Şimdi Ara

2si1 'Elon Musk'lı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın çekimlerde kadraj, mesutun üst tarafına geldiği için eller gözükmüyor. Bu da sanki ilkokul çocuğuyla röportaj yapıyorlar gibi gözüküyor.

Anlatım esnasında beden dili önemli olduğundan, ellerinde kadrajda tutulması bence şart olmalı.

Koltuğa yaslanmanız ve ellerinizi birleştirip, ellerinizi beden diline katmamanizda samimiyetten, ciddiyetten uzak gösteriyor sanki.

Bence teke tek programı gibi üçgen bir masa konsepti etrafında hem uzak hem yakın çekim sizin programa daha uyumlu olacaktır.

• Malesef İnternetin kısıtlanmasını Savunmanız Acı verici...

• Amazon.de sitesi "29 EUR ve üzeri alışverişlerde kargo bedava (Almanya, Avusturya, Hollanda ve Belçika için geçerlidir.)" demiş. Ona göre

• Mesut Çevik'in sürekli PS4'ü övüp durması bana mı garip geliyor, bir ürün bu kadar kusursuz olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatkuran

Malesef İnternetin kısıtlanmasını Savunmanız Acı verici...

Programı izlerken sesi de açın zira görüntüye bakarak anlayamamışsınız.

Bu çağa yakışmayan uygulama. Başka bir yol bulunmalı. Ulusal Güvenlik tabi ki önemli bir mesele ama bu çağda interneti kesmek işi, iletişimi durdurmak herkes için büyük zarar diyoruz.

Siz de kalkmış savunmuşsunuz diyorsunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 dolarlık cihazı her sene değiştiren adama 2 sende bir 400 dolar koymaz tek sıkıntı geriye uyumluluk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bismarckk

Mesut Çevik'in sürekli PS4'ü övüp durması bana mı garip geliyor, bir ürün bu kadar kusursuz olabilir mi ?

Övmüyorum olanı söylüyorum. PS4 ve Xbox One çıktığında da bu cihazlar güçsüz, kısa ömürlü ocaklar dedim. Full HD için 60FPS için canları yetmez dedim.

Bu sefer de neden konsolları eleştiriyorsun diyenler oldu.

Millet gerçekleri değil seveceği yalanları duymak istiyor :)

• Mesut çevik den başka insan yok mu . Hic hoslanmiyorum bu adamdan başkasını çıkarın su programlara.

• mesut bey yayın formatınız çok iyi olmuş, bana göre arka plana yeşil perde kullansanız daha iyi olur.

• Güzel bölümdü geçişler, konsept 10 numara olmuş teşekkürler.

• 2si 1 cızırtı.

• Program biterken yine "başlıyor" yazıyor önceki formatta da böyleydi diye hatırlıyorum
  • Lanet AKK bitmesin diye yakında mp3 olarak dinleyeceğim programı. Yıl 2017 olacak ya 50 gb kota nedir? Bir de AKK bittikten sonra sanki 3mb değil de 1 mb bağlantı var gibi sitelerin yüklenmesi 1 dk sürüyor. Acaba bilgisayar da mı sorun var diyorum bu kadar yavaş çalışmaması lazım sonra aklıma geliyor lanet AKK yüzünden. Bu kadar da açık soygun olmaz.

• İkili konuşma sahneleri içi daha fazla video ile doldurulabilir. Türkiye den teknoloji haberleri göremedim altay tankı ile ilgili, Türkiye kuşağı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Çok uzun tutmayın lütfen ya... 30dk maksimum olmalı. O bile çok.

Hocam sen yanlış programa gelmişsin

• uzun zamandır 2si1 izlemiyordum bu programmı çok güzel yoksa özlemişmiyim çok beğendim programınızı elinize sağlık kolay gelsin.

• Tek bir kamera açısını kullansanız daha iyi olur. Birden fazla olduğunda geçişler pek hoş olmuyor.
  • Bu konsept programa canlılık katıyor bence belki açıları filan değiştirip monotonluktan kaçılabilir.
    Birde hani "GoT" sahnedeki küçük ateş büyük ateş muhabbetinde olduğu üzere sizde bazı nesnelerle derinlik hatta bizi rahatsız etmeden reklam bile olabilir programa kata bilirsiniz.
    Hatta hem muhabbet edip hemde konuştuğunuz bazı oyunları denediğiniz bölümlerde olabilir "Dishonored 2 yi sizinle ilk defa inceliyoruz" deyip bir ön inceleme yapa bilirsiniz.
    Fikirlerim bunlar saygılar sevgiler. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Tek bir kamera açısını kullansanız daha iyi olur. Birden fazla olduğunda geçişler pek hoş olmuyor.

aynen geçişler çok ani oluyor bu program geçen haftaki programa kıyasla biraz daha akıcı olmuş birde şu üçlü koltukların köşesinde oturup sehpaya yayın yapmaktansa tekli koltuklarda kameraya dönük yayın daha güzel olur diye düşünüyorum
    bakınız Neo ve Morpheus' a :))
    2si1 'Elon Musk'lı' Teknoloji ve Oyun Programı

• Videoda Tarantino filmlerine ornekler verirken "Pulp fiction, Rersevuar Dogs, inglorious bastards" ornek verilieken ekranda gosterilen Kill Bill filmini sayilmamis.

Ufak bir gariplik :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.