Şimdi Ara

2si1 'Ağırlığı 2 ton' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter teknoloji konusunda siyaset yapmayın artık

• İçerik doyurucu olmasa da çok keyifli bir program daha izledim. Elinize sağlık.

Not: video sonundaki sponsor reklamında "sundu" yerine "sunar" diyor :)

• Sadece yarasa dışkısı değil ki patlayıcı yapımında kullanılan. Kuşların dışkıları da kullanılıyor. Hatta Şilinin kuzey bölgesi büyük deniz kuşu kolonilerinin olduğu bir bölge ve bu bölgeyi ele geçirmek için Şili, Bolivya ve Peru arasında savaş çıkmış ve Bolivya denize olan kıyısını kaybetmiştir.

• Araba yarışlarında da kültürün etkisinin çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Daha etkili olan para ve Türk takımının ve yarışçılarının olmaması.

• yine çok güzel bir program ve eğlenceli sohbet
    başta Mesut Çevik olmak üzere ekip harika
  • keşke bir markamız olsa en değerliler içinde yoksa bu borc nasıl ödenecek ?

13 Ocak itibarıyla Merkez Bankası kasasında altın dahil net rezervin 35 milyar dolar olduğunu açıkladı.
    Altın rezervi hariç kalan net rezervin 20 milyar dolar olduğunu kaydeden Öztrak, “Oysa Türkiye’nin bu yıl ödeyeceği veya yenileyeceği dış borç 163 milyar dolar. TCMB kasasındaki altınları da dikkate alsak bu yıl ödenecek borç kasadaki net rezervin 5 katı” dedi.

• ilk televizyonda ikinci dünya savaşında yapılmıştır sonra insanlara verilmiştir .. drone uçakları kulanabilmek için icat edilmiştir

• Mesut Abi bizim araba fabrikalarında da bayağı insan çalışıyor. Sadece Bursa'da sektörde çalışan yetmiş bin kişi vardır diye düşünüyorum.Sıkıntı pahalı bir spor olması bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zağnos

Mesut Abi bizim araba fabrikalarında da bayağı insan çalışıyor. Sadece Bursa'da sektörde çalışan yetmiş bin kişi vardır diye düşünüyorum.Sıkıntı pahalı bir spor olması bence.

sanırım Mesut, montajı değilde patentli üretimi kast ediyor.
    yukarıda bir arkadaşta benzer şeyler söylemiş para asıl mesele diye,
    ben biraz farklı düşünüyorum, İstanbul'da her gece on binlerce insan bir Formula 1 bilet parasından daha fazlasını eğlencede harcıyorken, aynı şehirde yılda bir defa yapılan dünyanın en önemli motor sporları yarışına düşük katılım, sadece parasal durumunla izah edilemez olsa gerek. Buda genel olarak kültür dediğimiz alışkanlıklarımızdır.
    asgari ücretle çalışan birinin ayda 200-300 tl sigaraya parayı bir şekilde bulup, evine ayda bir kilo et alamaması gibi bir şey. (not: asgari ücreti yeterli bulduğum sanılmasın, sadece örnek olması babında yazdım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Mesut Bey, 30:55' de "bizim reis" diye bahsettiğiniz kim? Siz hangi kabile vatandaşısınız? Hayır Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve ismindende analaşılacağı üzere burası bir Cumhuriyet ve Hayırlısla ilelebet öyle kalacak. Umarım sizde birgün bu Cumhuriyetin bir "bireyi" olmayı becerebilirsiniz.

Reis-i cumhur... Tam olarak kimi kastettiğini anladın, tamam bunu geçtik peki sen hangi akılla veya hakla kişilere telkinde bulunabiliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cobra

quote:

Mesut Bey, 30:55' de "bizim reis" diye bahsettiğiniz kim? Siz hangi kabile vatandaşısınız? Hayır Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve ismindende analaşılacağı üzere burası bir Cumhuriyet ve Hayırlısla ilelebet öyle kalacak. Umarım sizde birgün bu Cumhuriyetin bir "bireyi" olmayı becerebilirsiniz.

Reis-i cumhur... Tam olarak kimi kastettiğini anladın, tamam bunu geçtik peki sen hangi akılla veya hakla kişilere telkinde bulunabiliyorsun?

kardeş bırak şu güdümlü provokatöre cevap vermeyi, amaçları suyu bulandırmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Bir bitmediniz arkadaş. Sen nereden biliyorsun benim neyi desteklediğimi neyi desteklemediğimi. Bir kelime, bir sakal, bir örtü ile kimlik analizi yapan cahil cühela ayak takımı nedeniyle bir sürü saçma sapan şey yaşandı yaşanmaya da devam ediyor.

Millet, Cumhuriyet, Atatürk diye diye malı götüren de gördük Allah, Peygamber diyerek kesesini dolduran da.

Şekle önem verirseniz, insanları yaptıkları değil görüşünü ve söylemleri ile değerlendirirseniz 1 arpa boyu yol alamazsınız.

Klavye başında atıp tutmayın adamın keyfini kaçırmayın. 2 kelime ile kişilik analizi yapıp da kendinizi küçük düşürmeyin.

Mesut Çevik,hocam kendini bir editöre yakışmayacak şekilde savunmuşsun keşke biraz daha olumlu daha yumuşak yani atarsız bir dille kendini savunsaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba firmaları ve bunları üreten yabancı ülkelerin ülkemize olan olumsuz düşünce ve tutumlarının bence çok açık göstergesidir, bizim lüks tüketimini düşürmemiz gerekiyor ve üretmemiz gerekiyor.

• "Engelle steam in ip sini bak bakalım yapabiliyorlar mı."

Başımızdakiler gibi sonunun nereye gittiğini bilmeyecek haraketler!

• Boş ver üstadım, ne zaman bu ülkede ayaklar baş olmaya başladı o zamandan beri seviye hızlıca düştü, fazlasını beklemek hayalcilik.

• Hı hı, bende Obamayım zaten çaktırma

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Yaşa, bunun cevabı yok, haaa küfür edebilir, demogoji yapabilir, belkide hakaret eder ama mantıklı bir cevap veremez. Zira bütün Türkiye kim kime ne şekilde hitab ediliyor biliyor, kıvırma payı sıfır.

• quote:

Boş ver üstadım, ne zaman bu ülkede ayaklar baş olmaya başladı o zamandan beri seviye hızlıca düştü, fazlasını beklemek hayalcilik.

Hocam haklısın,seviye düşük ama bir editör olarak seviyeli olmalı ve öfkesine yenilmemeli.Öyle "bir bitmediniz ,adamı bilmem ne yapma..." falanlı cümleler kullanmamalı sonuçta editör ve millete atarlanmadan kendini düzgünce savunması lazım.Küfür edenler varsada ban atmalılar ama önce adamın kendisi seviyeli olacak,egosuz olacak.

• Abş sizin şu çekim yaptığınız kameraı değiştirin zenfone zoom incelemesinde görüntüler kıpkırmızı çıkmış gerçek burda bu arada sağolun aradığım telefonu buldum sayenizde 5000 mha dünyanın en ince hafif telefonu 12 x zoom gece süper ışık alan kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axesis -- 4 Şubat 2017; 23:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N

"Engelle steam in ip sini bak bakalım yapabiliyorlar mı."

Başımızdakiler gibi sonunun nereye gittiğini bilmeyecek haraketler!

"Trump yaptı bak ; reisimiz de yapsa ya"

Reis

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.