Şimdi Ara

2si1 'Kotaları kaldıran' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sanki 3 kişi daha canlı ve mutlu olmuş gibi

• Süper olmuş sondaki Hp omen espiriside güzeldi :D

• Nintendo zaten kendine has kullanıcısı olan bir platform ancak doların bu haliyle ülkemizde switch almak için 250 doları geçmemesi lazım bana göre yani 1000 lira olursa alınabilir bir süre kullanılır ve eğlendiricidir nintendonun amacı da sadece budur ancak bu kez grafik de katmışlar tek fark el konsolu halinin ekranı ufak bence bir de gamepadleri çok dandik ya bu grafiklere göre keşke onlar da iyi olsaydı yani şuan için alınabilir bir şey bence vr desteği de yok falan ama 1000 lirayı da hak ediyordu bu oyun gerçi şu haliyle ülkemizde 1200 lira olacak artık dolar uçtu gitti yani 2 sene önce 2 liraydı demişsiniz de dolar için çok değil enfazla 3-5 ay önce dolar 2.80 liraydı ve şuan 3.80 oldu...

• inanamıyorum Elon Musk sız bir 2si1 hem hayal kırıklığına uğradım hemde şaşkınlıklar içindeyim sözler kifayetsiz Elon reyizi içermeyen 2si1 i kınıyorum :):):):)

• yine keyif aldığım bir program daha :D

mesut çevik: bizden niye niye ötv düşmüyor? Ben 20 liraya yeni çipli parası veriyorum.

koptum abi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34sem -- 14 Ocak 2017; 10:10:2 >
  • erdi başkan kalıcı olması lağzım bu programda

• Cok iyi olmus boyle 3 kisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu program iyice sinirimi bozdu ipadle switch i karşılaştırmak nedir 3ds bile oyun açısından ipad i ve tüm android tabletleri bir araya koysan 100 kat daha iyidir ki bu konsola çoğu 3ds oyunu gelir diye düşünüyorum.

• 3 ü 1 arada iyi olmuş böyle devam etsin

• Koskoca teknoloji ve oyun editörleri çıkıp Switch ile iPad'i kıyasladı ya pes doğrusu. Oturup bir sunumu izleseydiniz bari. Ben kendimi oyun dünyasında çok bilgili görmem, eminim orada oturan üç kişi de benden kat be kat bilgilidir ama nedense üçü de Nintendo'nun diğer konsollar ile aynı çizgide hiçbir zaman ilerlemediğini anlayamamış durumda. Adamlar ne zaman PS ya da Xbox çizgisinde bir oyun ya da konsol yaptılar da şimdi yapacaklar??? Nedense Nintendo'yu bir aşağılama, bir önemsememe, almış başını gidiyor. iPad kıyaslaması da tüyü dikmiş tabir-i caizse...
    Ben ve benim gibi milyonlarca insan Pokemon, Zelda ya da Mario oynamak istiyorsa alabileceği başka bir konsol var mı??? Ki bu saydığım üç seri kadar başarılı olabilen bir seri var mı??? Sunumda tanıtılan Mario ve Zelda oyunları kötü mü??? Konu kapanmıştır...

• KESİNLİKLE 3'ü 1 ARADA OLARAK DEVAM ETMELİ
    .
    DİĞER TÜRLÜ GÖKHAN REİSİN ENERJİSİ ÇOK ÇOK DÜŞÜK SANKİ HAYATI BOYUNCA HEP ASOSYAL TAKILMIŞ GİBİ ZORLA KONUŞUYO KONUŞTUMUDA SIKIYO
    .
    ENDER REİS ENERJİSİ ESPİRİLER OLSUN COŞTURUYO BUNU GÖREN MESUT ABİDE DURURMU YAPIŞTIRIYO CEVABI GÖKHAN MİSAFİR GİBİ KALIYO :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaköy_soğancısı -- 15 Ocak 2017; 22:24:9 >
  • Son 2 bölümdür 2si1 güzel , aynen devam.

• romanyada yasiyorum 400 mbps down ve up hizinda aylik 10 dolar hic bir kota ve hiz sinirlamasida yok ne kotu kaderki guzel ulkemde hala en ilkel internet hizlari var cok yazik

• Mesut bey, yeri değil biliyorum ama şu google pixel'in ilk bakış videosunu çekeli tam bir ay oldu inceleme ne zaman gelecek acaba? Türkiye'de doğru dürüst bir incelemesi yok bu cihazın zaten iple çekiyorum ne zaman gelecek diye.. :)

• Erdi ağabey ile Bu bölüm bir harika dostum.

