Şimdi Ara

2D-3D CONVERTER VE GELDİİİİİİİİİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
53.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın toronto 1 ; fatura, garanti vs... olayları nasıl ? performansını test ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_romeo

Mesela Samsung PS51-D550 sonrada half sbs ( genelde yan yana oluyor görüntü ) film çekip ucuz gözlüklerle izleyebileceğiz ?
    Not : Bu panel Aktif 3d ve bu yüzden istemiyorum bunun 3D sini

O panel plazma ve plazmanın 1 numarası denen panasonic'e karşı önemli 1 eksikliği ve yine önemli bir üstünlüğü var.

Ekranı yansıma yapıyor bu eksi, renk canlılığı pany'den daha iyi noktada canlı renk olarak bu da artısı. Panasonic media player özelliği de ne kadar başarısızsa bunun media playerı da o derece başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Mesela Samsung PS51-D550 sonrada half sbs ( genelde yan yana oluyor görüntü ) film çekip ucuz gözlüklerle izleyebileceğiz ?

O panel plazma ve plazmanın 1 numarası denen panasonic'e karşı önemli 1 eksikliği ve yine önemli bir üstünlüğü var.

Ekranı yansıma yapıyor bu eksi, renk canlılığı pany'den daha iyi noktada canlı renk olarak bu da artısı. Panasonic media player özelliği de ne kadar başarısızsa bunun media playerı da o derece başarılı.

Bu bu plazmanın 3D si yüzünden vazgeçebilirim. Ama ilerde bu tarz bir cihazla LG deki gibi Cinema 3D ve FPR yapabileceksem alırım. Sorumda bunun üzerineydi

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

Sayın toronto 1 ; fatura, garanti vs... olayları nasıl ? performansını test ettiniz mi?

faturalı 399 tl 24 ay garantılı resımlerını ekledım bakabılırsınız
    sormak ıstedıklerınız ıcın 0534 4067225
  • Tam olarak anlamakiçin soruyorum şimdi diyelim ki elimizde mkv formatında half sbs 3D filmler var ama televizyonumuz 3d değil , bu cihazdan nasıl faydalanıyoruz ? mediaplayerdan bu cihaza, bu cihazdan tv ye mi? gözlükler red-cyan mı ? bu gözlükler gerçek 3d keyfini yansıtabiliyor mu? yoksa lg 3dcinema da ki gibi kalite OK mi? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

Tam olarak anlamakiçin soruyorum şimdi diyelim ki elimizde mkv formatında half sbs 3D filmler var ama televizyonumuz 3d değil , bu cihazdan nasıl faydalanıyoruz ? mediaplayerdan bu cihaza, bu cihazdan tv ye mi? gözlükler red-cyan mı ? bu gözlükler gerçek 3d keyfini yansıtabiliyor mu? yoksa lg 3dcinema da ki gibi kalite OK mi? teşekkürler...

tvnız 2d dıyelım ,2 hdmı gırısı var ,mediaplayerdan,ps3den uydu alıcıdan ,vsvs, bu 2d 3d convertera baglantı cihaza, bu cihazdan tv ye,2 adet gözlükler red-cyan extra gözlük 20 tl ,
    lg 3d cinema da denemedım maleseef ,
  • benim tv samsung 46c 650 ben filmleri direk tvden seyrediyorum o nasıl olucak.
  • hemen ustte yazmıstım bakarmısın
  • ıyi okumamışım tamam sağol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Bu bu plazmanın 3D si yüzünden vazgeçebilirim. Ama ilerde bu tarz bir cihazla LG deki gibi Cinema 3D ve FPR yapabileceksem alırım. Sorumda bunun üzerineydi

Benim o konuda beklentim herhangi bir panel ile bu işin arabirimle yapabileceği yönünde. Gecikme süresinin cihazdan cihaza hatta aynı cihazda da izlenen modlara göre değişmesi nedeni ile 2d'siz bir cihazı aktif 3d'liye dönüştürmek çok zor, imkansız değil ama kimse uğraşmaz bunla. Ha uğraşırsa 3d tv satışları tepetaklak olur o ayrı. Cinema 3d ise Techraven'ından öğrendiğim kadarıyla ekranın önündeki ince bir kaplama ile cinema3d yapıyor, yine LG konusunda oldukça tecrübeli ve bilgili olmasına karşın bir noktada ayrışıyoruz. Benim teknoloji sitelerinde gördüğüm hatta bu sitenin anasayfasındaki bir incelemedir cep telefonlarına ve laptopların ekranlarına yapılacak bir kaplama ve uygulama yüklenmesi ile 3d'ye çevrilmeye başlandığı/başlanacağı. Eğer bu kaplama daha büyük boyutta panellere kaplanırsa cinema3d efekti bence mümkün. Techraven LG'nin işlemcisinin de işin içinde olduğunu ışığı yönlendirdiğini söylüyor ama bana kalırsa en nihayetinde işlemci görüntüyü oluşturur ekrana verir bunu bence harici bir cihazla yapmak da mümkündür.

Bu cihaz bu başlıktaki cihaz mıdır? Bu konuda net cevap veremem ancak LG Cinema 3d tv ile başta Toronto olmak üzere birisi bu cihazı LG'nin kendi 3d'sini açmadan 3d'yi bu cihazla gönderip tv 2d gibi oynatırken deneyebilirse buna daha net yanıt verir. Bu deneyin sonucu olumsuz olsa bile eğer bir kaplama mümkün olursa bu cihaza yazılım desteği olursa bu cihazla yok olmazsa başka bir cihazla ekrana LG'nin işlediği gibi görüntü göndererek dediğiniz olur.

