Selamlar arkadaşlar. Yeni kasa almamla birlikte 1k 144hz-2k 144hz arasında çok fazla kaldım ve 2k 144hz alma kararı aldım. 2k 144hz olarak şu an önümde iki seçenek var;
İkisi de VA panel fakat samsungda quantum dot teknolojisi var. Samsungun aynı modelinin 1k 144hz olan monitorunu reelde görme şansım oldu. Quantum dot teknolojisi sayesinde gerçekten inanılmaz renkler veriyor. Benim gibi monitor almayı düşünüp araştıranlar veya bu monitorler hakkında bilgisi olanlar fikir verebilir mi? Başka monitor fikirlerine de açığım. İyi forumlar.
Ben de sırf ps4 pro için 27hg70 alacaktım. Vatanda ve samsungun kendi sitesinde bulamadım. Büyük bir ihtmalle izmir balçova şubeye getirticem istanbuldan. HDR olması ve verdiği renkler çok hoşuma gitti. Biraz tuzlu ama bemce değer.
İkisi arasında kesinlikle samsung tercih ederim, hdr, quantum dot ve 250cd ye karşılık 350cd aydınlatma ile çok önde.
Yeni konu acmak istemedim Ben de msi mpg27cq ve samsung LC27HG70QQMXUF arasında kaldım arkadaslar. Amd rx580 8gb ekran kartım var. Oyun oynamak icin monitor alacagim. Samsung modelinde freesync2 var ,msi modelinde freesync1 var. Msi modelinde 16 milyon renk, samsung modelinde 1 milyar renk var. Hangisini secmek doğru olur ? Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
Yeni konu acmak istemedim Ben de msi mpg27cq ve samsung LC27HG70QQMXUF arasında kaldım arkadaslar. Amd rx580 8gb ekran kartım var. Oyun oynamak icin monitor alacagim. Samsung modelinde freesync2 var ,msi modelinde freesync1 var. Msi modelinde 16 milyon renk, samsung modelinde 1 milyar renk var. Hangisini secmek doğru olur ? Kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim..
Bu monitör bölümü çok ölü. Kimse yazmıyor. Samsung hg70 çok güzel blr monitör ama ne ana konusu var ne de yorum. Ben alacağım ama ortada monitör de yok. Peynir ekmek gibi gidiyor galiba
quote:
Orijinalden alıntı: cobalt_evan
Bu monitör bölümü çok ölü. Kimse yazmıyor. Samsung hg70 çok güzel blr monitör ama ne ana konusu var ne de yorum. Ben alacağım ama ortada monitör de yok. Peynir ekmek gibi gidiyor galiba
Alıntıları Göster
Hocam sanırım MSI mpg27cq'dan daha iyi bir monitör. Samsung'un Artıları: *1 milyar renk, Msı 16 milyon *Hdr olması, Msı'da mevcut değil *Freesync2 olması, msi'da freesync1 mevcut
Eksileri: *Samsung'un çerçevesi daha kalın, eğer bir monitör daha eklemeyecekseniz bunu sorun etmenize gerek yok. *Msi parlaklık 400cd, samsung 350cd
Samsung msı dan daha iyi bi monitor.canlı renk takıntısı olan varsa kesinlikle samsung pişman etmez.pc de hdr için pek beklentiyi yükseltmeyin pek bi artısını göremedim.bu arada samsung un max parlaklık değeri 600cd.alırken mutlaka ölü piksel testi yapın yada hepsiburada gibi iade ederken zorluk çıkarmayan biyerden alın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme