Şimdi Ara

2si1 'İyi kötü çirken' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben uncharted oynuyorum bitirdim oyunu hiç begenmedim grafik diyolar grafik felan yok oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

ben uncharted oynuyorum bitirdim oyunu hiç begenmedim grafik diyolar grafik felan yok oyunda

alın bunu burdan. troll

• Baştan Gökhan olacaktı programda

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun dışında dünyadan haberi olmayan değilde, sonunda ne konuşulduğundan anlayabilen birini getirmişsin Mesut karşına, iyi olmuş. tebrik ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Gökhan iyi olmuş ancak önümüzdeki hafta görebilir miyiz merak ediyorum :)

2 si 1 laneti diye bir şey oluştu

• Hehe sondaki 2si1 başlıyor yazısını kimse görmedi mi? Yoksa bu daha yeni başlıyoruz gibi ir mesaj mı bize?
  • witcher ın ps4 performansı sıkıntılı mı?
  • "Geri iade" edilmez, ya geri verilir ya da iade edilir.

Önemsiz gelebilir ama kulağımı tırmaladı.
    Şarz diyen insanlar gibi.

• Gökhan direk talhadan sonra gelmeliydi zaten, uzun soluklu olması dileğiyle
  • Youtube olayı doğru, görev yöneticisinden bakıyorum internetin 1mbit ini kullanıyor en fazla, çözümü de var google chrom un "ZenMate" eklentisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olağan_şüpheli

witcher 1-2 oynamadan 3 oynasak bir eksiklik olur mu ?

Hocam eksiklik olur ama en pratik çözüm 1. ve 2. oyunun youtubede çok güzel hikaye anlatımı videoları var. Oyunu tabi ki deneyim etmek gibi olmaz ama en azından 3. oyuna hazır ve bilinçli başlarsınız.

• Gökhan reyiz dediğini yaptı ekibi gönderdi kendisi kuruldu o koltuğa meydan ona kaldı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok keyifli programdı, eski 2si1 leri hatırlattı. BÖYLE DEVAM...

• Mesut abi bu sefer çok hazırlanmadın mı yoksa teknoloji haberi mi azdı :D BMW'nin elektrikli arabasının haberini bekliyordum ama söylemedin :D

• Gokhan mesutla ayni kafada biyere gitmez.. Bence herkesi yollayan mesut cevik...kisesel fikrim,oyle hissediyorum.. Kimseyi baglamaz :)

• Uncharted 4'ü beğenmeyeni, Hele hele '' Grafikler sinematikler kötüydü '' diyen birini Ailesi bile kaale almiyodur ki biz alalim.. Trolluk yapmayi bile beceremiyosunuz..

Ek olarak Gökhanin resmen İstemeden orda olduğu çok belli.. Kendini oraya ait hissetmiyo gibi olaya uzak sohbete uzak, Hareketleri tedirgin böyle neblim.. Ben aslinda Değişmez şekilde çoğu videoda Erdiyi görmek istiyorum, seviyorum bu adami ama Hem mesut hem erdi olmaz.. Niye olmaz, İkiside donanim konusunda uzman Erdi veya mesut oyunlari anlatacak inceleyecek tarafta değiller.. Mesela eskiden hem Erdi hemde mesut'un beraber yayinlari vardi, Konu ne olursa olsun öyle keyif aliyodum ki izlemekten, Çünkü neblim konuyu içeriği bilen adamin anlatmasi izletiyo dinletiyo kendini, Bide Erdi güzel anlatiyo istenileni Aktarabiliyo insana... Arada mesutun yerine Erdi çiksa ne güzel olur be..
  • 2si1 video kapakları oldukça ilgi çekici ve janjanlı duruyor :D

• 2. kötü haberi duyamadık yoksa ben mı kaçırdım

• https://www.youtube.com/watch?v=c2ZFvlZY40Y

asın bayrakları ülke ülke yeni nesil ekran kartı fiyatları karşılaştırılması

• Doomun steam fiyatı zamlanmış.(2. kötü haber.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.