Burda anahtar öndeki ince kaplamanın cep telefonu ve küçük laptop ekranlarından sonra büyük panellere uygulanabilmesinde. Yapılırsa olur, yapılmazsa olmaz. Ama siz henüz panel alma aşamasındasınız bu yüzden Cinema3d bu kadar önemliyse alın bir tane kampanyada 1999 gördüğünde diyeceğim ama sanırım siz de benim gibi plazmaya taktınız. Artıları ve eksileri iyi araştırın sonra hayal kırıklığı olmasın ben de biraz oldu. Plazmanın da beğenmediğiniz yanları olacaktır.

Bu alet ile 3d özelliği olmayan bir tv'de nasıl 3d izleyebilirsiniz sorusunun cevabı içinde bir resim ekliyorum. Kullanmanız gereken gözlük budur:

2D-3D CONVERTER VE GELDİİİİİİİİİ

2D-3D CONVERTER VE GELDİİİİİİİİİ

• engın hocam 0534 4067225 caldır arayayım senı
  • resimlerden anladıgım kadarıyla bu cihaz görüntüyü trt nin yaptıgı yayın gibi (aktif gözlükle izlenen 3 d degil) o halemi getiriyor eger öyleyse hayal kırıklığı benim için

deneyecek bi arkadaş vardı nedir son durum
  • slm cıhazın ozellıklerını okumanızı tavsıye edıyorum
    1-2d tvdekı 3dyayını 3d tvden ızler gb
    2-3d yayını 3d ızlersınız
    3- 3d yayını soyledıgınız gb 2d halıne cevırıyor
    eklemeyı unuttugum bırsey varsa hatırlatın bende bıraz acemıyım
  • Black Panther 3d Converter 2d ve 3d ayarı bu şekilde verim aldım ben 2boyutlu hd yaını 3d dönüştürmek için mode 2d3r getirip d15 u07 sağ sol hareket tuşlarıyla user1 5sn. basılı tutup hafızaya aldım. yine aynı şekil stereoskopik çift kamera çekimli ortadan 2 ye bölünmüş yayınları da 3 boyutlu izlemek için de mode 3s3r getirip d15 u07 ayarı yaptım ve 5sn. user 2 basılı tutarak hafızaya aldım. böylece 2d HD yayıını 3 boyutlu izllemek istediğim zaman user1, 3boyutlu çift kamera çekimli ortadan 2 ye bölünmüş yayınları da 3 boyutlu izlemek içi user2 basarak önceden kayıt yapmış olduğum ayarla hızlı geçiş sağladım her seferinde ayar yapmak zorunda kalmıyorum pass tuşuna basarak orjinal görüntüye geri dönüyorum. bu kadar basit kullanmak
  • Benmi bulamadım yoksa aletin ismi ve modelini belirtmedinizmi.Resimler çok küçük ve yurtdışı kullanıcı yorumlarına bakmak için modelini bilmek gerekiyor.Sadece beyaz bir kutu ve kumanda olduğu görünüyor aletin.Kullanıcı yorumları veya incelemesi olmadan ürün alan çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum.Konu benimde ilgimi çekmesine rağmen yetersiz bilgi yüzünden fazla sıcak bakmadım.İyi satışlar.
  • hemen ustunde mesajda kullanıcı yapılmıs

marka : blackpanther ,,

Black Panther 3d Converter 2d ve 3d ayarı bu şekilde verim aldım ben 2boyutlu hd yaını 3d dönüştürmek için mode 2d3r getirip d15 u07 sağ sol hareket tuşlarıyla user1 5sn. basılı tutup hafızaya aldım. yine aynı şekil stereoskopik çift kamera çekimli ortadan 2 ye bölünmüş yayınları da 3 boyutlu izlemek için de mode 3s3r getirip d15 u07 ayarı yaptım ve 5sn. user 2 basılı tutarak hafızaya aldım. böylece 2d HD yayıını 3 boyutlu izllemek istediğim zaman user1, 3boyutlu çift kamera çekimli ortadan 2 ye bölünmüş yayınları da 3 boyutlu izlemek içi user2 basarak önceden kayıt yapmış olduğum ayarla hızlı geçiş sağladım her seferinde ayar yapmak zorunda kalmıyorum pass tuşuna basarak orjinal görüntüye geri dönüyorum. bu kadar basit kullanmak
  • Ben bu cihazdan bir adet alacağım akşam best uyduya gittim ama deneme imkanım olmadı canlı deneyip gözümle görmeden almak istemiyorum parası önemli değil ama alıp kullanamadan bir köşede atıl bir vaziyette durmasını istemiyorum.LG 42LE5300 marka model led tvim var ve ben bundan hangi kalitede görüntü alacağım fikri olan arkadaş belirtsin lütfen pek teknik terimlerden anlamıyorum.Xbox360,full hd uydu alıcısı ve hdd den film seyretmek istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necayip

Ben bu cihazdan bir adet alacağım akşam best uyduya gittim ama deneme imkanım olmadı canlı deneyip gözümle görmeden almak istemiyorum parası önemli değil ama alıp kullanamadan bir köşede atıl bir vaziyette durmasını istemiyorum.LG 42LE5300 marka model led tvim var ve ben bundan hangi kalitede görüntü alacağım fikri olan arkadaş belirtsin lütfen pek teknik terimlerden anlamıyorum.Xbox360,full hd uydu alıcısı ve hdd den film seyretmek istiyorum...

abı komsuluk öldumu aksam beraber sıze gelırız denerız
  • 2D Projeksiyon cihazlarından 3D SBS filmleri aktif gözlükle izleyebilecekmiyiz? Yoksa cihaz sadece bu SBS filmi red-cyan a mi çevirecek..
  • deneyen var mı cihazı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.