Şimdi Ara

2si1 'Kojima Sever' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok edin şu abuk flash player i lütfen performans sorunu var. html5 player ile izliyoruz.

• ikisi bir = drone + playstation vr + hideo kojima

• quote:

Orijinalden alıntı: maydanoz

ikisi bir = drone + playstation vr + hideo kojima

Gelecek hafta bu döngüyü kıracağız
  • hackerı bu kadar büyütmenizi anlayamadım.Birşeyleri bozmak kırmak yok etmek kolay olandır,zor olansa üretmek,geliştirmek var olanı ileriye götürebilmektir.Uçağın tepesine cam mekan olayınıda çözemedim.Normalde bu uçaklar tasarlanırken basıncı ağırlığı ve diğer etkenleri en dengeli dağılcak şekilde uçağı tasarlanır.O tepedeki cam yer hem mukameti hem aerodinamiği hemde olası kaza durumunda uçağıda riske atabilecek potansiyele sahip.Yanii 7000serisi aliminyum ve fiberglasın bileşimi yerine sadece camdan bir bölme yapılamaz.
  • Şu Witcher 3 e Türkçe dil desteği gelir inşallah. Dil yüzünden alıp oynayamadım oyunu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

hackerı bu kadar büyütmenizi anlayamadım.Birşeyleri bozmak kırmak yok etmek kolay olandır,zor olansa üretmek,geliştirmek var olanı ileriye götürebilmektir.Uçağın tepesine cam mekan olayınıda çözemedim.Normalde bu uçaklar tasarlanırken basıncı ağırlığı ve diğer etkenleri en dengeli dağılcak şekilde uçağı tasarlanır.O tepedeki cam yer hem mukameti hem aerodinamiği hemde olası kaza durumunda uçağıda riske atabilecek potansiyele sahip.Yanii 7000serisi aliminyum ve fiberglasın bileşimi yerine sadece camdan bir bölme yapılamaz.

Bilgisayar sistemleri ve bilişim alanında birşeyi bozabilmek için onun nasıl yapıldığını iyi bilmen gerekiyor.

Kumdan kale değil bu bozmak için vurmak yetsin.

Ayrıca Geo'nun bu habere konu olmasının sebebi bir şey üretmesi, geliştirmesi, kırması değil.

• Talha'nın saçları mı çıkmış bana mı öyle geldi? (: Ne kullanıyorsun Talha?

• Otonom araç muhabbeti sırasında aklıma şu Temel fıkrası geldi.

Temel'in kullandığı kamyonun freni patlar.Yokuştan inmeye henüz başlamış olan temelin bir şeyler yapması için fazla zamanı yoktur.

Temel sağına bakar kumda oynayan bir çocuk,soluna bakar pazar yeri.Kararını verir ve direksiyonu tek kişi olduğu düşüncesiyle sağa çocuğa kırar

Tüm radyo ve televizyonlar yayınlarına ara vererek duyururlar haberi; yokuş aşağı inerken freni patlayan kamyonun pazar yerine dalması sonucu yüz kişi ölmüş yüzelli kişi yaralanmıştır...

Röportaja giden gazeteci Temele olayın nasıl gerçekleştiğini sorar

Temel'in cevabı kısadır;

-Her şey çocuğun pazara kaçmasıyla başladı...

• Witcheri satınalmak için Türkçe olmasını bekleyenlerdenim.

• kojima güzel yatak ta tam geyik muhabbeti olmuş o büyük sarstıntıyı farklı bir şekilde insanlarda yaparsa içeri alır yatak aniden

• Mesut Çevik,

Depremlerin neden gece yarısı insanların yataklarında oldukları anlarda olduklarını ve bunların HAARP projesi kapsamında düzenlenen doğa üssü saldırı olduğunu sizde biliyorsunuz gibi bir ifade sezdim yüzünüzden.

Amerikanın 1990 yılından bu yana kullandığı bu silahı malesef henüz dünyanın serçe parmağı bile bilmiyor.
    Bilenlerde doğa araştırma ve radyoaktif sinyallerin dağılımında kullanılan bir proje zannediyorlar.

Rusya ya gök taşı düştükten sonra araştırmaya kalktı, projenin mühendisleriyle anlaştılar araştırmayı bıraktılar.
    Japonya büyük depremden sonra araştırmaya başladı, onlara da gelin sizin süper bilgisayarınız ile proje takası yapalım diyerek susturdular.

1999 depreminde iyonosferin olması gerektiğinden tam 5 kat daha fazla ısıya sahip olmasının nedeni, zaten depremin sebebini belli ediyor.

• Şu arka planı değiştirin artık ya ilk gördüğümden beri beğenmemiştim yapıştı kaldı...

• Mesut Çevik'in gömlek de anti aliasing problemi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH Misafiri

<b>Mesut Çevik, </b>

Depremlerin neden gece yarısı insanların yataklarında oldukları anlarda olduklarını ve bunların HAARP projesi kapsamında düzenlenen doğa üssü saldırı olduğunu sizde biliyorsunuz gibi bir ifade sezdim yüzünüzden.

Amerikanın 1990 yılından bu yana kullandığı bu silahı malesef henüz dünyanın serçe parmağı bile bilmiyor.
    Bilenlerde doğa araştırma ve radyoaktif sinyallerin dağılımında kullanılan bir proje zannediyorlar.

Rusya ya gök taşı düştükten sonra araştırmaya kalktı, projenin mühendisleriyle anlaştılar araştırmayı bıraktılar.
    Japonya büyük depremden sonra araştırmaya başladı, onlara da gelin sizin süper bilgisayarınız ile proje takası yapalım diyerek susturdular.

1999 depreminde iyonosferin olması gerektiğinden tam 5 kat daha fazla ısıya sahip olmasının nedeni, zaten depremin sebebini belli ediyor.

sus cok bilmiş HAARP teskilattanım ben HAARP sadece deprem hava olayları deil insanların beynini bile kontol ediyor ve 17 agustos da israil ve amerika askerlerinin bizim devir teslim törenimizde ne işi var ve HAARP ın mucidi nikola tesladır geliştiricisi farkılıdr simdi uzamanı öneririm

• 1:05 Bakışlarıyla bile hekledi beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: robustt

Yorumsuz

2si1 'Kojima Sever' Teknoloji ve Oyun Programı

Çok kötüsün hacı

Senin yol uzun seni tutmayah Hacı, VRoom-VRoom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 20 Aralık 2015; 11:00:36 >

• Talha ne kadar kazanıyosa artık adam dolara dolar demiyo,döler diyo yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRAMURAT

gömlekler ateş ediyor resmen

/>
  • mafia 3 teki karakter mafya babasi olcak gibi degilde sanki hep serseri kalicak gibi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Mesut Çevik'in "folloş oldu" demesi hiç hoş olmamış.

100% Katılıyorum, kendisi belki farkında değil ama Donanım Haber' de seviyeyi düşüren tek kişi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.