Şimdi Ara

2D 3D İMAX 30 KASIM 2015 GEÇERLİ CİNEMAXİMUM 6 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
14
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Etkinlik #Cinemaximum Para Aktarma #Paypal
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam bilet fiyatı nı biraz yukarı Çekicem nedeni ise kullanım süreleri önceden ağustos du şimdi ise aralık sonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

Yıl sonuna kadar mı? Ağustos ayına kadar mı geçerli? İlk mesajda bir karmaşa var. Ayrıca alım işlemini nasıl yapıyoruz? Stok var mı? Her gideceğimde 1 - 2 tane alabiliyor muyum? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  • Bilgilendirme için öncelikle teşekkürler biletler 31 ARALIK 2015 e kadar geçerlidir.Stok durumu şuanlık fazladır.Her gittiğinizde kodu alarak gişeye söylediğinizde bileti alabilirsiniz.Ödeme ise Yapıkredi bankasıdır eft havale olabilir
  • Cevap için teşekkürler.. Enteresan bir durum fırsat sitelerine hiç gerek kalmayacak =)

Konuyu gördükten sonra sinema sitelerine baktım izlemek istediğim film varmı diye.. En yakın zamanda görüşmek üzere.. Konuyu takip listeme ekliyorum

İyi satışlar, bol kazançlar..
  • Teşekkür ederim... Tekrar görüşmek üzere
  • Biletleri nasıl temin ettiğinizi ayrıntılı olarak açıklamanızı rica ediyorum.

Çalıntı kredi kartı ile bilet satıldığı iddaaları nedeniyle sormak gerekiyor...
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba çalıntı denilen kodlar Yakala co dan alınanlar YKC İle başlar bende bir ara sorun yaşadım sorun yaşattıgım arkadaşlarımın hepsinin maduriyetini giderdikten sonra grupona geçtim. Bir sorun yok
  • Merhabalar,

Ben çalıntı kod demedim, çalıntı kredi kartı ile alındığı söyleniyor dedim.

Biletleri nasıl temin ediyorsunuz?
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    R10 Üzerinden bir üyeden tehmin ediyorum
  • Üye nasıl temin ediyor kodları?

Ve aldığınız kişi sizi mağdur ederse, siz de haliyle buradakileri mağdur edeceksiniz duruma bakılırsa...
  • Geçen yılda aynı kişiden alıyordum 1 yılda bir kere sorun yaşadım onda da mağdur ettiğim herkesin mağduriyetini yeni kodlar veya gerekirse para iadesi yaparak düzelttim
  • Satışlar sorunsuz olarak devam etmekte
  • Arkadaştan ikinci kez toplamda 4 adet bilet aldım. 2 bileti kullandım sorun çıkmadı, diğer ikisini de bugün kullanacağım. Sağlam kodlar güvenilir insan. Teşekkürler.
  • arkadaş sinema için almış olduğum sorunlu kodları hemen değiştirdi teşekkür ettim ilgisi için

• zaferaaa kullanıcısına yanıt
    Yine beklerim Satışlar güncel

• R10 dan 2 yıldır bilet aldığım bir dostumdan alıyorum

• PayPal geçerli mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam

• Hocam popcorn menü alabilir miyim? Teb ve nuvo var.

• Takip perşembe gunu alacağım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.