Şimdi Ara

2si1 | PS5 hakkında bilinen her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS5'in stüdyoları ve kullandıklar grafik motorları daha iyi olduğu için yine ezip geçer. Xbox Steam machine benzeri bir şey haline geldi. Halo yapımcısı Bungie değiştiğinden beri toparlanamadılar sonra daha fazla ayrılıklar yaşandı. Cod, Pubg, BF varken oynanmıyor artık.

• Benim anlamadığım; Xbox bölümünde, Sony konsol haberi ne alaka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut ve Enes reis Xbox menüsündeki yavasligi ve karışık sistemi gayet güzel anlatmış. PS4 menüsü yanında bunu kullanmak resmen işkence...

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Mesut ve Enes reis Xbox menüsündeki yavasligi ve karışık sistemi gayet güzel anlatmış. PS4 menüsü yanında bunu kullanmak resmen işkence...
    Sana katılmıyorum, ps4'te mesaj yazmak guruba girmek storeden oyun bulmak işkence resmen işkence xboxta 1saniyede guruba girerken ps4 te bildirimleri açıcanda gurubu yükleyecekte ohoo nintendo switchin menüsü biledaha hızlı ps4ten. İlk kullanan için karışık gelebilir neyin nerde olduğu ama birşeye ulaşmak xboxta daha kolay. siyah olan adaptörlü eski xboxlamı karşılaştırıyorlar nedir anlamadım :)))

2si1 | PS5 hakkında bilinen her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 18 Ekim 2019; 13:17:6 >

• arnavut_efe kullanıcısına yanıt
    Bunu sadece ben demiyorum, programda Mesut ve Enes reis dile getirmiş diyorum, yani benim gibi düşünen başka insanlar da var.

Sizin katılıp, katılmamaniz sizi bağlar, beni değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: arnavut_efe

Sana katılmıyorum, ps4'te mesaj yazmak guruba girmek storeden oyun bulmak işkence resmen işkence xboxta 1saniyede guruba girerken ps4 te bildirimleri açıcanda gurubu yükleyecekte ohoo nintendo switchin menüsü biledaha hızlı ps4ten. İlk kullanan için karışık gelebilir neyin nerde olduğu ama birşeye ulaşmak xboxta daha kolay. siyah olan adaptörlü eski xboxlamı karşılaştırıyorlar nedir anlamadım :)))

Alıntıları Göster
    Bir izleyip mesaj atın boş boş yazıyorsunuz çıkarın şu at gözlüklerini

• Bu oyun fiyatlarıyla Playstation alınmaz alınabilecek en mantıklı konsol Xbox'dır. Bir oyuna verecepin parayla Gamepass'den oyun oynarsın geri kalan para da cebindw kalır. Böyle durumlarda yok exc yok bilmem ne diye gaza gelmeyin cebinize odaklanın, tercihinizi ona göre yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Bir izleyip mesaj atın boş boş yazıyorsunuz çıkarın şu at gözlüklerini

Alıntıları Göster
    Ben arkadaşın dediğine cevap verdim videodakilerin zaten taraflı konuştuğunu bildiğim için izleme gereği duymadım
  • Devrimsel özellikleri ile muazzam bir konsol geliyor, bu konsolda çok dehşet exclusive oyunlar oynayacağız, ustelik rakibinden daha güçlü bir konsol ve daha kaliteli, daha ucuz servisleri ile. MS un bu marka ile mücadele edebilmesi pek mümkün görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 19 Ekim 2019; 10:53:25 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    500 olsa kimse olmaz zaten psnow aylık 10 dolar bildiğim kadarıyla oyunlar dahil bu fiyat 500 dolar konsola vereceğinize 4 yıl psnow kullanirsiniz

Edit: 700 den fazla oyun varmış ps2 ps3 ps4 oyunları bunlar üyeliğiniz oyun olmadan hem pccde hem ps4 te oyniyabiliyormussunuz ücreti de yillik 50 £ mis
    £49.99 per year
    Yani konsol almak aşırı mantıksız onun yerine ekran kalitesi çok iyi olan dizüstü yada kaliteli bir monitör yada stick pc alıp televizyona bagliyarak yanında da bir ds5 alarak çok daha mantıklı bir iş yaparsınız

En geç 5 yil içinde bu cihazların hepsi çöp olacak, herkes cloud gaminge geçecek 5000 tl verip paranızı çöpe atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 19 Ekim 2019; 11:36:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum konsolu 5000 tl verip almakla bitmiyor oyun ps plus ve iyi kalite bir 4k hdr monitör yada tv şart bu masrafları ekleyince zaten bir gamer pc parası çıkıyor zaten
    Hiçbirsey anlamamışsiniz

Ben gaming pcye para vermeyin diyorum cloud gaming her yerde verdiğiniz oara çöp olur diyorum

Psnow sonynin game stream servisi playstain yada gaming pcye gerek olmadan bütün oyunları oynıyabileceğiniz bir şey

Boşuna rtx2080yada ps5 e para vermeyin diyorum cloud gaming var zaten

tamam ben anladım ama türkiye de nerde 25 50 mbps int çogu hala adsl türkiyede dediginiz şey çok zor o yüzden gaming pc den bahsediyorum

hadi diyelim 25 mbps int buldun upload bile hada 4 bazı saglayıcılar 5 veriyor
    Gereken sadece 5 mbps

high-speed internet (recommended min connection speed 5 Mbps
    Uploada ihtiyacınız yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 19 Ekim 2019; 12:46:13 >
    dostum sadece ps now ile takılı kalmayın ps plus için gidip ds4 yada dsp joistigi alman gerekiyor onlarında fiyatı maglum

google stadia var ps now xbox streaming hepsi gelcek sonuçta bunlar içinde min istenilen 25 megabit ps now ın 5 megabit de görüntü çamur gibi video bile atmışlar
    Mysticyoutube
    PlayStation Now Review: 5Mbps vs. 100Mbps - Streaming Games Still Needs a LOT of Work.
    https://www.youtube.com/watch?v=90RuhIEDFdQ

• quote:

Orijinalden alıntı: arnavut_efe

Alıntıları Göster
    Ben aktif bir şekilde xbox one x kuallanıyorum.Menü tasarımı ve hızı ps4'ün yanına bile yaklaşamaz.Xbox360 zamanı güzeldi menü ama bu nesil batırdılar.

• Gereksiz bir cihaz .PS4 Pro varken neden buna ihtiyaç duyuluyor ki ?

• SSD-HDD açıklamanız bana mantıklı gelmedi. Depolama yavaşsa ve yeterli işlem gücü varsa oyunu sıkıştırılmış olarak saklamak daha mantıklı. Depolama hızlıysa işlem gücü yeterli değilse o zaman sıkıştırmadan saklamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.