Şimdi Ara

2si1 'GTA V PC sürümü için CDKey'i olan' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel incelemeler olmuş. Mac Pro'ya hayran kaldım kasa gerçekten ince ayrıntısına kadar düşünülerek güzel dizayn edilmiş.
  • AC4 ve Batman haberini duymak iyi oldu. Çıksa da oynayabilsek.

• bulunsun. izlerim

• iPad Air 1 pound yani yaklaşık olarak 453 gram. Donanım haberde hangi iPad Air haberini okusam 469 gram yazılıyor veya yayında söyleniyor. Apple TR sitesinde de 469 yazmışlar ancak Wolfhram Alpha veya başka yerlerden bakarsanız 453 gr a tekabül ettiğini görebileceksiniz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

yazık la :D 10 yıl sonra bu video yu hatırlayıp napcak bakalım :D
  • The Horsemen kullanıcısına yanıt
  • Playstation 1'i görünce tüylerim diken diken oldu. TV'ye bağlıyıp Wining Eleven 3 oynamak farz oldu. :)

• Yayın akışını açıklama bölümüne yazsanız da biz de istediğimiz yayına rahatça ulaşsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Cekilise katilmak istiyorum.

• yine çok güzel ve içten bir program olmuş.her zamanki gibi eleştirenler var ama,bence abartmamak gerek.adamlar samimi bir anlatım ve güzel bir enerjiyle haber paylaşımında bulunuyorlar,daha ne olsun..
  • steamde gta 5 ne zaman indirime girer bilgisi olan varmı ?

• Aboww Talha abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 14 şubat sevgililer günü akşam 5 de steam den gta 5 satın aldım.3 saat sonra indirime girdi.

satın aldığımı iptal ettikten sonra paranız 14 gün içinde iade edilecek diye mail geldi.

indirimli hali ile gta 5 aldım ve tam 14 gün sonra paramı kredi kartıma iade ettiler.

yardımlarınız için teşekkür etmek ve bu bilgiyi paylaşmak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.