Şimdi Ara

2k, 4k mı 144hz mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabiki 144 hz. 4k nın gpuya bindirdiği devasa boyutta ekstra yüke kesinlikle değmiyor şuan için. Akıcılığı tercih ederim.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    970

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    tam olarak modelini yazarmısın bende bir inceliyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Aoc un 1000 TL olan monitöründen düşünüyorum.Uygunmudur.

2460 ' ı diyorsun herhalde uygundur alabilirsin.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi burda görmek.çok güzel oldu 970 ekran kartı almayı düşünüyorum. Photoshopu normal olarak kullanıyorum. Oyunlardada ultra hıgh gibi takıntılarım yok. Akıcı.olsun yeter. 970 gibi bir kart normal ayarlarda bi çoğu oyunu 144 hz de.oynatır.diye düşünüyorum. Mesala.film izlerken nette dolaşırken farkı belli oluyomu 144 hz monitörün. Yada sadece oyun içinmi geçerli. Asus mx239 düşünüyorum ama 200 tl fazla verip benq 144 hzde aklımı çelmiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 5 Mayıs 2016; 23:14:50 >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Konu eski; mesaj da öyle. Ben bıraktım bu işleri hem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bu işleri. Bıraktıgınızı biliyorum hocam. Hatta o yüzden sizi burda görmek güzel.diye yazdım. Ama mesaj tarihine bakmak hiç.aklıma gelmedi yinede sağolum. Bu foruma.katkınız.büyük. Sizi hep.takip etmişimdir. Görüşmek üzere

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FPS ve Yarış oyunlarının ileri derecede düşkünü ve profesyoneli değilsen 144 hz almanın bence bir avantajı yok. Arkadaşlar demiş GSYNC monitör 1080p. Yanına bile yaklaşmam 2K monitör kullandıktan sonra 1080p nin. para varsa GYSNC 2K monitör. Para yoksa üst düzey oyuncu değilsen 2K monitör kesinlikle. 2K monitör içinde 27" den aşağı düşme. monitöre bakma mesafen de en az 60 cm olacak şekilde ayarlamalısın. tutup 40cm den bakarsan monitörün köşeleri için kafanı çevirirsin.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Online fps meraklısı değilsek gta 5 gibi oyunlar oynuyorsak sizce 60 fps 4k 144hz 1080 den iyi olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

Online fps meraklısı değilsek gta 5 gibi oyunlar oynuyorsak sizce 60 fps 4k 144hz 1080 den iyi olmaz mı

Hocam daha iyi olur ama 144 hz gta 5 de baya fark ediyor akcışık yönünden,ayrıca 4k 60 fps oyun oynamak için titanx ya da yeni nesilde gelcek olan ki gelmeden tabiki

bilemeyiz 1080 ve 1080 ti gibi bir kart lazım ya da 1080 sli gibi masraf çok yani ama benim bütçe sınırım yok diyorsanız 4k 60 fps iyi tabi 27 inch monütörde bence 4 k

gerelsiz 2k rahat iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 10 Mayıs 2016; 21:52:33 >
  • merhaba
    144HZ 1920x1080p 24 inc yeterlidir asus VG248QE Modeli şu an vatan bilgisayarda fiyatı baya bir düştü alına bilicek en iyi oyun monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dp-3d-gaming-monitor.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.