Şimdi Ara

2si1 'Evetli Hayırlı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gokhan oyun konusunda daha bilgilidir tabi. Ben aksini iddia etmedimki? Sen yazdığımı okumadın galiba? Sunumu kötü dedim ve öyle. Ayrıca gösterişle bir alakası yok. Neyse hocam ben öyle şeyler demek istemedim. Siz kafanıza göre anlamışsınız. Dolaysıyla yazdıklarımda alıntılayacak bir şey de yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kotayı nasıl kaldıracaklar? Alt yapı yetecek mi? Ben tt kullanıyorum, bildiğim kadarı ile Türkiyenin en yaygın alt yapıya sahip şirketi fakat kaç kere konuşmama rağmen 6 mbitten fazla veremeyeceklerini, alt yapının( konuştuğumda direkt sizin kablo fazlasını desteklemiyor diyorlar) fazlasını veremeyeceğini söylüyorlar
    Vdsl,fiber hatta tivibu bile desteklemiyormuş bizim burası, ülkenin çoğunluğunun böyle olduğunu düşünüyorum belki hatalıyımdır. 1-2 yılda mı bu altyapıyı
    değiştirecekler.16 paket kullanıyorum, 8 ile fiyat aynı. Kotayı geçince kullanımdaki tek fark bişey indireceksem 5mbit yerine 3 ile iniyor :)

• Teknoloji ve oyun programı diyoruz ama oyun tarafı pek tatmin etmiyor. Gökhan'a pas atılması lazım. Oyun editörü olmayanlar daha fazla yorum yapıyorlar. Teknoloji haberlerinin üstünde durulurken oyun tarafı hızlıca geçiliyor. Bu noktalarda Gökhan'ın programı domine etmesi gerekiyor. Çünkü bazı haberlerin üstüne uzunca yorumlar yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 12 Şubat 2017; 14:20:56 >
  • Son günlerde dinlediğim en keyifli program bu oldu. Eleştirilerimizin dinlendiğini bilmek mutluluk verici. İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Gokhan oyun konusunda daha bilgilidir tabi. Ben aksini iddia etmedimki? Sen yazdığımı okumadın galiba? Sunumu kötü dedim ve öyle. Ayrıca gösterişle bir alakası yok. Neyse hocam ben öyle şeyler demek istemedim. Siz kafanıza göre anlamışsınız. Dolaysıyla yazdıklarımda alıntılayacak bir şey de yoktu.

Gökhan motor kısmı ise Mesut dış kaplama kısaca bunu demek istediniz.

• hanımneder kullanıcısına yanıt
    Yahu biri donanımcı diğeri oyuncu. Ben ikisinin ilgi alanlarını kapıştırmadımki? Başka bir şeyden bahsediyorym. Oturup ağlıcam şimdi Sanki Gökhan geçmiş karşıma beni trollüyor

• Mesut Abi meşazını aldım, büyük Türkiye ve güzel yarınlar için ben de evet diyorum, Erdi kardeşim sen de var mısın?

• hahahah meşaj :D

• Battlefield 1, infinite warfare' dan daha iyiydi. Hikaye modunu ben çok beğendim. Mesut sevmemiş ama.. Bence 1. Dünya savaşı temalı oyun olmalı Call Of Duty' de.

• Medya sahiplerinden örnek verirken, ülkede havuz medyası gibi bi gerçeklik varken bu konuda milyonlarca örnek verebilirken üstelik GÜNCEL olarak, senin verdiğin örnek cidden saçma oldu sevgili mesut!

Neymiş bedelli haberi yaptırıyormuş, rusya senin askerini bombaladı, adamlar logoların yarısı kadar haber yapmadı, bunu haber yaptılar alahtan daha haber yapmadıkları da var emin ol.

• Nükleer santral su olan bir yere yapılır. Nükleer tepkimeyle su, buhar olur. Buhar jeneratör kanatlarını çevirir ve elektrik üretilir. Ayrıca nükleer reaktörün soğutulması için de su gereklidir. Nükleer santral çöle kurulamaz.

• malum partiyi desteklemiyor diye hemen kafir yaptın adamı. ayrıca imam gücü nedir? üst düzey komutanlar sayesinde kazanıldı savaş
  • Türkiyede zaten anlamıyorum oyunlar neden bu firmanın tekelinde ve fiyatları ve stokları neden kafalarına göre belirliyorlar. Millet bunlara mahkum nedense.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.