Şimdi Ara

2si1 'Tuzu kuru' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2si1 her hafta çıkmasına rağmen, ben aynı yayını 2 tekrar yaptığımın farkına vardım. benim için bu durum teknoloji ve oyun konusunun ötesine geçmiş durumda. 2si1 bağımlısı olmuşum. emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.

• Bir Uyuşturucu baronu düşün,Hatırlarmısın bir tanesi cezaevininin nasıl kaçmıştı(Joaquin 'El Chapo)
    Yok na-mahrem miş etik değil miş,
    FBI bunu fİRmaya götürmeyip kendi kırsa sen buna da mı karşısın.
    Karşı olduğumuz şey bu durumda dünya üzerinde dönen uyuşturucu trafiginin ülke temsilcilerinin deşifre olmaması
    Bunun ortaya çıkmaması uyuşturucudan ölen binlerce insanın ölümüne ortak olmak fikirde.
  • hep söyledik xbox one daha iyi konsol, satışlarda geride kalması microsoftun pazarlama strateji hatası...bu geriye düşüş bize çok şey kazandırdı dx12,win10 entegresi,gold üyelikte dağıtılan ücretsiz kalite oyunlar, elite controller..vs...şimdi ise uprage edilebilir konsol

• Mesut Bey 1. dünya savaşı hakkındaki bilginizi gözden geçirmenizi öneririm
    1) Tanklar 1. dünya savaşında kullanıldı ve tanklar siper savaşında üstünlük sağlayabilmek için geliştirildiler ve siper savaşınındaki çıkmazı kırmak için kilit unsur oldular.http://www.historylearningsite.co.uk/world-war-one/the-western-front-in-world-war-one/tanks-and-world-war-one/

2) 1. dünya savaşında makineli tüfekler siper savaşının vazgeçilmez parçasıydılar. İyi konumlanmış iki makineli tüfek bile sayısız insanın ölümüne yol açmıştır ve makineli tüfekler siper savaşlarını çıkmaza sokmuşlardır. Bazı bölgelerde yıllarca taraflar birbirine üstünlük kuramadıkları için çok fazla sayıda insan ölmesine rağmen herhangi bi toprak değişimi olmamıştır.http://www.firstworldwar.com/weaponry/machineguns.htm

• sizin tuzunuz kuru olabilir Mesut Çevik ve Talha Aynacı, 2 senede bir konsol alabilirsininiz ama insanlar belki harçlıklarını biriktirip oyun konsolu alıyorlar ve 6-7 sene bunu kullanmak istemeleri normal. tutturmuşsunuz bi köşe yumuşatma 60 fps, ekran kartı üreten firma ceo su gibi konuşuyorsunuz. Benim elimdeki konsolun çöp olmasına alenen seviniyorsunuz ya hakkaten helal olsun size. Bu durumu eleştirmeniz gerekiyor, bu konsol mantığına tamamen aykırıdır. Bu durum sadece xbox kullanıcılarını değil Playstation kullanıcılarını da mağdur edecek. ne demek iphone a 3000 tl normal, konsola 1000 tl yi abartıyorsunuz demek? bu mu sizin savunmanız? Bu ülkede % kaç insan her sene telefon değiştiriyor? Gerçekten ikinizden de soğudum bu gece.

• Ölmüş bir insanın bedeni bile adalet için otopside kesip doğranırlen bilgi güvenliği de neymiş??

Suç sabitse telefon incelenmeli

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.