ko da atıo arada int dende oluo arasıra karışık yaw ama paso DC
quote:
Orjinalden alıntı: teorisamba
ATIN TTNETIN USTUNE KNIGTH DA sımdı sorun ttneete atıyor
o kadar kısı yogunken lag az olmasınra ragmen dc olmaz dc olunca ttnet yok arkadaslar sakır sakır oynadıgımızıda bılıyorum o zaman sole bır tablo cıkııyor ttnet bazen ıyı calısıyor yanı hızı yukseltıyor bazen azaltıyormu ttnetten kaynaklansa her zaman olyur sureklı olur ama gel gorkı herzaman degıl buda knıgthdan kaynaklanıyor..
Peki bana bunu mantıklı bı acıklamasını yap o zaman buyur :
Msndeki bi kaç arkadasıma sordugumda yabancı / türkiyede farketmez bizde lag fln yok diyolar..
Bunun acıklamasını yap o zaman..
Ben sana yapayım.. Bazı yerlerde ınternet iyiyken bazı yerlerde kötü aslında herkezde lag yok belli bi kısım cefa çekerken belli bi kısım sefa sürüyo diyemicem hak ettigini kullanıo..
FAkat ben ve benım gıbı kardeslerınde hergun lag yuzunden bu oyun bı lanet e dönüşüo hreşey :S
Hakikaten sadece benmı ya ? :S
Aşırı bi lag var oyunda dc olmaktan bıktım. En son baktım lagdan dc olcam direk kendim çıktım yeter bıktım dc olmaktan
Arkadaşlar türk telekomda grev var biliyorsunuz problem burdan kaynaklanıyor..maaşlarını artırmak için hizmeti aksatıyorlar..olan yine vatandaşa oluyor
quote:
o kadar kısı yogunken lag az olmasınra ragmen dc olmaz dc olunca ttnet yok arkadaslar sakır sakır oynadıgımızıda bılıyorum o zaman sole bır tablo cıkııyor ttnet bazen ıyı calısıyor yanı hızı yukseltıyor bazen azaltıyormu ttnetten kaynaklansa her zaman olyur sureklı olur ama gel gorkı herzaman degıl buda knıgthdan kaynaklanıyor..
sorunun sürekli olmaması bakımların grev yüzünden eksik yapılması olabilir
evet sorun tt net. ve olay tamamen bölgesel. söylediğniz sorun bundan önce ısparta antalya burdur dolaylarında vardı. şimdi düzeldi. sanırım size geçti walla bizi burada deli etmişlerdi 2 hafta falan sürmüştü. kolay gelsin. ben çok aradım ttneti laf ebeliğinden başkada bişey yapmadılar...
quote:
2dk lık atademirer vidyosunu 15dk önce açtım ve şu an 48. sn ye kdr doldu oyunda rekorum 3dk msn i kapattımı 2 saat açılmıyor
sence bunlar KO dan mı kaynaklanıyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme