Şimdi Ara

2si1 'Alayına Yerli' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nedir o gümrük alımları yarıya düşürücez. Avrupa’da bu oran 22,5 Euro. sor bakalım avrupada bu kadar vergi var mı benzin ne kadar? Alacakları vergileri düşüreceklerine vergi getiriyorlar.yurt içindeki vergi oranını düşürseler ya hangi avrupa ulkesinde benzin 5 lira hangisinde ÖTV var hani kaldırılacaktı bu vergi nerde????

• vita nın çıkısından kaç yıl geçmiş , swicth 3 kat güçlüyse çok zayıf demektir bence.
  • Teknoloji üretelim artık. Tek discovery gibi casper gibi olsun ama kaliteli ürünler olsun şu gümrük işinden kurtulalım. Casper gibi discovery gibi dışarından parça al ama xiaomi gibi iddialı ürünler ortaya koy. Sonra abartılı fiyatlar isteme. Kimse gümrük delisi olmayacak zaten.

Ekran kartı mı istiyoruz. Soğutucu firmamız olsun baz ekran kartını modifye etsin satsın. En azından şimdilik bunları yapalım.

• Kendim de tek tük alışveriş yapmama rağmen yurtdışı alışverişlere vergi sınırının düşürülmesini destekliyorum. Fakat bu konuyu insanlara iyi anlatamıyorlar, hatta hiç anlatmıyorlar, bu konuda bir bilinç oluşturulması şart. Milli ve yerli diyerek insanların sadece gururunun okşanmasından ziyade bunun ekonomik ve sosyal sonuçlarının ülkeye nasıl fayda sağladığının ayrıntılı bir şekilde anlatılması gerek.
  • Mesut Çevik gibi düşünüyorum.İnternet yasakları,artan vergiler,ekonomik kısıtlamalar,alım gücü düşmesi ve rant kavgası ülkede bir cinnet toplumu oluşturmaya gün be gün yaklaştırıyor halkı.Rahatlıkla alışveriş yapamaz oluyoruz,sokakda gezemiyoruz,haftasonu kalabalık yerlere gitmeme hesabı yapıyoruz.Her gün bir dünya yalanlarla avutulan bir halka sahibiz.Ne olucağız bilmiyorum.

• Ne var biliyor musunuz sürekli kötü haber duyarım diyerek haber hatta tv izlemeyi bıraktım bu sefer hükümet sağolsun kötü haberin olduğunu yavaşlayan ve açılmayan sitelerden anlıyorum ...

• bence herkese o videoları izletmeli, insanlar izlesin ki işid denilen örgütün ne kadar adi bir oluşum olduğunu anlayabilsin. ülkemizde bu örgütün o kadar çok sempatizanı varki sayıları milyonları geçiyor, devletin dediği gibi işid birkaç öfkeli Sünni genç değil, bir terör örgütüdür.
  • Türkiye de internet hızlanmaz böyle devam

2006 yılında fiber alt yapının Türk Telekom'un fiber-bakır tüm alt yapıya oranı %1 di

2016 yılında 250 bin km fiber alt yapı var. 6 milyon km bakır alt yapı var

10 senede fiber alt yapının tüm alt yapıya oranı %4,5 bile değil

elin cingenesine verdiler Türk Telekom'u. Üç kuruşun hesabını yapıyor

bir de geliyor 250 bin km fiber alt yapım var diye övünüyor reklam yapıyor..

Ülke yüzölçümümüz güney koreden yedi kat fazla
    ama fiber alt yapımız güney korenin yarısı kadar bile değil.

o yüzden o adamlar Güney Kore
    biz de Türkiye'yiz.

çok komik bir ülkeyiz. Bir mühendis yetiştirmek için ilkokuldan üniversiteye belki yüksek lisansa kadar devlet dünyanın parasını harcıyor. Tamamen devletin eğitim kurumlarında okumuş ve mezun olmuş bir mühendisin devlete maliyeti hesaplansa dünyanın parası tutar. O kadar masraf edip mühendis yetiştirmeye çalışıyorsun. Bir taraftan kaliteli mühendis yetişmesi için gerekli şartları sağlayamıyorsun.

• Yerli ve milli diye diye Kuzey Kore olup çıkacağız. Siz bu çarpık politikaların taşeronluğunu yapmaya devam edin ülkemizi destekliyoruz diyerek.

• Sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum sene 2017 olmak üzere hala flash video player görüyorum bunun nedeni ne ?
  • Mesut bey videonun sonunu güzel bağladın Allah razı olsun senden.
    Seni tebrik ediyorum.
    Biz Kore ve Tayvan gibi bir ülke değiliz. onlar doğunun Frankfurt`u gibiler uydu devletler onlar.
    Türkiye ise bizdeki bazı kişiler bilmese de dünyanın dağılan üçüncü kutbuyuz.
    Ve dünyanın bu kutbunu sömürenler, parçalanan kutbun her parçasını daha büyük parçalara ayırmadan bu işin bitmediğini biliyorlar. Ve bunun için var güçleri ile çalışıyorlar.
    bu durum karşısında hiçbir vatan evladı, oturup izlemez...

• Vpn servisleri de kapatıldı malesef Türkiye internet yasaklarıyla anılan bir ülke haline geldi. Buna karşı ortak bir kampanya oluşturarak bir tepki oluşturmamız gerekir. Ayrıca yerlerde sürünen internet hızında 75. sıradayız bu birazda gelişmişliğimizin göstergesi. En pahalı internet bizde en pahalı araba bizde en pahalı benzin bizde... malesef sömürülüyoruz ve artık ortak tepki oluşturmamız gerekir bu kötü gidişe..

• html video playeriniz sorunlu ve hala düzeltemediniz.

• playerlar hala sorunlu abi illallah artık bıkkınlık geldi ya Allah rızası için düzeltin sorunu youtube abone ol diyosunuz 2si1 videosu yok yükleyin youtube a siz de rahat edin bizde uğraştırmayın artık bizi donuyo kalıyo video yüklenmiyo vs

• uber e ceza kesileceğine cevahir önünde arap turistleri kazıklayan yolcu almayan taksilere ceza kessinler. adamlar göz göre göre turisti kazıklıyor kimse ses çıkarmıyor.

• Yahu sinir krizi geciriyoruz video izlemeye calisirken 2 dk calisiyor video kapaniyor yuklenmiyor vs sunucu bazli ve player bazli sorunlariniz var hep böyleydi ve devam ediyor neden youtube da yayinlamiyorsunuz es zamanli Turkiyeden erisimi bilmiyorum ama sitenize erisim sorunlari had safhada isvec ten! Devamli izledigim programi 3 gundur izlemeye calisiyorum ya takiliyor, yada kapaniyor acilmiyor 1gbit fiber baglantim var ve macbook pro nun en ust modelini kullaniyorum benlik birsey mi diye bakip hep mobilden vs de deniyorum ama maalesef teknolojinin nabzini tutan koskoca donanimhaber berbat bir site ve uplink e sahip lutfen es zamanli youtube a da koyun videolarinizi bu devirde hemde teknoloji sitesinin youtube da guncel programlari kesinlikle olmali! Saygilarimla

• çikolata tadında haber

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.