getirdiğiniz takirde boş ve dolu kalibrasyon yaparak sonuçlandırırız.
    İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2A ANKARA

quote:

selamlar sayın yetkili bende 2001 model opel frontera 3.2 cc 4x4 aracım var aracımda muhtelemen eski brc marka sıralı lpg var aracımdaki sorunum uzun yola çıkacağım zaman lpg deposunu sonuna kadar fullediğimde ve aracımı çalıştırıp yol adığımda yaklaşık 5- 10 km sonra lpg düğmesi üzerindeki ışıklar yanıp yanıp sönüyor kontağı açıp kapatıp tekrar açıyorum yine 5-10 km sonra aynı sorunu 3- 4 kez yapıyor ve sonunda yaklaşık 40 km sonra sorun kendiliğinden ortadan kalkıyor. aslında sorun aracın lpg tankına gereğinden fazla lpg doldurmaktan kaynaklanıyor

Sayın sadoz5775;
    Aslında sorunun cevabını siz vermişsiniz kesin çözümü adına lpg tankı boş iken işletmemize getirdiğiniz takirde boş ve dolu kalibrasyon yaparak sonuçlandırırız.
    İyi günler dileriz.

Sayın sadoz5775;
    İyi günler dileriz.

• teşekkürler hocam
    gelmeden önce randevu almama gerek yok sanırım
    kolay gelsin
  • quote:

teşekkürler hocam
    gelmeden önce randevu almama gerek yok sanırım
    kolay gelsin

Sayın sadoz5775;
    Pazartesiden cumartesine saat 08:30 dan 18:00'a kadar işletmemize gelebilirsiniz.
    İyi akşamlar dileriz.
  • iyi günler dilerim sayın yetkili
    1999 Model honda crv (148 bg) 2000 cc. aracım var. üzerinde brc kit var. sorunum ise şu, sabahları çalıştırdıktan 3-5 dk sonra aracım durup kalkış yaptığımda devir saati sıfırlanıyor ve stop etme noktasına gelip kasılıyor 1-2 sn sonra normalleşiyor (bazen stop ettiği de oluyor). 1 ay önce buna yaz ayları da dahil bu daha sık oluyordu servise girip motor bakımı yapıldıktan sonra şimdi sadece sanırım öyle motor soğukken bu sorunu yaşıyorum. gittiğim bir LPG ci beynin arızalı olduğunu ve değişmesini önerdi. sanırım fiyatı da 450. tl bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? LPG yi yenilemek mi yoksa parçayı mı değiştirmeliyim? yoksa arıza ve ya parça tamir edilebilir bir sorun mudur?
    bana yardımcı olursanız sevinirim özelden tamir,parça ve kit fiyatı da alırsam mutlu olurum. herkese sorunsuz, mutlu ve huzurlu yaşamlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 8 Kasım 2013; 14:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

iyi günler dilerim sayın yetkili
    1999 Model honda crv (148 bg) 2000 cc. aracım var. üzerinde brc kit var. sorunum ise şu, sabahları çalıştırdıktan 3-5 dk sonra aracım durup kalkış yaptığımda devir saati sıfırlanıyor ve stop etme noktasına gelip kasılıyor 1-2 sn sonra normalleşiyor (bazen stop ettiği de oluyor). 1 ay önce buna yaz ayları da dahil bu daha sık oluyordu servise girip motor bakımı yapıldıktan sonra şimdi sadece sanırım öyle motor soğukken bu sorunu yaşıyorum. gittiğim bir LPG ci beynin arızalı olduğunu ve değişmesini önerdi. sanırım fiyatı da 450. tl bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? LPG yi yenilemek mi yoksa parçayı mı değiştirmeliyim? yoksa arıza ve ya parça tamir edilebilir bir sorun mudur?
    bana yardımcı olursanız sevinirim özelden tamir,parça ve kit fiyatı da alırsam mutlu olurum. herkese sorunsuz, mutlu ve huzurlu yaşamlar dilerim

Sayın yanardağ06;
    Aracınızın sorununu çözebilmemiz için bir gün önceden aracı servisimize bırakmanızı öneririz,arızanın bilgisayar ortamında görülerek çöüm üretilmesi gerekmemtedir ancak önce servisinide hava akışmetrenizin kontrolunu yaptırırsanız daha kısa sürede düzeltme şansımız olabilir saygılarımla hayırlı akşamlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

Sayın yanardağ06;
    Aracınızın sorununu çözebilmemiz için bir gün önceden aracı servisimize bırakmanızı öneririz,arızanın bilgisayar ortamında görülerek çöüm üretilmesi gerekmemtedir ancak önce servisinide hava akışmetrenizin kontrolunu yaptırırsanız daha kısa sürede düzeltme şansımız olabilir saygılarımla hayırlı akşamlar dilerim

cevabınız için teşekkür ederim. iyi günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

quote:

Orijinalden alıntı: 2A-ANKARA

Sayın yanardağ06;

cevabınız için teşekkür ederim. iyi günler dilerim

•  2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A-ANKARA -- 23 Nisan 2014; 9:43:06 >
  • TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A-ANKARA -- 10 Mayıs 2014; 19:40:24 >
  • Cumhuriyet ile Nice 91.Yıllara

2A-ANKARA BRC OTOGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ..montaj resimleri ve bilgi alışverişi
  • Yeni masa seat leon fr için (1.4 tsi 140 hp) Motor kodu CHP lpg kiti uygulanıyor mu? Uygulanıyorsa Ankara için fiyatınız nedir? Teşekürler
  • 2000 model 3.20i triptronik vites araç için hangi ürünü tavsiye edersiniz? Fiyat alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last19

2000 model 3.20i triptronik vites araç için hangi ürünü tavsiye edersiniz? Fiyat alabilir miyim?

Sayın last19;
    BRC Pulug&Drive kiti montajı, aracınızda performans kaybı olmadan, arıza lambası yakmadan, ortalama %40 tassaruf sağlayacaktır.Fiyat bilgisini özelden yazdım.
    İyi günler dileriz.
  • 2007 golf 5 1.4 tsi BMY motora montajınız mevcutmu? var ise benzin tüketimi nasıl? Araçta yazılım mevcut şuan 205 hp problem yaratırmı uygulamaya.
  • Merhaba.opel meriva 1.4 2008 mode otomatik için Fiyat ve odeme bilgisi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.