Şimdi Ara

2Pac???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bu adamı çok tanımıom,son zamanlarda çok sevmeye başladım,yane ölmüş olduunu bile yediremiom kendime,bu adam hakkında bilgi verebilcek ya da bilgi edinebilceğim biyer bilen varsa yardım pls.Bence ölmedi (eminem'e güvenerek sölüorum bunu,hoş bi öldü bi ölmedi dio kendisi ama) sizdaha detay biliosanız paylaşın ltf.

• asikana söyle sana bütün açıklamayı yapsın Tupac hakkında

geniş bilgi için tıklaman yeterli
  • neyapacan dostum bos ver
  • dear mama..

mob figaz..

ben otçul değilim ama..
  • bencede kardeş ne alaka 2pac ya elalemden sanane
  • 2pac elalemmi yaw bizim dayı oğlu sayılır... 2pac bir efsanedir, kim ne derse desin, olayın aslı bu...
    {PeGaSuS} un verdiği linkide incelemekte yarar var...
  • 1. o Linki ben soLedim o yazdı cunku o Anda onLarın evindeydim..

2. tagi_88 Suan Forumda oLmasak sana küfür ederdim. Begenmiosan adamı ne girion Topic e...

3. Tupac Amaru Shakur Hakkında biLmek istedğiniz er ley için yardımcı oLabiLirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sagopa Kajmer Nakarat
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rahmetlinin topraa bol ossun alla rahmet eylesin bomba türküler yapardı walla.zaten bi dre yi bide 2paci tek geçerim yaw asikan slmm moruq bu arada kızma fazla yaw
  • aynen xander 2pac Shakur Ölmedi... Zaten Son albümü olan Loyal to the GAme deki Nate Dogg ile Thugz get lonely too şarkısında adamın sesi de yaşlanmış.... hatta geçen hafta BET de izledim...... Dre ve snoop a 2pac ı özlüomusunuz sorusuna..... Dre nin He'll bust the Eastsidez demesi üzere P.Diddy nin tırstığı görüldü...

Ama 2pac Shakur Ölmedi....... (Daha 2pac'ın mezarı bile yok, Otopsi deki adam da fake)

Notorious Biggie Öldü...

2pac ya Biggie/Diddy tarafından.....

Büyük bir olasılıkla da Suge Knight tarafından.........

Bu ara Asikan msn ini ver sende 2pac çısın bnm gibi anlaşılan....... Bu sevgiyi paylaşalım
  • ÖzeLime bakarsan Msn adrsim var orda oka...

TWPAc Amaru Shakur Ölmedi gibi soyLEntiLERin nedeni.

7 Sayısının Tupacın hayatındaki etkisidir :)

Bazı ArastırmaLAr yaparsanız anALrsınzı ne demek siteidğimi..
  • MAKAVELİ= I'M ALIVE 5+2=7 hints 7 day Theory
  • abi geçen jucie'i izledim,adamın öldüğünü düşününce acaip hissettim,çıksın görelim ya,özledik
  • Bende bayılırım abi 2Pac'a !

Bende Greatist Hits albümü var...
  • ne çıkması yaw adam 96 da hit'em parçasında tüm east side a sövdüğü için vurularak öldürüldü gerçek rap yapan rap müziğin babasıdır kendisi şimdiki piyasadaki oğlanlar gibi değildir, parçalarında zekzice uyaklar ve mükemmel yorumu dışında tüm duygular mevcuttur hissederek söylediği için parçada anlattıkları gerçekten sizi etkiler ve içine çeker bu yüzden rap dinlemeyenlerin bile ilgisini çekmiştir öldüğünde albümleri tüm dünyada inanılmaz satmıştır; benim en çok sevdiğim, tavsiye edebileceğim bilinen parçalarıda

2 Of Amerikaz Most Wanted
    Life Goes On
    Hail Mary
    Hit 'Em Up
    Letter To The President
    Hell 4 A Hustler
    Black Jesus
    Baby Don't Cry (Keep Ya Head Up II)
    Dear mama
    Fuck The World
    Me Against The World
    Keep Ya Head Up*

ve tabiki herksin bildiği

Changes ve California Love

• 16 az a Riddah eKLemeyi unutma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 1 Şubat 2005, 21:20:21 >
  • http://run.to/2pacx.net bir bakın isterseniz
  • myze sevmiyorsan konuşma
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.