Şimdi Ara

2si1 'Sırasız' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOY GOY bile kararında güzel bazı sitelerde mevcut olan bir saatlik videonun yarım saati GOY GOY ile geçer hale gelmezse iyi olur.
    Alkan bey Talha beyi aratmıyor. bu arada BSC de şöyle sağlam bir fifa 2015 incelemesi gelecek mi ?

• 2si1 'Sırasız' Teknoloji ve Oyun programı

2si1 'Sırasız' Teknoloji ve Oyun programı

2si1 'Sırasız' Teknoloji ve Oyun programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 27 Eylül 2014; 8:22:12 >

• Çok güzel video olmuş bastan sona izledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz forum çekip çevrilecek diye beklerken. Forum kullanıcılarındaki seviyesizlik editörlere doğru yayılıyor. Dh adını da "apaçi haber", "ergen magazin", "inci donanım" falan yaparsınız yakında.

• çok keyifli bir videoydu :D

• Bu program diğerlerine göre daha eğlenceli olmuş.insan sıkılmıyor sizin tabirinizle goygoy'luk yapınca.Emeğinize sağlık alkan'la beraber güzel programlar çıkartıyorsunuz.

• Yeni GTA oyunu PC modlama seçeneği ve FPS bakış açısı ile gelirse çok güzel olur.Modcular için büyük bir mutfak var demektir.

• Chrome Ad Block Plus O

• Gene ağır sövdüm ttnete

• 2 si 1 şahane reklam bana ne
    ttnet tonlarca parayı reklamlara harcamak yerine az dürüst fiyatlarla hizmet versen azıcıkta alt yapını düzenlesen keşke reklamın hizmetin olsa

• aynen

• http://blog.gsmarena.com/consumer-reports-delivers-take-iphone-6-family-bend-test/

Mesut bey çok ovdugunuz m8 iphonelarida gecerek sonuncu olmus.
  • Güzel hazırlanmış.

• Mesut izindeyiz reyizzzz

• tt net reklamı cok kötü ve çok yüksek sesli

BSC den olan arkadaş çok iyi

GOy goy çok güzel

Gta 5 hakkında bilmediğim bir şey söylemediniz mini çakal yapmışsınız Gta 5 için başlığa koyalım gta 5 i gören izler hesabı :D

• "Hitliler Mars'da" ne la ahahahhaah :D HİNTLİLER olmasın o :D

• Artık anasayfa haberlerini ciddiye almıyorum, iyice Mynet'e döndü.

Saçma ve gereksiz konular konuşuluyor. Bu forumun en büyük hatalarından biri de tüm farklı görüşleri yok sayıp, tek bir görüşe sıkıştırmaya çalışmak. Düşünceleri standartlaştırmaya çalışıyorsunuz. "iPhone için sıraya girmeye değer mi" diye bir başlık atılamaz. Kime ve neye göre? Sana göre değmeyebilir, başkası için tam da aradığı bir üründür. BMW i8 gibi mükemmel bir araç yapılmış, yorumları okudum ve işte insanımız dedim. "Benim 25.000 Lira'lık arabam daha iyi beygir gücüne sahip" diyen mi ararsın, "Bunlar bu işi bilmiyor, böyle tasarım mı olur" diyen mi... Her konuda her şeyin en iyisini biz biliyoruz, başkalarının istekleri önemsiz. Şu konulara girin, neredeyse tamamı kavga eden insanların yorumlarıyla dolu. Satın alınan ürün üzerinden kişilik analizi falan yapanlar bile var. Millet olarak efsaneyiz gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Artık anasayfa haberlerini ciddiye almıyorum, iyice Mynet'e döndü.

Saçma ve gereksiz konular konuşuluyor. Bu forumun en büyük hatalarından biri de tüm farklı görüşleri yok sayıp, tek bir görüşe sıkıştırmaya çalışmak. Düşünceleri standartlaştırmaya çalışıyorsunuz. "iPhone için sıraya girmeye değer mi" diye bir başlık atılamaz. Kime ve neye göre? Sana göre değmeyebilir, başkası için tam da aradığı bir üründür. BMW i8 gibi mükemmel bir araç yapılmış, yorumları okudum ve işte insanımız dedim. "Benim 25.000 Lira'lık arabam daha iyi beygir gücüne sahip" diyen mi ararsın, "Bunlar bu işi bilmiyor, böyle tasarım mı olur" diyen mi... Her konuda her şeyin en iyisini biz biliyoruz, başkalarının istekleri önemsiz. Şu konulara girin, neredeyse tamamı kavga eden insanların yorumlarıyla dolu. Satın alınan ürün üzerinden kişilik analizi falan yapanlar bile var. Millet olarak efsaneyiz gerçekten.

Ağzına sağlık. Yoruma yapmaya gerek yok.

Bu arada son mesajlar silinmiş. Benim de bir eleştiri mesajım vardı. Mesuttan sonra DHnin de samimiyetsizliği tescillenmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doanc4n -- 27 Eylül 2014; 19:11:15 >

• 90 yıldır neden atom bombası yapılmadı, neden Türkiye gelişemedi, neden küçümsediğimiz Hindistan bile bizi geçti bunun sebebi bellidir hiç kıvırmaya gerek yok.Şimdi bana neymiş sen söyle diyenler çıkacak oturun düşünün ama fazla düşünmeyin devreler yanmasın..
  • Banamı öyle geliyor bilemiyorum eski 2si1 ler daha güzeldi sanki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.