Şimdi Ara

2si1 '720P Next-Gen' Teknoloji ve Oyun Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Las Vegas CES 2014 derken 2 hafta ekranlardan uzak kalan 2si1 ekibi 1 saat 20 dakikalık uzun bir seans ile karşınızda. Çerez ve içecek stoğunuzu sağlam yapın, programın ortasında kalkıp tazelemek zorunda kalmayın!

• Video yok?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Video yok?!

Şimdilik buradan izleyebilirsiniz;

• Sevgili Mesut Cevik
    Bu zamana kadar bircok gorusunuze veya fikrinize hem fikir oldugum kadar, olmadigimda oldu..
    Fakat bu programda bahsetmis oldugunuz Xbox one'a karsi tutumunuz beni nedense rahatsiz etti.. Xbox one ne babamin sirketi nede konsola fanlik derecesinde bagliyim. Allah'ima bin sukur her turlu konsolu ve el konsolunu sahip olup kullanmis biri olarak sunu demek ve sormak isterim!
    Siz las vegasa Sony'nin katkilariyla yada yardimlariyla mi gitdiniz?
    Neden fiyatlarin yukselmesini bu kadar savunuyor ve destek cikiyorsunuz?
    tamam 150 liralik tutar aman aman bir fark degil fakat benim yasadigim ulkede bile doviz kaynakli herhangi bir artis ve yukselise bagli, artirim yapilmazken sizin Sony'i sirtini sivazlama geregini neden duydunuz?
    Son olarak Xbox one'i elestirmeniz en dogal hakkiniz fakat kotulemek sizin gibi bu meslegi yapan bu isten para kazanan birinin yapmasi gereken etik bir yorum mudur?
    ben bir kullanici olarak elbette sonyide microsoftuda her zaman elestiririm. Birinden birini asla sirf kotulemek amacli yorum yapmam, iyiyi over kotuyu elestiririm..
    sizden ve ekip arkadaslarinizdan beklentim, ticari veya herhangi baglantilara istinadan tarafli yorumlar yapmamaniz. Cunku gercekten goze batiyor.
    gerek bsc gerek dh deki tum incelemeleri.severek takip ediyorum, size ve tum calisma arkadaslariniza sevgi ve saygilarimi sunarim.. iyi gunler iyi calismalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,<br> <br> Benim cihazı kullandığım kesin de siz 2 tane var birini hediye edeceğim diyordunuz yalan mıydı? Yani atıyor muydunuz?<br> <br> Sahi sizde Xbox One var mı :)<br> <br> Sevgiler,<br> Mesut Çevik

Mesut bey bu mesajları sizmi atıyorsunuz gerçekten.Ne olursa olsun bu tarz bir uslup size yakışmıyor.Trollüyorsunuz sanki.''Bana x1 göndercenmi'' muhabbeti kusura bakmayın ilkokulda bile yapılmıyordur heralde artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.