Bildirim
2k-4k (3060 TI) Monitör tavsiyesi.
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
4k için 3060ti yetersiz kalır hocam.
dell 27 s2721dgf
lg 27gl850
lg 27gl83a
asus tuf vg27aq1a
asus tuf vg27aq
Bütçenize göre üsteki modellere bakabilirsiniz.
-
Sanırım Dell daha iyi gibi duruyor performans olarak ama stok sorunu var bekleyeceğim. Asus konusunda kararsız kaldım esneme vs yaşayanlar olmuş teşekkürler öneri için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Attığınızın modeli inceledim hocam lakin aralarında ciddi fark var mı Dell için stok beklemeliyim yoksa attığınız model mi Lg mi karar veremedim henüz. Ciddi farklar var mı tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi.
Dell 2721dgfa
27gp850
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X