Bildirim
2si1 'Efil Efil' Teknoloji ve Oyun programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
elinize sağlık -
Başlığı okuması bile bir serinlik hissi yarattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut reyiz seni solda(bize göre) göremeye alışmıştık şimdi bi tuaf geldi sağda :D
-
trafik stresinden henuz cikip, eve adim attim ve stresten uzaklastiran. 2si1'in bu haftaki programi yayinlanmis.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
görünce yeeeeaaaaaaaaa diye tepki verdiğim program gelmiş
-
mesut abinin sesi değişmiş gibi geldi lan :D
-
Cumhurbaşkanı adayı Mesut Çevik
limonata:hazır
çikolata:hazır
pencere:açık
monitor açısı:ayarlandı
ayak uzatmak için 2.sandalye:getirildi
hazırız.hadi bismillah
-
herkese iyi ramazanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 27 Haziran 2014; 20:55:54 > -
Sondaki video ve müzik süpermiş. Eline Sağlık Mesut Reyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarCryTek -- 27 Haziran 2014; 20:56:36 >
-
Müziğin Adı: Scott & Brendo - Skyward (feat. Talain Rayne)
-
yerimizi alalım :)
-
Güzel bir Program olmuş
Mehabalar siz Mesut Cevik ve yine Merhaba sizde Talha Aynaci !!!!!!!! :D
-
Program püfür püfür olmuş serinledik gerçekten. Teşekkürler.
-
IOS 8 duyurulduğunda Apple devrim yaptı demiştin fakat Android L duyuruldu , bir çok görsel ve video da çıktı fakat hayla yeni android sürümünün nasıl olduğuna dair bir yorum yapmadınız.Bu video da yeni android sürümüyle ilgili düşüncelerinizi duymak isterdik..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 27 Haziran 2014; 21:46:21 >
-
"Şöyle ağzının üstüne vurduğum gibi, deviricem DICE yetkililerini..."
Talha abi deli güldürdü ya bu bölüm. Allah da onu güldürsün :)
-
Arkada ki ses çok rahatsız etti beni... İş makinası sesi gibi bir şeydi... Bence gelecek bölüm ofisinize geçin... Böyle arka planda ki seslerden dolayı odaklanamıyoruz. Ve; Siz bile rahat değildiniz biraz bağırarak konuşuyordunuz.
-
Talha Aynacı arkadaşım, geçen hafta ki PAYDAY düzeltmesi için teşekkür etmeyi unutmuştum.
İlgi ve alakan için teşekkür ederim. Sizi siz yapan bu, her üyeyi her yorumu ciddiye almanız.
Benzer içerikler
- video edit programı
- müzik indir
- instagram beğendiğim gönderileri görme
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp mavi tık kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X