Şimdi Ara

2si1: 'Bilgi dolu Teknoloji ve Oyun Programı' 23.11.2012 video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• mesut abi yorumları okuyorsanız recep baltaşıda programınıza davet edermisiniz ?

• Çok keyifliydi teşekkürler ..

• video neden firefox 17 de çalışmıyor.

• Padfone la Asus kendi çapında bir devrim yapmış

Ama ben bu kadar para verdikten sonra Dünya çapında devrim yaparım ....

DEVRİMCİLER :)))

• Sony artık şu Xperia'dan kurtulsa da birbirinin kopyası olan modellerinden kurtulsak.
  • Çok güzeldi video.. Fakat wow ile ilgili konuştuğumuz kısımlarda çok yetersizdiniz.. wow da konu yeterliliğinden bahsettiğiniz yer aşırı hatalıydı. Bugun wow için dizi yapsalar 10 sezon dizi devam eder.

• Yanlız video çok güzeldi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifbalyemez

Stüdyolarınızı ve çalışma ortamınızı tanıtan (Günlük çalışma ortamı) bir video hazırlasanız aslında biz takipçileriniz için çok eğlenceli olabilir. Farkettim de bir yıldır sitenize girmediğim gün yok. Resmen bağımlısı oldum. Bu videolar siteyi çok canlı tutuyor. Bir tavsiyem de var eğitimciler ile ilgili bir birim açmanız gerekli bence. Malum fatih projesi ile öğretmenlerin teknolojiyi takip etmeleri gerekecek ve bununla ilgili sürekli internetten araştırma yapacaklar. Ayrıca eğitimle ilgili bir program aradığım zaman programların tamamının yabancı olduğunu gördüm. Belki bu programların ne işe yaradığını anlatabilirsiniz. Bu söylediğim konu çok önemli diye düşünüyorum. Teknoloji takipçisi bir öğretmenim ve bu konuda kocaman bir açık var gördüğüm kadarıyla. Saygılarımla.

eğitimle ilgili fikrinizi çok beğendim teşekkürler.ben de bir eğitimci olarak okulumda akıllı tahtaları kullanmaya çalışıyorum sürekli.tarih öğretmeniyim anadolu lisesinde görev yapıyorum akıllı tahta var diye kendimi şanslı hissediyordum lakin şunu söyleyebilirim ki vestel çok dandik bir ürün yapmış.8 sınıfımda da kullanıyorum ama dokunmatiği tam anlamıyla rezalet ,
    çok geç tepki veriyor .akıllı tahtayı kullanan yalnız benim okulda diğer hocalarımız maalesef eğitim teknolojilerini pek gerekli görmüyorlar.
    malum daimici,esasici eğitim zihniyeti devam ediyor.sizin de bahsettiğiniz gibi ben de teknoloji takipçisiyim ve merakım yoğun.donanımhaber'i günde en az 3 defa açıp okuyorum bazen gerçekten çok bilgili arkadaşlar yorum yapıyor ben de onlardan istifade etmeye çalışıyorum ve dersim tarih olmasına rağmen önemli gelişmeleri öğrencilerimle paylaşmaktan geri durmuyorum.
    keşke meb adam gibi bir ders koysaydı teknoloji okur yazarlığına çok ihtiyacı var bu memleketin.dilerim fikrinize muhattap olacak birileri çıkar
    teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Programın ismi artık üçün biri olmalı

yok erdi beyide ekleyip fantastik dorlu yapacaklarmis

• Mesut hocam nexus 7 mi kullaniyorsun

• Talha Abi şeker gibi ya... :)

• videonun düşük kalitesi 250mb kalitesini beğenmedim şunu 1-2gb yapsanız daha iyi olur

• Talha sürekli kalsın programda hatta ismi değiştirilsin 3e1 olsun olmazsa ersin yerine talha gelsin!! :D:D yine yine ve yine harika bir program :D

• Xbox 1440'ı bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirokzan

quote:

