Şimdi Ara

2H +7 GİANTİC AXE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gabri3L

Rebirt olarak upg etmıceksen basma.
    http://img210.imageshack.us/img210/9223/444od4.jpg

Mükemmel olmuş +4 reb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

rebirt basınca degeri düşüyo neden bilmiorum :S

Nedeni +7 yi +8 e deniyecekler de alır

İtem ORjinal olur RBt herkes basabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheLastMan

quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

rebirt basınca degeri düşüyo neden bilmiorum :S

Nedeni +7 yi +8 e deniyecekler de alır

İtem ORjinal olur RBt herkes basabilir

+7i +8 denek dıyosunda rebırt olarak daha kolay Örnek yukarda koyduğum resım. Daha öncede rebırtten gıderek +8 rapotr basmıştım

• ya benim niyetim kullanmak ama +3 rebithe basabilmirim ama rirek +8 basmaya cesaretim yok bu yüzden rebith basmak istiyorum hem +7 olduğu belli olsun piyasada +3 alan eline geziyor +7 die

kardeş sen +4 rebithe nasıl bastın rebith trinasımı(ismini bilmiyom ) kullandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsJaCKaL -- 6 Eylül 2007; 12:56:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MsJaCKaL

ya benim niyetim kullanmak ama +3 rebithe basabilmirim ama rirek +8 basmaya cesaretim yok bu yüzden rebith basmak istiyorum hem +7 olduğu belli olsun piyasada +3 alan eline geziyor +7 die

Rebirt trınası kullanarak bastım. İnanmıcaksın ama wood +8 cleaver +7 bowl+8 lerle rebırt +4 halıne getirdim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MsJaCKaL

ya benim niyetim kullanmak ama +3 rebithe basabilmirim ama rirek +8 basmaya cesaretim yok bu yüzden rebith basmak istiyorum hem +7 olduğu belli olsun piyasada +3 alan eline geziyor +7 die

Rebirt trınası kullanarak bastım. İnanmıcaksın ama wood +8 cleaver +7 bowl+8 lerle rebırt +4 halıne getirdim

sen baya uğraşmıssın bu rebithle yanma olasılığı ne yani rebith trinasıyla +8 den daha kolaydır tabi ama ben rebith +3 yapmayı düşnüyorum 161 ap iyi olur

• yanma olasılığı ne derken daha hiç yakmadım yanarsa oranını söylerım sana Ama her upgde 5 tane +7 cleaver 4 tane +8 wood 2 tane +7 fp 1-2 tanede +7 chtın yakıyorum ondan sonrada koyuyorum rebırt trınasını ve geçıyo Bakalım şimdide 70 lvl ms sine rebirt giricem inş onuda rebirt +3 yapmayı dusunuyorum

D.N: Bir gun ıcınde sadece 1 kere rebrt basıyorum ve ertesı gune kadar hiç bir upg yapmıyorum. Umarım yardımcı olmusumdur.
  • BASMA DEİM BBDE
  • quote:

yanma olasılığı ne derken daha hiç yakmadım yanarsa oranını söylerım sana Ama her upgde 5 tane +7 cleaver 4 tane +8 wood 2 tane +7 fp 1-2 tanede +7 chtın yakıyorum ondan sonrada koyuyorum rebırt trınasını ve geçıyo Bakalım şimdide 70 lvl ms sine rebirt giricem inş onuda rebirt +3 yapmayı dusunuyorum

D.N: Bir gun ıcınde sadece 1 kere rebrt basıyorum ve ertesı gune kadar hiç bir upg yapmıyorum. Umarım yardımcı olmusumdur.

eyw kardeşim yardımcı oldun saol

• yukarıı 13.kat
  • bence fal baktir sonra bas :D
    Ee tabi yeni maradonu beklemen gerekicek
  • basma
    değeri düşer
    şekli gider
    +2 reb basayım derken +1 giga gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bor4

bence fal baktir sonra bas :D
    Ee tabi yeni maradonu beklemen gerekicek

zuhahahha
  • bence basma
  • DAMBURGERT ZUHAHHA
  • bassanda basmasanda aynı vurusun adamlara
  • AYNI ŞEY ZATEN KARDEŞ AMA SADECE REBİTH DE +7 OLDUĞU BELLİ OLUYO VE BİDE İÇİ PARLIYOR ŞEKİL OLUYO ONLARI GEÇ REBİTH BASACAM +3 E BU YÜZDEN İŞTEN SONRA REB +2 YADA METAİ KEBİR
  • basma sakin daha ıyı rebırtsız.
  • ben olsam basardım
  • Oyun Bu oyun o silahtan nasıL hoşlanacaksan öyle yaP rebirth Yada DeğiL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.