• BTK'nın paylaştığı tablodaki kota sonrası hızları yanlış yorumlamışsınız. Alt sınırı siz pakete alt sınır gelecek gibi düşünmüşsünüz ama öyle değil. Birinde Alt sınır diğerinde Üst sınır yani aralıkları belirtmişler. Paket lansmanında belirtilen hızı 4 ile 8 arasında olanlar 3mbps'ye düşecek denmiş tabloda örneğin.

Kısacası;

8 - 16Mbps arası hıza sahip tarife kullananlar AKK'den sonra 5Mbps,
    16 - 24Mbps arası hıza sahip tarife kullananlar AKK'den sonra 8Mbps,
    24 - 50Mbps arası hıza sahip tarife kullananlar AKK'den sonra 16Mbps,
    50 - 100Mbps arası hıza sahip tarife kullananlar AKK'den sonra 24Mbps,
    100 - 500Mbps arası hıza sahip tarife kullananlar AKK'den sonra 32Mbps,
    500 - 1000Mbps arası hıza sahip tarife kullananlar AKK'den sonra 64Mbps,
  • @Speed-Stephttp://www.rexona.com.tr/urunler/erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afulkem -- 14 Ocak 2017; 18:53:17 >
  • merhabalar sevgili erdi, mesut ve gökhan kardeşlerim...

donanımhaberi yıllardır takip eder ve başarılı bulurum, şüphesizki bu başarının mimarları sizlersiniz. bu güzel haberleri sunmak için gösterdiğiniz emek için teşekkür ederim ve birde yıllardır bir dh okuru olarak(ki 2005 ten beri, dile kolay tam 12 yıl olmuş) naçizane bir eleştiri yapacağım.

şöyle ki dh haberleri altına yaptığım yorumlar ya çok geç çıkmakta, ya da hiç çıkmamakta(yorumlarımda şahsa hakaret ve polemik olmamasına ve sektörle ilgili olmasına ramen), umarım bu eleştirimi dikkate alır ve gerekli iyileştirmeleri yaparsınız. saygılarımla dh okuru...

o değilde bu dandik soni de dual tone flash ne zaman görecez, 4gb ram ne zaman görecez?acaba? diğer markalar orta seviye cihazlarda bile 4 gb ram geçtiler, bu usta hırsız soni sözde amiral gemi çöp xz de hala 3gb ram-plastik kasa-sanal tuşlar-ois-kablosuz şarj-emmc yığın depolama falan çalmaya devam ediyor. birde utanmadan fahiş fiyatlar istiyor dandik çöplerine. resmen insanları aptal yerine koyuyo, ama bir çok insan bilinçli tüketici yemiyor soni nin bu oyunlarını ve hırsız soni batma yolunda ilerliyor hızla, zarar ettikce daha fazla çalıyor ve dandikleşiyor soni ürünleri. adam bu çağda(rakipler giriş seviyede bile metal kasaya başlamışken) amiral gemi dediği xz de plastiğe döndü ya. daha ötesi var mı? ben böyle iğrenç ve tüketiciyi enayi yerine koyan başka bir firma görmedim, göreceğimide sanmam...

sene oldu neredeyse 2017, dualtone flaşı hala dandik soni'de göremedik. gerçi usta hırsız soni de göremediğimiz daha çok şey var(ois gibi, dual flash gibi, kablosuz şarj gibi, gerçek kapasitif tuşlar gibi, amiral gemi sınıfında 4gb ram gibi, ufs bellek gibi, gibi gibi uzar gider soni hırsızlık listesi) soni tırtıklayarak çalmanın destanını yazdı bu dandik z serisiyle...

dandik soni bu kasa çerçeve oranını görünce utanırmı acaba?

• Hacılar bu patlayan powerbank mevzusunda dandik ürünü fiyatıyla anlarsınız algısını siz olsun pompalamayın, bu dandikleri satanlara resmen ucuza satma hem almazlar hem az kazanırsın sen pahalıya sat hem dandik üründen daha çok kazanırsın hem de kapış kapış gider diyorsunuz. Kullanıcı yorumlarına bakın deyin, nette araştırın deyin bir şey deyin ama ucuz etin yahnisi geyiğine girmeyin. Yahni yine aynı yahni olacak ama artık ucuz olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.