Şimdi Ara

2G 2.2 Custom Frimware Fake imei dahil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl olur nerden bulurum pwn dosyasını yardımcı olursan sevınırım
  • beyler bnmde 1.1.4 tü we fake imei liydi sora saolsun bi siteden bilgilendirme yapmamış yükledim 2.2 yi QuickPwn22 programı ile şimdi imei kayıtlı olmadığı için problem yaşıyorum sadece fake imei yapmama yarayacak bir program war mı ya da nasıl yapabilirm bir bilgisi olan warsa yardımcı olabilirse çok sewinicem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lykian -- 27 Kasım 2008; 23:10:04 >
  • senin cihazı 114 e düşürüp tekrar ziphone ile imei yazıp pwn ettikten sonra 22 kurman gerek
  • hadi yaa peki beklesem şöle 1 hafta fln hiç mi çıkmaz bu şekilden halledebileceğim 2.2 programı fln?
    kesin tek çare downgrade diosn yani
  • boşuna beklemişsin olursun çünkü 2.0 kaç ay önce çıktı halen imei yazma programı yok tek çözüm dediğin gibi downgrade.
  • peeki abicim saolasın donwgrade imei yazma fln gibi bilgileri de aratarak bulursz artık saolsın tekrardan :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/mpage_1/key_downgrade/tm.htm

imei yazma işi çok basit sen bi versiyon düşürde
  • Arkadaşlar merhaba yeni iPhone 2G V2.0.2 ve pasaporta işlenmiş durumda ancak sim kartı taktığımda unlock yapmamı istiyor nasıl acabilirim? İphone yeni olduğu için bende bu konularda yeniyim ve yeni aşina olmaya başladım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz tşk.
  • pin kodunu soruyor olmasin?
  • Hayır pin kodunu girdikten sonra usb kablo resmi ve itunes bağla işareti var unlock sim yazıyor
  • Ben bu yazıyı bastan sona okudum ancak bılgı eksıklıgımden olsa gerek pek bır sonuca ulasamadım kısa ve oz bir soru sorucam aydınlatırsanız beni sevinirim.

iPhone 1.1.4 16GB Cihazım mevcut bu cihaz uzerinde hic bir kırma programı mevcut degil turbo sim, ziphone vs.. FAKE İMEİ kullanıyor su an hattım aktif sorun yok bu cıhazı 2.2 Versionuna nasıl guncellerim okudugum yazılarda bir suru sey yazıyor ancak anlayamadım ınsanı sasırtan yazılar turbo sim olan yuklemesın kayıtlı yuksın gıbılerınden seyler anlayamadım yardımlarınızı beklıyorum.
  • su an farklı bır forumdan bakarak nasıl yapıldıgına 2.1 versıonuna yukselttım hat yıne aktıf bır sorun cıkmadı anlamadım nasıl problem halen yok ama fake ime cunku cıhazın kendı ımesi degıl sımdı itunesden 2.2 yukseltsem hata verırmı tamam mı devammı karar veremıyorum ne dersınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilgarage

su an farklı bır forumdan bakarak nasıl yapıldıgına 2.1 versıonuna yukselttım hat yıne aktıf bır sorun cıkmadı anlamadım nasıl problem halen yok ama fake ime cunku cıhazın kendı ımesi degıl sımdı itunesden 2.2 yukseltsem hata verırmı tamam mı devammı karar veremıyorum ne dersınız ?

custom frimware ile 2.1 e yükseltmişsiniz ki daha öncesinde de pwn yapmışsınız imei değişmemiş. şuan benim verdiğim frimware indirip itunes üzerinden kurabilirsiniz.
  • Arkadaşlar sinir sahibi olarak yardım rica ediyorum
    Sağolsun bazı formlarda versiyon geçişlerde fake imei hatırlatılmıyor.
    Bende geçenlerde formdan aldığım 2.2 versiyon ile upgrade yaptım ancak fake imei kaybolduğundan turkcell kapattı farkına varmamışım:(
    şimdi yeni bir fake imei yazmak istiyorum İmei var elimde ancak 2.2 den 1.1.4 e geçmeden bunun bir yolu yokmu?
    lütfen yardım edin ..gerekirse mailleşelim feymur@hotmail.com
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: feyms

Arkadaşlar sinir sahibi olarak yardım rica ediyorum
    Sağolsun bazı formlarda versiyon geçişlerde fake imei hatırlatılmıyor.
    Bende geçenlerde formdan aldığım 2.2 versiyon ile upgrade yaptım ancak fake imei kaybolduğundan turkcell kapattı farkına varmamışım:(
    şimdi yeni bir fake imei yazmak istiyorum İmei var elimde ancak 2.2 den 1.1.4 e geçmeden bunun bir yolu yokmu?
    lütfen yardım edin ..gerekirse mailleşelim feymur@hotmail.com
    teşekkürler

versiyon düşürmeden imei yazamazsınız imkansız. versiyonu 1.1.4 e düşürmeniz nihayetinde ziphone ile imei değiştirmeniz lazım. ondan sonra cihazı pwn etmeniz ve 2.2 kurmanız gerek.

http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/mpage_1/key_downgrade/tm.htm

yapamazsanız bende izmirdeyim getirin bana ben halledeyim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 25 Aralık 2008; 17:25:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

aynı sorun bendede var pwn etmek nasıl oluor acaba dostum? 1 1 4 düm 2 2 ye gecmek istiyorum fake imei telefon..

arkadaşım banada bi yardım edersen, geçen upgrade ettim 2.2.1 e ve fake imei nin geçerli olmadığını bilmiyordum.öğrendikten sonra mecburen dovn grade yapmak zorunda kaldım
    ve şuan zorlanmaktayım. nasıl atlatabilirim bu hali ?
    hem 2.2.1 hemde fake imei bi yardımcı ol gözünü seviyim...
  • selam sayın iphone dünyası.

zamanın da epey ilgiliydim ama 2.0 çıkalı bıraktım...ozamanlar sorun çıkıyordu ve çok uraştırıyordu ben de vazgeçtim uraşmaktan.

ilgili arkadaşlarımızın bilgisi olan varsa bana tam linki atarlarmı...

iphone (2g) - 1.1.4 "face mail" olarak kullanıyorum...

geçiş sebebim eski uygulamaları da kabul etmiyor artık.

(canın sıkılıyorsa iphone all.kendini bile unutursun) :))))
  • dosya hatalı iniyor rarı açamıyorum bir göz atabilirmisin
  • Merhaba Sinan33;
    1.1.4 Fake imei li iphone num var ve iphonenumu 2.2 ye update etmek istiyorum. Şu PWN olayını bana da anlatırsan yada bi link verebilirsin çok müteşekkür olurum. Şimdiden yardımların için teşekkürler.
  • 2. partta sorun var rapid premıum hatası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.