Şimdi Ara

2pac

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce ödevimde 2pac'ın biyografisini yazmaya çalıştım sunuda arkaya birde 2pac müziğini koymak istiyorum Küfürsüz bir şarkısını bilen varmı? :)

• Dear Mama'ya bir bak. Tam emin değilim ama onda yoktu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakir.

İngilizce ödevimde 2pac'ın biyografisini yazmaya çalıştım sunuda arkaya birde 2pac müziğini koymak istiyorum Küfürsüz bir şarkısını bilen varmı? :)

ghetto gospel da okadar hardcore küfür yok galiba
  • Hit Em Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hit Em Up

Kesinlikle bunu koymalıyım. Okuldan atılmazsam yeridir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

İngilizce ödevimde 2pac'ın biyografisini yazmaya çalıştım sunuda arkaya birde 2pac müziğini koymak istiyorum Küfürsüz bir şarkısını bilen varmı? :)

ingilizce hocası sonuçta hardcore olmasına gerek yok argoda yeter diyecemde sonuçta 2pac argosuz parçası varmıdır bilmem. My Life Be Like yapıcam en azından ne dediği çok belli olmuyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hit Em Up

Kesinlikle bunu koymalıyım. Okuldan atılmazsam yeridir :)

Keep Ya Head Up var. O da iyidir
  • Biri 2pac mı dedi?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

ingilizce hocası sonuçta hardcore olmasına gerek yok argoda yeter diyecemde sonuçta 2pac argosuz parçası varmıdır bilmem. My Life Be Like yapıcam en azından ne dediği çok belli olmuyor :)

My Life Be Like Grits adlı rapperındır Tupac'ın değil. Şarkı olarak tabii ki Changes'ı seç! Küfürsüz bir şarkıdır ayrıca mükemmel sözleri var. Papalık tarafından onurlandırılmış bir şarkıdır.

• Koy California Love'u gitsin

• Ben sana tam olarak eklemen gereken müziği söyliyim, müthiştir : Changes

Hit em up ı koymanı cidden isterdim. hiphop, rap müzik tarihinin gelmiş geçmiş tartışmasız en sağlam diss idir. Tabii öyle bir babayiğit bende dahil olmak üzere dünya üzerinde yok. okuldan kovsalar iyi, Muhtemelen biri öldürürdü seni. İsabet olmuş koymaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Nisan 2013; 1:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.