Şimdi Ara

2si1 'Bütçe dostu' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google vergi veriyor ülkemizde. Google'ın vergisinin yükseltilmesi sunulan hizmetlerin pahalılanması demek. Rusya'nın bu yaptığının bizdeki meşhur (VESTEL) vergisinden hiç bir farkı yok.
    Globalleşen dünyada yapılan bu tür uygulamalar tamamen o ülkeye olan güveni azaltır. Yabancı yatırımcı gelmekten korkar hatta vazgeçer.
    Bunun yerine yerli markalar gerekirse devlet tarafından desteklenmeli ve global anlamda rakipleriyle mücadele edebilecek firmalar güçlendirilmeli.

• Korsanin sonu gelince oyun fiyatlari duser umarim. Dusmezse crack beklemeye devam. Kimse korsani elestirmesin bizim kazanclarimizla diger ulkelerin ki bir degil. Lise ogrencinin aldigi harclik belli. Zar zor bir bilgisayar aliyorlar sonra cikip bilgisayara o kadar para verdin oyuna da ver kardesim demeye kimseninin hakki yok. Adam zaten son parasina kadar bilgisayar aliyor. Ben forumda cok goruyorum 4-5 ay sonra sunu bunu alacam ins. diyen arkadaslari. Turkiye ve bize benzer ulkeler bu durumdan kurtulmalari icin ekonomik acidan daha iyi duruma gelmemiz lazim.

• Çok güzel bir program olmuş ilk defa 2si1 programı izledim iyiki de izlemişim diğer tanıtım videolarından daha samimi :) Bu arada korsanın bitmesi oyun fiyatlarını düşürmez aksine yükseltir, insanların korsana yönelmemesi için caydırıcı fiyat politikaları yapılmaya çalışıyordu şimdi bu sorun ortadan kalkacak fiyatlar aşağıya çok nadir inecektir. Değinilen konular da iyiydi.
  • Konsolun da pc'nin de kendine göre avantajları var. Ben bir oyunun sunabildiklerini en üst seviyede yaşayabilmek isterim o yüzden PC'ye daha yakınım ama bu heves çok da ucuza malolmuyor maliyetler bir eğlence aracı için epeyce yüksek olabiliyor.

Bölüm harika olmuş aranızdaki muhabbet süper :)

• Çok eyleceli

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.