Orijinalden alıntı: arifbalyemez

Stüdyolarınızı ve çalışma ortamınızı tanıtan (Günlük çalışma ortamı) bir video hazırlasanız aslında biz takipçileriniz için çok eğlenceli olabilir. Farkettim de bir yıldır sitenize girmediğim gün yok. Resmen bağımlısı oldum. Bu videolar siteyi çok canlı tutuyor. Bir tavsiyem de var eğitimciler ile ilgili bir birim açmanız gerekli bence. Malum fatih projesi ile öğretmenlerin teknolojiyi takip etmeleri gerekecek ve bununla ilgili sürekli internetten araştırma yapacaklar. Ayrıca eğitimle ilgili bir program aradığım zaman programların tamamının yabancı olduğunu gördüm. Belki bu programların ne işe yaradığını anlatabilirsiniz. Bu söylediğim konu çok önemli diye düşünüyorum. Teknoloji takipçisi bir öğretmenim ve bu konuda kocaman bir açık var gördüğüm kadarıyla. Saygılarımla.

eğitimle ilgili fikrinizi çok beğendim teşekkürler.ben de bir eğitimci olarak okulumda akıllı tahtaları kullanmaya çalışıyorum sürekli.tarih öğretmeniyim anadolu lisesinde görev yapıyorum akıllı tahta var diye kendimi şanslı hissediyordum lakin şunu söyleyebilirim ki vestel çok dandik bir ürün yapmış.8 sınıfımda da kullanıyorum ama dokunmatiği tam anlamıyla rezalet ,
    çok geç tepki veriyor .akıllı tahtayı kullanan yalnız benim okulda diğer hocalarımız maalesef eğitim teknolojilerini pek gerekli görmüyorlar.
    malum daimici,esasici eğitim zihniyeti devam ediyor.sizin de bahsettiğiniz gibi ben de teknoloji takipçisiyim ve merakım yoğun.donanımhaber'i günde en az 3 defa açıp okuyorum bazen gerçekten çok bilgili arkadaşlar yorum yapıyor ben de onlardan istifade etmeye çalışıyorum ve dersim tarih olmasına rağmen önemli gelişmeleri öğrencilerimle paylaşmaktan geri durmuyorum.
    keşke meb adam gibi bir ders koysaydı teknoloji okur yazarlığına çok ihtiyacı var bu memleketin.dilerim fikrinize muhattap olacak birileri çıkar
    teşekkürler...

Donanım haber ekibi eğer bu yazıyı okumuşsa değerlendireceklerini düşünüyorum. Sayın hocam vestel bir işi doğru dürüst yapsa hayatta yabancı firmalara bakmam. Ama yerli firmalarımız artık işi bilmediklerinden mi, işi çok iyi bildiklerinden mi! böyle yapıyor anlamış değilim. Ama bir gerçek var ki akıllı tahtalar kesinlikle gereksiz değil (Tabletler bence abartı oldu). Saygılar hocam o cihazı sonuna kadar kullanacağınızdan eminim.

• Iyi program olmus ellerinize saglik.Sony xperia serisi akilli telofanlariyla s3,ip 5 ve one x gibi telefonlara rakip olacakmis 2013 te.buyuk ihtimal ocak ayindaki fuarda tanitilacak. Tr ye gelmesi haziran temmuzu bulur. Zaten galaxy s3 htc one x de ozamanlar gelmisti. Yine sony geri olacak bir yol oncenin telofonlariyla yarisacak.GULDURME bizi sony.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

mesut çevik in elinde siyah ipad mini var.
    haftaya detaylı incelemesini bekliyoruz artık

Evet siyah ipad de olabilir nexus 7d

• Talha kesinlikle olmalı... ekran kartının yanında oyun vermektense fiyatını düşük tutsalar çok daha iyi olur bence.
    Steve jobs u sevdiğim için iphone um var iyi ki de var:)
    Talha yüzünden de wii alacağım neredeyse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: necros76

quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

mesut çevik in elinde siyah ipad mini var.
    haftaya detaylı incelemesini bekliyoruz artık

Evet siyah ipad de olabilir nexus 7d

kesinlikle ipad mini elindeki
    nexus 7 olmadığı çok net
    nexus 7 nin üst tarafında kulaklık girişi yok
    nexus 7 16:9 formunda ince uzun
    nexus 7 nin arka tarafının delikli bir dokusu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.