Şimdi Ara

2k 165 hz 1ms G-sync 27-32 inç oyuncu monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Yeni Rtx 3000 serileri ile bende sistemi değiştirmeye karar verdim. Buna istinaden monitör konusunda kararsız kaldım fiyat olarak 5k bütçem var, monitör için. Bu fiyat bandında istediğim özelliklerde ileride beni üzmeyecek bir ürün arıyorum. Panel olarak ıps düşünüyorum daha iyi bir teknolojisi olduğu söyleniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• o fiyata lg 850b var. Amazon.com.tr satıcısı ile amazon linki aşağıda var.

• Teşekkür ederim güzel ürün biraz daha araştırıcam. Söyle bir ürün daha gördüm fotoğrafdaki
    Ayrıca 240 hz olmasıda cabası mantıklı bir ürün müdür?

• Ufuksahin41 U kullanıcısına yanıt
    5k dedin o seviyede o ekran var. Bu ekran va ekran. Va ile ips arasındaki farklara bakıp ona göre size hangisinin uygun olup olmadığına karar vermeniz gerek.
  • Anlıyorum
    240 hz için zorlayabilirim 1 k daha bütçeyi sorun değil ama va konusunda bir bilgim yok araştıracağım

Hz ile çok işin yok senin. Eğer cs go gibi competitive oynayıp devamlı 240fps almak istiyorsan ayrı tabii. Va larda ghosting oluyor deniyor. Benim attığım lg 850b senin isteklerini karşılar. 5k ya bundan iyisi zor bulunur ve 10bit 98 dci p3 renk derinliği var üstüne Tn panel hızında nano ips panele sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung odyssey g7 hızlı panele sahip bu konuda diğer va panellere göre aralarında uçurum var.Oyun için va panel qhd çözünürlüğünde monitör bakınıyorsan şimdilik en mantıklı seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 12 Eylül 2020; 0:54:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum fakat ölü piksel sıkıntısı çeker miyim ileride bunu merak ediyorum doğrusu bana uzun soluklu bir ürün lazım ileride piksel olarak sıkıntı cıkarmayacak

• Odyssey g7 nin tepki süresi LG 27GL850-B den daha iyi hocam.

O dediğiniz çok düşük bir ihtimal, genelde aldıktan 2-3 gün sonra ölü piksell oldu diyenlerin çoğu ilk başta farketmediklerinden oluyordur ama tabi ki istisnalar vardır.

• Samsung c27g75t(adaptive sync on)

Lg 27gl850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 12 Eylül 2020; 16:21:53 >

• arda505 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bariz bir fark oldugu açık

• va panel alma sakın ghosting sorunları yaşarsın yok diyenler ya görmüyor ya aldık böyle kullanalım diyor yada hiç va panel görmemiş tipler.
    https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-27-fi27q-165hz-1ms-hdmi-dp-2k-freesync-2560x1440-qhd-gaming-monitor/

al bunu geç

• Alternatif olarak XG27QG'ye bakabilirsin hocam. Nano IPS + 165Hz + 1440P + RGB + 10 bit.

İndirimleri kovalarsan daha uygun fiyata alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.